Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Lipanj 2020. 15:24

Yvette drzi se… Ovo su bas nekakve nabrusene babe, da li im je takav radni dan, tjedan to i dalje nije nacin jer jako su dobro znale koji su poziv odabrale uh uh...Ja sam si kupila kofer na kotacice upravo zbog takvih suludih prica i mali ruksak. Nisam znala da li cu moc racunati na muza kao pratnju ili ne i reko nece mene nitko radit budalom ukoliko budem sama sve morala teglit. Kod nas su navodno ok svi, ali zna biti par takvih PMS-ovki.Samo misli na bebicu i sebe, pokusaj lijepo zamolit da ti se nesto pokaze, ali ako neide, jednostavno stisnut zube i izdrzati do doma. Mnogi imaju xy problema u rodilistima pocevsi od dojenja, savova, krvarenja...Svima je taj dodatni stres od postupaka osoblja samo pogorsavao sve dok nisu dosli doma s bebicom na mir

• Bebac24
    05. Lipanj 2020. 15:36

Evo naaaaas 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 bilo je brzo, bolno i neocekivano 🥰 
    U 13. 25 stigao je najprirodnije (drip, puknut vodenjak), Mikele... E saaad tezak SAAAAMO 4830g i dug 54 cm. Mama zaradila dva unutarnja savica ❤️
    Zmya draga cestitke na rodenju Petra, a tebi brz oporavak zelim. 
    Ja se osjecam super obzirom na komadinu koja je izasla iz mene 🐞🌹🥰😂
    Hvala vam svima na lijepim zeljama ❤️

Rose1
    05. Lipanj 2020. 15:37

Zuza glavno da se javio, zezaju nas te bebice
    Curly kako ste, je se snalazite doma?
    Druge mamice?

💙

Rose1
    05. Lipanj 2020. 15:39

Bebac24

U 13. 25 stigao je najprirodnije (drip, puknut vodenjak), Mikele… E saaad tezak SAAAAMO 4830g i dug 54 cm. Mama zaradila dva unutarnja savica ❤️

Uh, uh, velik bebac💙🥰čestitam od ❤brzo se oporavi draga

💙

• anav05
    05. Lipanj 2020. 15:40

Žuža

Ajme Yvette odurne su. Sve odreda. Ne znam ima li smisla nekome to prijavljivati. Evo, ovo sto citam dodje mi da zaplacem, stvarno. Ne kuzim kakvu satisfakciju dobiju tim ponasanjem. Jel misle da su sad bolje od tebe i da su superiornije? Koliko moras biti ogorcen i nezadovoljan svojim zivotom, iskompleksiran i jadan da se tako ponasas prema zeni koja je u bolovima i u agoniji. Suosjecam s tobom i nadam se da ces to brzo zaboraviti i da cete ti i bebica uskoro doma ❤️❤️

Yvette, potpisujem Zuzu u svakoj rijeci. Uzas. Jako mi je zao da si sve to prolazila...❤
    ___
    36+5

Vucica
    05. Lipanj 2020. 15:41

Cestitke od srca Bebac na veeeeeeelikom bebacu ❤️

mimoza
    05. Lipanj 2020. 15:41

Bebac jaoo meni zlo od te cifre 😂😂 Bome si ti jaka zena, valjalo je to roditi, skidam kapu 💪🏼 cestitam vam na rodjenju drugog sincine 🥰 Brz oporavak.

05. Lipanj 2020. 15:43

Bebac cestitke na LJUDINI!
    Svu srecu i brz oporavak!

Trancie
    05. Lipanj 2020. 15:46

Bebac joooooj koja beba 🤩svaka cast mamice a malom Mikele svu srecu svijeta zelim 💞💞💞

• anav05
    05. Lipanj 2020. 15:46

Bebac24

U 13. 25 stigao je najprirodnije (drip, puknut vodenjak), Mikele… E saaad tezak SAAAAMO 4830g i dug 54 cm. Mama zaradila dva unutarnja savica ❤️

Dobrodošao Mikele i sve najljepše u životu 🥳🥰🤗
    Bravo mama!!
    ___
    36+5

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.