Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zvonkica
    08. Lipanj 2020. 23:09

Iris i Zuza cestitam na bebicama i zelim vam brz oporavak 🤗😇👶 🎉🎊drago mi je da ste obje imale dobro iskustvo 😊 Zuza, gdje si ti rodila?
    Mamice cini mi se da se sve vise manje dobro snalazite i uzivate sa svojim bebacima 😊👶😇
    Lina ja sam svojem kad je bio beba znala stavit toplomjer u guzu i to nas je bas znalo spasiti, ali on nije imao grceve nego dosta neredovitu stolicu, 10-14 dana iako vele da je to za dojene bebe normalno, no nije dobro ni pretjerivat s tim..ja sam pribjegavala toj soluciji samo u krajnjoj nuzdi..
    Mrvicak nadam se da ce se tvoja bebica ipak jos malo strpiti i da cete biti jos koji dan 2u1 😊
    Trudy kako je maleni podnio prvi dan vrtica obzirom na tako veliku pauzu? Ja starijeg planiram poslat od sljedeceg tjedna i opce ne znam sto da ocekujem..sad cu ga za dan dva polako pocet pripremat na to...
    Mimoza kroz jedno uho unutra, a kroz drugo van...boli te briga za druge ljude...po meni je cak na takve upite najbolje dati neki totalno nesuvisli odgovor da se zamisle malo i brzo ce prestati s pitanjima..😁
    Kaktusice jos malo i muz je tu..vjerujem da je kod oboje nervoza na najjace, ali uskoro ce ti pasti kamen sa srca, a i njemu...vjerujem da vam je oboje, svakome na svoj nacin, bilo tesko kroz ovaj dugi period razdvojenosti..🤗😘
    Sigurno sam jos nesto htjela napisati ali tesko je sve zapamtiti i pohvatati...😅

Trudy
    08. Lipanj 2020. 23:21

Zvonkica kod nas u vrticu ih i dalje predajemo na ulazu jednoj teti, tako da jutros kad sam ga dovela i dala ga toj teti to je bilo urlikanje 😭😭 kad smo imali ono privikavanje u 9.mj moram priznat da mi je bilo lakse nego danas. Srce mi je puklo jutros 😔 prvi put da sam bas plakala i ja posteno dok sam izlazila 😔 i popodne je plakao kad ga je dovodila teta. Ali isli smo onda u park s jednim deckicem iz vrtica i to je bila tolika sreca, uzivali su skroz 🥰 i vjerojatno nebitna (ali meni ful bitna) informacija da je svu nuzdu obavio u wc, bez incidenata ☺️
    I moram vam se pohvalit da je jutros sam donio onu malu stepenicu do wc skoljke i sam se popiskio u wc 🥳🥳🥳 bile su mozda 3 kapi na dasci nakon pisanja 🥳🥳😁

elena26
    08. Lipanj 2020. 23:24

Iris čestitam na djevojčici! 🌸 Baš kako ste rekli, odlučila je ona sama kada želi doći ☺️ Drago mi je da je sve dobro prošlo i sad vam želim brz oporavak i povratak kući 😘
    Žuža čestitke na drugom sinu! Prava bebica sa idealnim mjerama i prekrasnim imenom! 😊 Baš mi je drago da ste imali tako pozitivno iskustvo! Nadam se da će i oporavak sada biti lakši i da ste brzo doma! 😘

Mamicama, bebicama i ostalim krafnicama 😘😘😘

02.07.2020. Maya 💗
    27.10.2021. ❤️❤️

Leonie90
    08. Lipanj 2020. 23:26

Zuza i iris cestitkeeeee.. bas je lijepo procitati dobra iskustva..
    Za moje strije- a nazalost tako me je zapalo ocito, a pravo stanje cemo vidjeti tek kad se porodim.. inace, mazem se svaki dan, u zadnjih mj i dva puta dnevno. Prijateljica 2 tjedna razlike u terminu- ne maze se uopce i nema ni crticu. Tako da vjerujem da sam im ocito sklona..
    Amy- neka te to ne brine. Mojoj necakinji receno da slabo napreduje, da ce morati na prijevremeni porod, da ne raste u zadnjih mjesec dana- i na kraju ju docekala termin i rodila se veca nego prvo dijete. Tako da mislim da nemas razloga za brigu- pogotovo jer su ju procjenili na vec 3 kg..

MissyR
    08. Lipanj 2020. 23:32

Iris i Zuza  cestitke na bebacima bravo mame i brz oporavak 🥰🥰🥳🥳

url=https://lilypie.com]

08. Lipanj 2020. 23:38

Žuža cestitke na malom djecaku!! 🥰🥳🥳

Vrapčić123
    08. Lipanj 2020. 23:41

Nema me par satu ovdje i odmah dvije bebe. Čestitam od srca Iris i Žuža! Curke moje vi ste odradile svoje i sada se samo mazite sa svojim bebicama! 💞💞💞
    Trudy opa pa baš popunjen dan. Jako su vrijedna! 💪
    Ninnek nisam još radila ctg pa ti ništa vezano za to ne znam reći. 🤔
    Kaktusica drago mi je da je fino i da si se najela. A eto, to ćeš biti u noćnoj smjeni od žgaravice, a ja od svrbeža. 🤦‍♀️ Hehe,pa ćemo skupa zujati ovdje. 🤣

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    08. Lipanj 2020. 23:46

Curke jel kome osjećaj kao da je beba doslovno dolje na izlazu. U doslovnom smislu. Takav neki pritisak?  Bude povremeno, no baš se pošteno osjeti. Ja danas imam bh kontrakcija mali milijun i baš su zamorne. Lagano jedva čekam da malena dođe, no nek još bude unutra barem desetak dana.😊

Vucica
    08. Lipanj 2020. 23:47

Mislim da se nesto desava, curka mi plodna voda Al ne ono mlaz nego u navratima kako se pomaknem... Dr je rekao da dodjem odmah ako iscuri, a sto ako curka ovako? 

Vrapčić123
    08. Lipanj 2020. 23:56

Vučica hm, da zvrcnes svoje rodilište i pitaj savjet? Ja znam da bih ja išla u bolnicu pa makar me vratili. Znam sebe... Na kraju krajeva ipak si 39+6... 🤔 Sretno dragaaaa! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.