Cure moje, u 11.15 rodio se nas Petar, 51cm dug, 3600 g. Nisam se otvarala ni nakon dripova, lijekova, epiduralna.. na kraju carski. Cekam da mi ga dovedu citam vas i tipkam kasnije. Pusa 🥰
Cestitkee od ❤
Anja🌸🌸
Iris se javila da nije jos…. neki dan.. jel.se sto promjenilo nema vjesti…
Kad je Indy rekla.da joj je carski?
Trebao je biti jutros u 8. Ako se dobro sjecam.
Cure moje, u 11.15 rodio se nas Petar, 51cm dug, 3600 g. Nisam se otvarala ni nakon dripova, lijekova, epiduralna.. na kraju carski. Cekam da mi ga dovedu citam vas i tipkam kasnije. Pusa 🥰
Zmya čestitam od srca 💐
Ženske sori što se ne javljam, totalno sam u svemu ovome, imam muke po izdajanju i pojavila se odjednom hiperprodukcija mlijeka, na cicama bi mi Pamela pozavidjela! Jučer sam imala slom, a danas je već bolja situacija. Mala je ko zmaj! Samo nana i papa!
Presretna sam kad vidim koliko se beba krafnica rodilo, ne zamjerite što se prije nisam javila!❤️💕čestitam svim novopečenim mamama i tatama. 🥳🥳
Zmya tebi i tatici cestitke na Petru, drago mi je da si se javila 🥰. Sada se mazi sa velikim frajerom 💙Tako se ni ja od prve trudnoce nisam otvarala unatoc gelu, dripu i kojecemu. Odmaraj, najgore je prvih par dizanja, kasnije je lakse 🤗.
Indy gdje si? Nadam se da ces se uskoro javiti 🥰
Bebac sretnooooooo i hrabro 💪💗
Black i Zmya čestitam!! ♥️🥰 Neka je sa srećom i uživajte u svojim malim slatkim buhtlicama!!
Bebac sretnooooo, sigurna sam da će sve proći super 😘.
Uh što su nam zaredale bebice, teško je popratiti sve, sreća na Mrvičak listi 😀.
Vrapčić kokos je prekrasan al muči me najviše to što ne smije dirati zid, nemam pojma di ga smjestiti (čak na stranu ova ostala kokosova izvolijevanja s njegom i brigom 🙉). I javljaj info od dr za nalaz 🤞
https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png
Cestitam Zmya I zelim brz oporavak!!!! ❤️🎉🎉
Bebac cekamo vijesti, nek sve dobro prodje 💪💪
Bebac sretnooo, dolazi nam jos jedna bebica🥰
Zmya cestitam draga❤brz oporavak, sve najbolje Petru💙
Ammeris drago mi je da ide nakon kratke krize, samo neka bebica napreduje🥰
Hvala cure😘🤗evo ja doma pa cemo vidjeti
💙
Je li se žuža javljala.. Bila je pisala da se beban ne javlja.. Da ce ici u bolnicu ako se ne javi u roku od sata. Nadam se da je sve u redu kod nje.
Sortiraj odgovore
Najstariji