Losa reakcija na Estrofem, odustajanje od FET

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar MajaK

    MajaK

    Broj poruka: 27

    Prijavi adminu

    Pozdrav svim mamama i onim koje, kao i ja tek trebaju postati. ❤️
    Nova sam na forumu pa cu ukratko ispricati nasu pricu.. 3.5 godine neplodnosti, nepoznat uzrol, svi nalazi uredni. Imam 39, a muz 35 godina. Prosle godine samoinicijativno otisli u Betaplus i poceli s IVF/ICSI postupkom. Sve proslo ok, svjezi transfer blastice od 5 dana.. Trudnoca, pa spontani u 7. tjednu trudnoce. Shrvani smo bili.
    Plan bio kad se prikupimo da idemo na proljece, onda Corona i stop.. 😡
    I konacno se s ciklusom u 6.mj dogovorili za pripremu za novi transfer. 1 blastica 5 dana stara. Od 1.dc 3x1 tableta Estrofema, 11.dc smo imali UZV. Tada primjeceno da mi je maternica 3 cm prevelika, adenomioza? Nastavljam estrofem i dodajem progesteron 3x2. Ugl, od pocetka terapije uzasne glavobolje, migrena, vrtoglavice, lupanja srca, cak zubobolja. I onda 18.dc mi se pocinje mutiti vid, kristali pred ocima, uzasna vrtoglavica.. Poslala mail u kliniku, zvali odmah ujutro drugi dan, jer je bila nedjelja, nek hitno prestanem da su to opasne nuspojave. Da ne mogu trositi hormone i da idemo u FET s menstruacijom u 8.mj, al u prirodnom ciklusu jer me doktorica ne usudi stavit na hormone.
    Zanima me, meni je vec tjedan dana od prekida progestetona i nije stigla M. Ima li koja takvo iskustvo? Htjela bih sto prije dobit da mozemo dalje krenut. Trebam li se brinuti?
    Drugo, je li koja od vas isla u FET u prirodnom ciklusu. Koliko traje? Rekla nam doktorica da bi moglo potrajati… Imam 39.,u sijecnju cu 40. Nije da imam puno vremena. Imamo jos 6 smrzlica, blastice od 5 dana.
    Molim ako je koja imala slicnu situaciju da podijeli svoje iskustvo.. 
    Hvala.. ❤️

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.