Da da doma sam. Cekam 15:00 da mogu zvat i provjerit kako je danas . Ajde super neka sve bebice onda ostanu dobro 👏😊 morat cu malo prelistat stranice nisam to vidjela hehe.
Ovdje u Bipi nema ruksaka. Kel bi mogla neka od vas qko naidje kupit mi, posaljem novceke net bankingom
Ako hoces mogu ti ja kupit i poslat? Ili otic na izlet u Crikvenicu 😁
Mozes, dapace 😍😍
Ok, sutra sam i onako mislila ic do ducana, to mi je usput. Pa mogu curama i napisat sta je u njemu 😁 a mogla bi se do crikvenice iduci tjedan zaletit da mi guzica jos malo puta vidi 😁
Aaaa kako lijepoooo, i ja bih s vama! Javite plizic kakva je pa da ne tlacim svoje ili decka bzvz. Stalno ih nesto gnjavim
💙
Ovdje u Bipi nema ruksaka. Kel bi mogla neka od vas qko naidje kupit mi, posaljem novceke net bankingom
Ja ti pogledam ujutro u svojoj pa javim🙂
Onaj sivi kao sa slike,jel?
___
34+3
Curke jeste upoznate kakva je situacija sa posjetama u rodilistu za tate? Jel dozvoljavaju ili ne? Meni su u rodilistu rekli da za sada jos ne dozvoljavaju posjete. Pa barem tatama da dozvole 😕
Curke jeste upoznate kakva je situacija sa posjetama u rodilistu za tate? Jel dozvoljavaju ili ne? Meni su u rodilistu rekli da za sada jos ne dozvoljavaju posjete. Pa barem tatama da dozvole 😕
Meni je to sasvim logično, da se i tati dozvole posjete , ostali nisu toliko bitni , ipak je i on roditelj tog djeteta, pa da se napraviti iznimku za očeve, ako nikako drugačije pa bar kroz staklo...Dobro pa nismo u DE kako je Indi napisala gdje cijelo popodne definira tko hoće(primjer s obiteljima Turaka gdje dođe pratetka iz 15 koljena i cijela svita) ,kod nas su posjete doslovno sat vremena ... U našoj bolnici još ni posjete ni prisustvo pri porodu... Rode su odradile pritisak na rodilišta u metropoli ,a provinciju ko j😒
Sreća mamina
Dobrodošao
Tate mogu na porod ali kasnije nema vise posjeta. Barem kod nas je tako. I da zabranjeni su nam posjeti bebici tako da prvih dva dana sam bila losije sad sam vec bolje. Trudim se se sa izdajanjem .
Lola sretno, probaj se opustit koliko mozes, bit ce sve ok! 😊🤗🍀🐞
Cure koje imaju vrticku djecu, od ponedjeljka vrtici kolko tolko krecu s normalnim radom...ocete vi slat svoje klince? Ja ni sama ne znam sto da radim...😏
Tate mogu na porod ali kasnije nema vise posjeta. Barem kod nas je tako. I da zabranjeni su nam posjeti bebici tako da prvih dva dana sam bila losije sad sam vec bolje. Trudim se se sa izdajanjem .
A jel mogu otpocetka biti ili ih samo pri kraju zovu jer sam i to cula da je tako bilo?
Bravooo, ide to tebi super💪💪💪
💙
Hvala na odgovorima, znaci do posjeta jos moramo cekati 🙄
Ja malog u vrtic necu slati, pogotovo se necu usuditi kad beba bude tako mala. Nije me strah samo od korone vec od bilo kakve zaraze... Od vodenih kozica na dalje, da ne prenese sto bebi. Bilo bi nam lakse da stariji ide u vrtic ali stavljamo na prvo mjesto sigurnost
Lola sretno, probaj se opustit koliko mozes, bit ce sve ok! 😊🤗🍀🐞
Cure koje imaju vrticku djecu, od ponedjeljka vrtici kolko tolko krecu s normalnim radom…ocete vi slat svoje klince? Ja ni sama ne znam sto da radim…😏
Mi odlucili od 1.6. ipak.
Joj ja bi se posvađala da mi ne daju da ostanem s bebom 😤
Sortiraj odgovore
Najstariji