Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    15. Ožujak 2020. 11:33

Rose ajde super, drago mi je da je prijateljici bilo sve ok s trudnoćom iako su biloli prisutni ti kao menstrualni bolovi... A da, san je lud skroz 😂
    And zvrcni i pitaj, ja bih na tvome mjestu također obavila to sve privatno, za svaki slučaj.
    Lina ja nosim dnevne uloške, no po malo mi nekad zna curkati. Al po malo. Al kako ti je Kaktusica već napisala, ima u ljekarni za kupiti onih uložaka za provjeru plodne vode. Također su cure pisale neki dan provjeri curenja plodne vode (testovi s toaletnih papirom i čučanjem..) 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• And26
    15. Ožujak 2020. 11:56

Hvala curke puno na savjetima 😘sutra cu zvat doktora da vidim kaj ce mi reci...ali po bolnicama nemam namjeru hodati,rade cu sve privatno obaviti

yvette
    15. Ožujak 2020. 12:05

fenjer

Krafnice, h&m ima jos danas besplatnu dostavu, navalite 🙈😂

U H&M je uvijek besplatna postarina kada se prijavis na newsletter i jos dobijes 25 % popusta na 1 stvar u kosarici. 
    Dobro je sto uopce ne gledaju ime i adresu pa mozes se registrirati vise puta sa razlicitim mailovima. Ja sam cak nedavno kupila 3 haljine, svaku preko drugog maila i sve ih poslala na istu adresu u istp vrijrme  I uredno sam za svaku dobila taj popust i besplatnu postarinu. Ne znam tko je tu lud 😁
    Ja sam nocas obavila prvi shopping djecje robice online.
    Vecinu sam uzela Gap, imaju 40 posto na nesnizeno te dio Next. Planiram jos podebljati sa H&M, ali mislim vecinu uzimati 62 jer mrzim gomilanja stvari, ionako cemo biti kuci prvih 20 dana pa mu nece biti nista ako mu i bude malo vece. Ja i muz smo oboje visoki tako da ocekujem da taj period nece dugo trajati.
    3 dugi rukav bodi benkice ( 2 vel 56, 1 u vel 62)
    5 bodija kratki rukav (62)
    3 kom pidjama onies dugi rukav bez carapica s kopcanjem naprijed ( vel. 62)
    6 pari dugih hlaca ( pola 56, pola 62)
    5 pari kratkih hlaca (62)
    7 pari carapica

15. Ožujak 2020. 12:10

yvette

fenjer

Krafnice, h&m ima jos danas besplatnu dostavu, navalite 🙈😂

U H&M je uvijek besplatna postarina kada se prijavis na newsletter i jos dobijes 25 % popusta na 1 stvar u kosarici.
    Dobro je sto uopce ne gledaju ime i adresu pa mozes se registrirati vise puta sa razlicitim mailovima. Ja sam cak nedavno kupila 3 haljine, svaku preko drugog maila i sve ih poslala na istu adresu u istp vrijrme I uredno sam za svaku dobila taj popust i besplatnu postarinu. Ne znam tko je tu lud 😁
    Ja sam nocas obavila prvi shopping djecje robice online.
    Vecinu sam uzela Gap, imaju 40 posto na nesnizeno te dio Next. Planiram jos podebljati sa H&M, ali mislim vecinu uzimati 62 jer mrzim gomilanja stvari, ionako cemo biti kuci prvih 20 dana pa mu nece biti nista ako mu i bude malo vece. Ja i muz smo oboje visoki tako da ocekujem da taj period nece dugo trajati.
    3 dugi rukav bodi benkice ( 2 vel 56, 1 u vel 62)
    5 bodija kratki rukav (62)
    3 kom pidjama onies dugi rukav bez carapica s kopcanjem naprijed ( vel. 62)
    6 pari dugih hlaca ( pola 56, pola 62)
    5 pari kratkih hlaca (62)
    7 pari carapica

🙈🙈 ajme pa nisam to znala, hvala ti! Bas se ne snalazim u sopingu 21. stoljeca 😂😂 
    Slazem se za veci broj, tako sam i ja odlucila da cu malo podfrkati rukave i nogavice. 👌

MissyR
    15. Ožujak 2020. 12:24

Dobar dan lijepe moje trudnice 🥰 nadam se da ste sve ok 
    Moram se pohvaliti da sam danas spavala do nekih 10 i da se nisam dignula po noci za ic piskiti 🤭🤭 doduse isla sam spavati kasno oko nekih ponoc pa mozda zato
    Robica e moj mali je roden u 5 mjesecu, 51 cm 3 470 kg,za rodiliste sam mu obukla 50 broj bodic dugih rukava hlacice i carapice, ali vec nakon tjedan dva je bio u 56 tako da sve broj 50 mu je odmah bilo malo, tako da sam bodice,hlace 56/60/62 imala svega po 20 komada u tome se najvise zadrzao cijeli 5 i 6 mj je bio u dugom bodicu hlacicama i pokriven tankom dekicom, vec negdje u 7 i 8 mj je bio samo u bodicima cini mi se 60/62..pidzamice i neke fensi robice za vani smo imali jako malo mozda komad dva po broj te je sve vecinom obukao jednom ili nijednom...tako da rade se naoruzajte bodicima dugim i kratkim hlacicama i carapicama to ce se najvise koristiti a znali smo se presvuc i do 5 6 ma i 10 puta na dan pogotovo kad bi isprobavali pelene nove jer je bio dosta osjetljiv i stalno je osip neki imao...
    Znam da je dug post ali eto nadam se da ce dobro doc moj savjet 😘

url=https://lilypie.com]

• indy34
    15. Ožujak 2020. 12:55

MissyR

Dobar dan lijepe moje trudnice 🥰 nadam se da ste sve ok
    Moram se pohvaliti da sam danas spavala do nekih 10 i da se nisam dignula po noci za ic piskiti 🤭🤭 doduse isla sam spavati kasno oko nekih ponoc pa mozda zato
    Robicae moj mali je roden u 5 mjesecu, 51 cm 3 470 kg,za rodiliste sam mu obukla 50 broj bodic dugih rukava hlacice i carapice, ali vec nakon tjedan dva je bio u 56 tako da sve broj 50 mu je odmah bilo malo, tako da sam bodice,hlace 56/60/62 imala svega po 20 komada u tome se najvise zadrzao cijeli 5 i 6 mj je bio u dugom bodicu hlacicama i pokriven tankom dekicom, vec negdje u 7 i 8 mj je bio samo u bodicima cini mi se 60/62..pidzamice i neke fensi robice za vani smo imali jako malo mozda komad dva po broj te je sve vecinom obukao jednom ili nijednom…tako da rade se naoruzajte bodicima dugim i kratkim hlacicama i carapicama to ce se najvise koristiti a znali smo se presvuc i do 5 6 ma i 10 puta na dan pogotovo kad bi isprobavali pelene nove jer je bio dosta osjetljiv i stalno je osip neki imao…
    Znam da je dug post ali eto nadam se da ce dobro doc moj savjet 😘

Hvala za savjet mislim da ovde ne postoji dug post jel svaki je dobro dosao ..😘

Polly

Dana jedini popust koji sam i ja vidjela je na Mali Zakladi, zato sam ih i zvala da provjerim za dostavu, taman na putu za Lesninu. Na Lesninoj stranici za Stokke piše samo da je novo, nikakav popust. Došli tamo, reko da ih isprobam za gušt još jednom, radi se o Trailz modelu. Žena mi kaže sad su vam snižena 15% i još vam ja dam 15% ovako al to nemojte pričati (to im je neka priča, skužila sam da to svima govore, nemam pojma zašto). Ja sam htjela beige melange, ali je nigdje nema. Uzeli smo zadnju izložbenu konstrukciju i zadnje sportsko sjedalo u boji gray melange iz skladišta sa Sesveta, sve za 5500, inače je 7700 ✌🏼 Košaru su imali još samo u black melange pa ju nisam htjela kupiti, košaru ću posbeno naručiti od nekud. Jaje isto na popustu, ali ga li nećemo uzimati. Ugl pala sam dupe kad mi je rekla cijenu i nisam to htjela propustiti nikako iako mi boja nije skroz po volji, ali je okej. E sad ne znam kako je s drugim modelima tipa Xplory, ja sam navodno pobrala zadnje Trailz komade 😄 

Nikita206

And26, možeš slobodno sve obaviti privatno, ja u utorak idem vaditi ogtt i naručila sam se privatno u Medico (Pula). 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Polly
    15. Ožujak 2020. 12:59

Dana i da, popust je kaže toliki jer se rješavaju starih zaliha pošto dolaze te nove šta stoje i na stranici. 

yvette
    15. Ožujak 2020. 13:13

Dana super su kolica.👍🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.