Jutro! Čestitam curama koje danas pune tjedne 💐
Ja prijavljujem užasnu noć, nakon što sam se jučer pohvalila mužu kako su mi sad hemići super noćas katastrofa. Iskočio mi jedan užasno bolan, dizala sam se doslovno svakih sat vremena da ga mažem jer imam osjećaj da me netko reže. U 5h sam ustala jer više nisam mogla izdržati.
Jutro cure..
Avokado drago mi je da si i ti kuci s bebicom 😊😊
Cestitke na punim tjednima i sretno na pregledima ❤
Evo i nas na punih 32 i ulazak u 8.mjesec 😊🎉
Jutrooo!!!
Leonie, Tonka, Maree i ostale cure cestitam na punim tjednima🥳🥳🥳
Maggy uh, bas mi zao sto te muce ti hemici☹😤pa nikad mira, stalno nas nesto muci
Spavanje opet nikako, s boka na bok...ma uzas, ali dobro, sve zlo s tim
💙
Jutro curke!
Samo da vam se kratko javim. Ne stižem na forum, jutros sam brzinski preletjela sve propušteno. Počela sam se iz dosade zabavljati oslikavanjem šalica, malo se pohvalila na Facebooku i sad imam narudžbice. 🙈 Evo samo da vidite kako to izgleda. https://ibb.co/nrmpS2x 😊
Čestitke svima koje pune tjedne i sretno na pregledima ako tko danas ide. 😊
Dora, Lina i Avokado, na vas se moram osvrnuti. Jaaakooo mi je drago zbog odličnih vijesti. 🎊🎉 Uživajte sad sa svojim bebicama, mazite se i pazite. Doma je ipak najljepše. 🥰🥰🥰
Dana brzo će proći i tih 7 buđenja. 😉
Rose baš kako kažeš, sve zlo s tim, samo pozitivno. 😊
Jutrooo, samo brzinski, sve ok. NocS samo jedno budenje i grcevi a la menstrualni, minutu stislo i bok. Jutros smo ok, napadam mesnicu upravo i trazim frikando za pašticadu sutra!
♥️♥️♥️
Jutro curke!
Pozdrav svima, nadam se da ste se bolje naspavala nego ja. Meni su sinoć opet krenule kontrakcije, i to baš jake.. Mislim da ih izazivaju bebe koje navečer jako lupaju, po danu su uglavnom ok. Nadam se da će mi povećana doza magnezija pomoći. Danas idem u bolnicu vezno uz dijabetes, a popodne i sutra ću odmarati. Nadam se da će i to pomoći.
Ako se ne smiri, javiti ću se doktoru (zaboravila sam mu jučer reći za te povremene kontakcije) ili u bolnicu.
Pročitala sam na netu da neke cure piju normabel za kontrakcije, malo me frka normabela, jel neka pila, jel pomaže?
30.07.🥰🥰
Jutrooo!!!
Prvo, cestitam svima koje vec uzivaju sa svojim bebicama i "s ove strane" sebe ☺!
Maggy (sry ako sam krivo napisala), bas mi je zao zbog tih hemoroida... Jako te to zafrkava! Ja u zadnje vrijeme imam jaki pritisak dolje i isto osjecam tog koji povremeno iskoci. No za sada be zeza toliko bas. Nakon proslog poroda su mi bili grooozni. Drzim fige da sad sve dobro prodje... Prvo tebi pa svima nama koje muce ti mali uzasi 😕...
I da, prijavljujem jucerasnji dobar pregled u TA Vinogradske boln. Sve dobro!☺ Danas punimo 38tt. Cestitke svim srijedasicama!
Bio vam svima lijep i dobar dan!! ❤😇
Jutro svima ja sam ustajala al sam se opet vracala spavanju tako da mogu da kazem da sam zadovoljna ..Cestitke svima na nedeljama ,zao mi je Selena zbog kontrakcija .Mokvica ovo je super ovo je umjetnost ..zelim vam svima lijep dan ,ja idem da pijem kafu 😘😘
Cure dobro jutro! Javljam se sa 4. kata KBC Ri, jučer sam navečer išla na hitnu jer se tlak nije spuštao, a nakon pregleda je još jako narastao pa su me zadržali preko noći i ne znam koliko ću još ostati.
Jako me to sve uznemirilo jer nisam ni znala da imam takav strah od bolnice evo do jučer. Nisam spavala ništa od uzbudenja i ne mogu nikako doći k sebi. Mislim da sam si pol tog tlaka sama napravila.
S bebom je sve super, jako jako je nisko u zdjelici već.🙏 cerviks tanak ko papirić, nisam otvorena ali kažu čim otvaranje krene, brzo će ići.
Svaka čast još jednom svim mamicama koje su dugo u bolnici, meni je ovdje užas.
Idem čitati zaostatke.
Ljubim vas.💋💋
Jutro! Cestitke curama koje pune tjedne!
Sretno na pregledima danas 💪
.
Zmya mozda su to pripremni trudovi pa pravi krenu kroz koji dan ☺️
Selena ja sam pila normabele i jos uvijek popijem 1 kad mi ne kontrakcije ne produ na Mg. Meni je gin rekla da popijem navecer ako taj dan imam tako jake kontrakcije, ali i da obavezno popijem jedan sutradan. Pila sam dosad par puta, malo osamuti, spavalo mi se od njega, ali nista specijalno. I pomogne mi stvarno.
Amneris mozda si i ti trebala popiti nesto za smirenje uz tabletu za tlak, normabel npr? Ja mislim da svi imaju strah od bolnice i doktora, ali se eto nakon par dana lezanja tamo naviknu. Jel ti jako visok tlak bio? Drzi se! I pokusaj ih traziti nesto za smirenje.
Sortiraj odgovore
Najstariji