Iris, čestitke na maloj krofnici! ❤️
.
Trudy, koji super uspješan dan!
.
Žuža, sretnooo! Ili nadam se da je bebica već stigla
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Iris, čestitke najvece i dobrodosla mala curice🤗🥳🥰 Drqgi mi je citati za Sv.Duh, i ja planiram gore!
Mimoza, samo se ti izjadaj. Meni je ovaj forum pomogao vise nego sto sam ikad mislila. A sto se tice tih takvih, prijateljica mi bas prica kako ju je susjeda iz zgrade di je živila kao student zvala da bi dosla viditi dijete, pazi ovo, nakon dva tjedna od poroda, da ne ispadne da je eto zadnja. Kad je ova moja poludila! Ljudi bas nemaju mjere, samo ti njih lijepo i pristojno skini s dnevnog reda💪
I da, takodjer dnevno odgovorim da nisam rodila na 300 upita.. Lenija bitno da je bebica dobro, i ce iscjedak prestati. 🤞
Indy sutra kuci. Bravo za gladne dečke i bravo mama🥰
Ivcy hajde samo hrabro, moras bit jaka zbog sina. Obzirom da se pratimo, evo dat cu sve od sebe da i ja onda iduci tjedan rodim, nebi imala nista protiv malo ranije🥰🥰
Bebač. Mama. Sve znaš, već sam puno puta pisala. Šaljem ❤
Zmya, bome ludo, ali drago mi je procitati da si ti dobro i da Petar sluša😁😁
Trudy, svaka čast!!
Žuže nam još nema...?
___
37+1
Ne znam za Pelcic nista, evo pitala sam frendicu doktoricu, vidjet cemo ako ona sta zna 😉
Btw, Rose pitala si za Pepco brojeve- njihovi su ti uvijek za broj/ dva manji. Tako da slobodno 56 uzmi kao pocetno.
Lol, ne znam ni ja odakle ovaj nalet energije 😂😂 evo, gulas se krcka 😁 mislim da cu zbilja kolac ic radit 😂 a i pere me vjerojatno neka panika da necu sve stic napravit do poroda 😁 mora me skrinja barem napunjena cekat da ne moram razmisljat jel imamo sta za jest. I ti neki unaprijed skuhani sastojci kad sam uber umorna..
Iris, čestitke najvece i dobrodosla mala curice🤗🥳🥰 Drqgi mi je citati za Sv.Duh, i ja planiram gore!
Mimoza, samo se ti izjadaj. Meni je ovaj forum pomogao vise nego sto sam ikad mislila. A sto se tice tih takvih, prijateljica mi bas prica kako ju je susjeda iz zgrade di je živila kao student zvala da bi dosla viditi dijete, pazi ovo, nakon dva tjedna od poroda, da ne ispadne da je eto zadnja. Kad je ova moja poludila! Ljudi bas nemaju mjere, samo ti njih lijepo i pristojno skini s dnevnog reda💪
I da, takodjer dnevno odgovorim da nisam rodila na 300 upita.. Lenijabitno da je bebica dobro, i ce iscjedak prestati. 🤞
Indysutra kuci. Bravo za gladne dečke i bravo mama🥰
Ivcyhajde samo hrabro, moras bit jaka zbog sina. Obzirom da se pratimo, evo dat cu sve od sebe da i ja onda iduci tjedan rodim, nebi imala nista protiv malo ranije🥰🥰
Bebač. Mama. Sve znaš, već sam puno puta pisala. Šaljem ❤
Zmya, bome ludo, ali drago mi je procitati da si ti dobro i da Petar sluša😁😁
Trudy, svaka čast!!
Žuže nam još nema…?
___
37+1
Ena, uletila mi tvoja rečenica u post😒
Ne kužim.
___
37+1
Cao drage krafnice!
Da se napokon javim. U 15:18h dosao je nas Tin ❤️ 50cm i 3320g. Porod je bio jedni predivno iskustvo. Svi su bili divni prema nama. Nisam rezana i ima 2 savica. Stvarno, stvarno jedno predivno iskustvo. Danas je do 5 popodne tu 13 zena rodilo. Lezim na patologiji trudnoce jer na babinjacama nema mjesta. Saljemo puse
Ma curke, bit ce sve ok. Ovo mi samo malo naglo ispalo, moram odspavati i sutra je novi dan..
..
Bas kao sto je netko komentirao, nema bebica i onda ce biti baby boom u jednom danu ili tjednu.. a iduci tjedan bi nas hrpa mogla rodit!
..
Iris, cestitke na curici. Brz oporavak ti zelim a malenoj sretno i bezbrizno djetinjstvo!
..
Zuza, draga nasa nadam se da je gotovo i kod tebe!
Cao drage krafnice!
Da se napokon javim. U 15:18h dosao je nas Tin ❤️ 50cm i 3320g. Porod je bio jedni predivno iskustvo. Svi su bili divni prema nama. Nisam rezana i ima 2 savica. Stvarno, stvarno jedno predivno iskustvo. Danas je do 5 popodne tu 13 zena rodilo. Lezim na patologiji trudnoce jer na babinjacama nema mjesta. Saljemo puse
Čestitam ti od srca i malenom Tinu zelim dobrodošlicu na ovaj svijet🥰🥳😊
Bravo vas dvoje!
___
37+1
Kaktusice, ena hvala cure 😘😘
Panda i ja se nadam 😁 sad krecem u kupnju ostatka za malenu, pripremu torbe, pranje i peglanje robice 🥰
Leonie ja sam dobila strije kao i panda, a na bedrima imam jos od pred par godina kad sam naglo smrsavila 🙈 nekako se nad da ce me mozda zaobici u trudnoci. A mazem se cim stignem i bas pustom debeli sloj.
Iris cestitle mamice. Malenoj zelim sretno i beznrizno djetinjstvo ❤️❤️
Trudy 😘i meni se cini da nista od druzenja, ali nadoknadit cemo na nekoj kavi.
Ti si bome danas bila totalno altivna, svaka cast 😘 sto se tice pedijatra, ja planiram kod kilvaina, cula sam sve pohvale za njege, a i najblizi mi je.
Takoder sam cula i dobre preporuke za dr. Gordanu pelcic i silviju kamber. One su na pehlinu ako se ne varam.
Ivcy samo hrabro, i to ce proc pa cete uzivati sa svojom djecicom doma 🥰
Zuza, cestitam.brz oporavak zelim., a tinu dobrodoslicu 💙
Baby girl 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji