Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lola777
    20. Svibanj 2020. 14:18

Cure, hvala vam svima na podrsci i dobrim zeljama. Javit cu vam se, naravno da hocu.🌝
    Ja nekako mislim da ce me sutra nakon plodne vode ostaviti u rodilistu pa izazvati trudove.
    Sta se tice vrtica ja svoju stariju curu necu slati.Ispisala sam je od 01.05.2020..Sad ce u skolu i neka je sa mnom kuci.
    Ljubim vas i sjetite me se u molitvi da prodje sve dobro.🙏

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Bebac24
    20. Svibanj 2020. 14:21

https://ibb.co/bsL0V56 
    Kad mi mali neda da spavam onda moram jesti 🥰
    Joj za vrtic ni ja nisam pametna. 
    Njemu je vec dosadno, muza sve manje ima doma, ja jedva sebe podnosim... 
    Mislila sam mozda da ide do rucka... 
    Ali vidjet cemo jos.. 

• elenalinapepi
    20. Svibanj 2020. 14:24

Rose1

elenalinapepi

Mila7

Curke jeste upoznate kakva je situacija sa posjetama u rodilistu za tate? Jel dozvoljavaju ili ne? Meni su u rodilistu rekli da za sada jos ne dozvoljavaju posjete. Pa barem tatama da dozvole 😕

Tate mogu na porod ali kasnije nema vise posjeta. Barem kod nas je tako. I da zabranjeni su nam posjeti bebici tako da prvih dva dana sam bila losije sad sam vec bolje. Trudim se se sa izdajanjem .

A jel mogu otpocetka biti ili ih samo pri kraju zovu jer sam i to cula da je tako bilo?
    Bravooo, ide to tebi super💪💪💪

Kod mene je bio slucaj da sam rodila u 2h tako da je zakasnio 5 min .kad sam vec bila u radjaoni oni meni kazu cekajte kao javit vete mu.. i eto.. u radjaoni je sve tako proslo brzo .tako da cim krenete u radjaonu zovite muzeve 🤣 dosao je onda i bio samnom sat i pol jos .

• anav05
    20. Svibanj 2020. 14:27

Cure, ima koja da spada pod Dom zdravlja Novi Zg Dugave?
    Malo guglam patronaznu, pedijatrice... Imate kakva iskustva, preporuke?
    Hvala😊
    ___
    34+3

Vucica
    20. Svibanj 2020. 14:28

Evo cujem kod nas dozvolili pratnju na porodu, ali mora imati negativan test na koronu ne stariji od 72 h :) laganih 1500 kn je test 😅 

Pepilli
    20. Svibanj 2020. 14:33

Jaoo Bebach ja bi sad šlaaag ... Danas samo nezdravo kod nas na meniju ,na mužu je red prati suđe , a ne pere mu se ,uz to kaj nam je sifon još uvijek u jarcu... Zato vani kuri roštilj 😂😂😂 Meni je na grill tavi ispeko red ćevapa i uz to pomfritač.. i Krastavci sa jogurtom. Death to the stomach ! 

Sreća mamina

Dobrodošao

Žuža
    20. Svibanj 2020. 14:33

Ja isto ipak necu malog slati u vrtic. Isto se dosta bojim. On i je sklon pokupit valjda sve zivo sto se u tom trenutku nadje u vrticu, a onda jos da to prenese, ne daj Boze bebi, ne da mi se riskirat. Sad je tako kako je. Jbg, prezivjet cemo nekako 😂🙈 Al da mi ga je zao, uzasno! Zato sam ga i poslala malo kod svojih. Al mi nenormalno nedostaje. Buraz mi salje slike i vidim da totalno uziva, bas mu je lijepo i odmah mi bude lakse ❤️

Pepilli
    20. Svibanj 2020. 14:36

Lola sretno na porodu! 😘🥰

Sreća mamina

Dobrodošao

Trancie
    20. Svibanj 2020. 14:51

Žuza takva je i moja... sve zivo pokupi pa neka je doma... najesen cu vidit sta i kako... mada mislim cim krenu zaraze gripa i sl. Da cu je maknit do proljeća... ipak mi se ne ide s malom bebom po bolnicama...
    Lola sretnooooo mislimo na tebe 💜

Zvonkica
    20. Svibanj 2020. 14:58

Ma ni mi ipak necemo..zasada..jer od 1.6 je muz 2 tjedna na go pa bi zapicili malo da i moja guza vidi mora, to mi je krajnji rok ako mislim nekamo ici prije poroda..pa bi u biti usli tjedan dana u vrtic pa pauza 2 tjedna pa mi to glupo..no veci problem mi je kaj ce oni od 1.9 ici u novi vrtic zbog selidbe, a sad ako krenu trebat ce im vremena da se ponovo ufuraju, ipak su to jaslicka djeca, pa onda nova beba, pa opet kao ne treba ih opet slati odmah u vrtic i jos bi muz s njima 2 tjedna u 8 mjesecu na more, a od 9 onda novi vrtic...tak da ni najmanje nisam pametna sto da radim...
    Pratnja na porodu koliko znam u normalna vremena na sv duhu praksa je bila da pratnja ne moze u predradaonu ali ako je zena bila u stanju, mogla je prosetati do muza u cekaonu ispred, i onda kad premjeste u radaonu, moze se i muz prikljucit..
    Bebac jesu to jagode sa slagom..jako primamljivo izgkedaju 😋
    Lola zaboravila pitat, u kojoj bolnici ces roditi?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.