Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    15. Ožujak 2020. 10:11

Curke da vas malo nasmijem sa svojim ludim snom od sinoć / jutros. Dakle sanjam ja da još idem u srednju školu i da vani vlada ovaj virus. Al na rolama idem u školu i napadne me neki dečko koji je dosta debeo i drži moj nož za guljenje krumpira u ruci i prijeti mi s njim (znam da je moj jer sam ga osobno nekako iskrivila na vrhu 😂😂😂). I ja kao spretna njega u rolama svladam i pikam ga onak po malo po trbuhu na cesti s tim tupim nožem. A on kaže: "Pikaj me koliko hoćeš, no nemoj me prijaviti jer već imam 662 boda i morati ću ići u karantenu ako me prijaviš..." 😂😂😂
    I ja ga pustila i uzela svoj nož za krumpir. 😂😂 
    O Bože pa koje gluposti ja sanjam 😂😂😂

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    15. Ožujak 2020. 10:26

Rio joj ja oduvijek gluposti sanjam, ali u trudnoći još veće gluposti 😂😂 Baš se nasmijem samoj sebi 😂

Vrapčić123
    15. Ožujak 2020. 10:31

Svea 😂😂😂

15. Ožujak 2020. 10:34

Krafnice, h&m ima jos danas besplatnu dostavu, navalite 🙈😂 

Rose1
    15. Ožujak 2020. 10:41

Vrapcic hahaha koji ludi snovi😂🤣😂
    Da,da, sve joj je bilo super s trudnocom, ali su je pratili ti menstrualni bolovi cijelu trudnocu tako da ne treba brinuti...sve je to normalno😉

💙

Ninnek
    15. Ožujak 2020. 10:53

eovyn

Cure ja ću poludit s ovom utrnulošću ruku. Znači sad je već kaos. Probudi me bol, noćas je to bilo oko 4, i nikako da prestane. Masiram,istežm ali ništa ne pomaže. I uvijek je to desna strana. Sad sam već stvarno jadna jer se ne sjećam kad sam se zadnji put naspavala i postalo je već i bolno. Rekla sam ginek dala mi je uputnice za krv pa ćemo vidit. Po internetu čitam svašta pa se bojim one preklampsije.
    Što se tiče robice, nesto smo kupili, većinu toga dobili i toga je strašno puno. Sve čekam da namjestim sobu pa da da to krenem prati i sortirati. Ne brine me toliko odjeća, prerasti će sve brzo, više one popratne stvari, jer ne znam od kud krenuti, dude, bočice, oni inhalatori, gaze, hrpa toga što mi sad ni ne pada na pamet jer mi je mozak kao žvaka

Ja imam iste takve probleme da mi ruka utrne. Naime, imam cervikalni sindrom pa zato dolazi do toga. Meni je pomogao steznik za ruku. Nosim ga samo preko noci i dosta pomaze

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

• lina27
    15. Ožujak 2020. 10:54

Pomalo me nerviraju te mokre gacice. Par dana nista evo vec dva dana mokra fleka kad ustanem ujutro pa stavim ulozak dnevni da se ne nerviram ako opet vidim a nedaaa mi se panicarit jer znam da nije plodna voda. Ko da sam stalno mokra joj.🙈🙈🙈🙈🙈
    Ima koja jos i dalje mokre gacice ili sam jedina  ? 😂😂😂???????

• And26
    15. Ožujak 2020. 10:54

Hejj opet jaa sa svojim pitanjima 😂 razmisljam da krvnu grupu i testove sensibilizacije obavim privatno a ne u Petrovoj zbog ove situacije...kaj mislite o tome? Oce mi to prihvatit u bolnici,trebali bi 😷 zelim cim manje obilaziti bolnicee i cekati u cekaonicama,ne znam kaj da radim😅

Ninnek
    15. Ožujak 2020. 11:03

lina27

Pomalo me nerviraju te mokre gacice. Par dana nista evo vec dva dana mokra fleka kad ustanem ujutro pa stavim ulozak dnevni da se ne nerviram ako opet vidim a nedaaa mi se panicarit jer znam da nije plodna voda. Ko da sam stalno mokra joj.🙈🙈🙈🙈🙈
    Ima koja jos i dalje mokre gacice ili sam jedina ? 😂😂😂???????

Također. Ko da se upiškim a nisam ni svjesna 🤣 ja sam sad pocela stavljat ulozak jer bi inace mjenjala gacice 10x na dan. 
    Bila u petak na pregledu, rekla dr. da je sve u redu i da imam dosta plodne vode. I da je iscjedak pojacani pa zato  osjetim da sam stalno mokra

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

kaktusica
    15. Ožujak 2020. 11:04

Lina ako te brine imas u apoteci kupiti uloske koji detektiraju plodnu vodu.
    Vrapcic koja si ti legenda 😂😂 Zamisli ti njega, uzeo tvoj nozic i jos ti njime prijeti 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.