Cure da se javim, nisam vas citala poslije ovog posta cu…
Naime bila sam u bolnici jer prije par sat mi je na wc-u ispala sluz prozirna kao zelatina, bas onako gusto ljigavo..bez krvi i bolova…uspanicala sam se i pravac bolnica…tamo naime panika oko korone , razumijem iako sam.i ja u panici…pregledali me 5 min i sve je ok kaze da ne zna ni on sta je to bas je rekao a bo ne znam jer nema.naznaka za neko.otvaranje ni nista ali kao ne zna ni on sta ce biti sutra..kao govori mi da da dizem paniku bez veze da me nece ni primit vise ako budem dolazila zbog gluposti ovakvih da mi je drugo trudnoca i da sad nije vrijeme zbog te korone da dolazim…shvacam ga i odlazim kuci barem na miru da nisam otvorena…ma bas sam tuga danas i depresija…kao da sam glupa mi se obracao..tako da sad lezim cmizdrim,googlam i molim se da nije cep i da ne krene prije vremena…evo znam.da cete.me.vi razumijeti i da ste sve ok 🥰🥰
Ajme draga moja kakvo ponasanje😤bas bezobrazno, sve mi znamo da se oni zbog korone ne stignu ni okrenuti, razumijemo i suosjecamo, prestrasno je, vjerujrm da pucaju po savovima, ali ima i bolesnih i trudnih i njima se isto moraju posvetiti …bas smo u grozno vrijeme trudne…nemoj mi biti tuzna, glavno da nisi otvorena i da je bebica dobro
Missy, najbitnije da je bebica na sigurnom i da ne žuri nemoj se živcirat. Znan da nije u redu, ali opet ko zna koliko im smjena već traje i u kakvoj su oni situaciji...
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Missy koji dr.ti je bio? Nemam rijeci..nije uopce bitno kakva je situacija, kao da se tebi bude u onoj bolnici sa svim bolestinama koje ona nosi, i nije bitno da li ti je drugo, peto ili sedmo dijete. Kako ti radi tvoja gin.danas? Ako je radila jutro odi ili u drugu smjenu ili sutra kod nje..
Danijela znam draga, probaj se nekako voditi ovom prehranom. Jesi zvala koju polikliniku ili ces u bolnici to odraditi?
Žuža hvala ti draga, ali rekli da je lisaj...svrbi, crveni krug, ljuskasto...a cim su trudnici dali tako jako smece sumnjam da ista blago pomaze
💙
U Puli, zato je ta strka oko korone, ja sam dosla u maskici sa rukavicama pitala ako smijem uci prvo me nisu pitali ni da li sam trudnica na ginekologiji nego jesam li mozda bila u kontkatu sa zarazenima...ma shvacam ih ja ali nije sad ta korona jedina na svijetu.
.cijeli pregled proplakala...jos im se budala ja ispricavam sta dolazim ma ne znam ne znam vidjela sam bebicu sve je u redu otvorena nisam za sada evo drzim sama sebi fige da je samo neki iscjedak a ne cep i da ne dobijem bolove...
url=https://lilypie.com]
Grozno da samo tako na brzinu pregledaju, slazem se da je nebitno jel drugo ili dvadesetdrugo dijete...
Zuza hvala, pokusat cu mozda i ja tako onda. Imam te nepropusne podloge i onako uvijek na krevetu. Preporucam inace svim da si uzmete te nepropusne plahte i za velike krevete ako planirate dojit da se bez veze madrac ne prlja. Meni je to pun pogodak 👍 sad na svim krevetima imamo to 😁😂
Sto se ogtta i dijete tice, ja sam se samovoljno bila odlucila na tu dijetu u prvoj trudnoci 🙄 jer me bio jedan mjesec ospotao ginekolog kad sam dobila 3 kg. I onda sam se toga pridrzavala (ne bas jako strogo, ali to mi je bila baza). I moram priznat da mi nije bila neka tlaka prevelika. Zapravo mi je bilo drago da imam neke smjernice koliko jest. Sad mi to ne treba, ni ne stignem jest preko dana kako spada.. 😳
Zmya drago mi je da ste uspjesno prosli put i nadam se da ce ce sve bit ok 🤞
Evo i mog bljak dana...
Znaci od sinoc mi trbuh ko lopta natecen i osjecam pritisak dolje. Ginekologica radi popodne pa se cijelo jutro vrtim zvati ne zvati, ici na hitnu ili cekat nju.
Uglavnom cekala sam popodne, opisem joj simptome ona mi odmah kaze nemoj tu ni dolazit idi odmah u bolnicu ako su kontrakcije oni ce to vidit.
Otisla tamo, odmah me primili ugl s bebom je sve OK ali cerviks se jos malo skratio na 3 cm i uloziv za vrsak prsta. I kaze Dr to sto mi se stvrdnio trbuh to su kontrakcije, dao mi Cordipin 40 mg i strogo mirovanje. Kaze da bi me inace primili na promatranje bar 3-4 dana ali zbog ove situacija s Coronom bolje da sam doma.
Eto i mene u klub Riba na suhom i Mirovalica 😊 u dobrom sam drustvu! Teta ispekla cevape, dragi oprao sudje a ja u horizontali 😅
I onda ljekarna... Dodjem s nalazom iz bolnice, ne moze mora biti recept. Ajde u dom zdravlja kod ginekologice. Dragi kruzi jer nema parkinga. Opet u ljekarnu red ispred ljekarne njih sestero, ja dosepesam drzeci se za trbuh jedva sam hodala, i svi uredno pogled u pod da ne bi slucajno netko pustio preko reda...
Oprostite na drugom postu morala sam se izjadat 🙄
U Puli, zato je ta strka oko korone, ja sam dosla u maskici sa rukavicama pitala ako smijem uci prvo me nisu pitali ni da li sam trudnica na ginekologiji nego jesam li mozda bila u kontkatu sa zarazenima…ma shvacam ih ja ali nije sad ta korona jedina na svijetu.
.cijeli pregled proplakala…jos im se budala ja ispricavam sta dolazim ma ne znam ne znam vidjela sam bebicu sve je u redu otvorena nisam za sada evo drzim sama sebi fige da je samo neki iscjedak a ne cep i da ne dobijem bolove…
Dobro si ucinila dasi se javila dok.bolje i to nego da dovodis i sebe i bebicu u opasnost.Reakciju od dr.ne razumem ,sigurno da su preforsirani al moraju da shvate i nase stanje i nase brige.Al najvaznije je daje sve uredu ,nemoj dase nerviras ,da places jel nisi sigurno kriva imala si sasvim normalnu reakciju ..Pokusaj da zaboravis ovu neprijatnu situaciju
Cure da se javim, nisam vas citala poslije ovog posta cu…
Naime bila sam u bolnici jer prije par sat mi je na wc-u ispala sluz prozirna kao zelatina, bas onako gusto ljigavo..bez krvi i bolova…uspanicala sam se i pravac bolnica…tamo naime panika oko korone , razumijem iako sam.i ja u panici…pregledali me 5 min i sve je ok kaze da ne zna ni on sta je to bas je rekao a bo ne znam jer nema.naznaka za neko.otvaranje ni nista ali kao ne zna ni on sta ce biti sutra..kao govori mi da da dizem paniku bez veze da me nece ni primit vise ako budem dolazila zbog gluposti ovakvih da mi je drugo trudnoca i da sad nije vrijeme zbog te korone da dolazim…shvacam ga i odlazim kuci barem na miru da nisam otvorena…ma bas sam tuga danas i depresija…kao da sam glupa mi se obracao..tako da sad lezim cmizdrim,googlam i molim se da nije cep i da ne krene prije vremena…evo znam.da cete.me.vi razumijeti i da ste sve ok 🥰🥰
A jako mi je zao sto si prosla taj stres.
Da,istina je,meni moja ginekologica stalno ponavlja bježi iz domova zdravlja,bolnica.
Bit ce to sve ok, vidjet ces.
Bitno da je sve ok i s tobom i bebom...
Samo hrabro, mi smo tu❤
Missy, žao mi je što si dobila takav tretman... Koji je to doktor bio tako pristojan? Nemoj brinuti previše, bebica je ok i vjerojatno je samo malo jači iscjedak, ali svejedno ne zaslužuješ takvu reakciju jednog doktora 😡
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Bok cure, treba mi savjet. Je li se možda neka od vas u trudnoći susrela s težom prehladom/virozom oli gripom? Kako ste se liječile? Mene već par dana muči začepljen nos i grrbe grlo, a danas koma: vrtoglavica, povracanje već 7 puta dosad (svaki put kad pokušam ustati, uhvati me vrtoglavica i onda odmah povraćanje). Temperatura mi je trenutno 37. Ostale simptome nemam. Mislila sam ako nastavi ovako otići na hitnu jer se bojim dehidracije, a opet ne bih rado išla zbog ove cijele situacije. Ne znam što mi je činiti
https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji