Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy
    11. Svibanj 2020. 13:59

Zuza, ovde nema sta nema. Evo pobrojat cu
    1. Uriage pevi umirujuci uljni balzam
    2. Uriage krema za njegu i zastitu pelenake regije (ovo necu uzimati dalje, nego cu koristiti proizvode galenskog laboratorija Split ili u slucaju jaceg pelenskog osipa Sudocrem) 
    3. Uriage hidratantna krema za lice
    4. Uriage creme lavante pjenusava emulzija
    5. Uriage prvo umirujuce ulje za kupanje i tusiranje
    6. Uriage vlazne maramice
    7.  Uriage prva mineralna krema (zastita od sunca) plus gratis termalna voda
    8. Uriage bebe prvi hidratantni stick za usne
    Imam jos i bocu termalne vode veliko pakiranje, to sam mislila sebi ponijeti u rodiliste za osvjeziti se. 
    Preporucujem Uriage, kasnije i njihove proizvode za zastitu od sunca. Odlicni su se pokazali, i pratite to po ljekarnama jer vam uvijek imaju bar jednom mjesecno akcije 20% - 30% na njihove prouzvode. Uz to imaju internet sttanicu Beauty Pharmacy, di i trenutno cini mi se traju neke akcije. Ja sam nesto od ovog kupila nesto sam dobila od kolegica...ukljucujuc i ovu torbu i mini ruksakic za dijete☺️

• Bebac24
    11. Svibanj 2020. 13:59

Cestitam na dobrom pregledu, a dan je bas dan D. 
    Evo ja cu se opet tuzit i obecajem necu vise ali zene place mi seee 😭😭😭
    Kao sta sam ujutro rekla dosle mama i kcer( cistacica) cistiti, od 8do 13. 15.  Ocistile maaalo kupatilo, obrisale nov prazan ormar, obrisala saaamo stakleni dio regala i prah po regalu, i oprale kuhinju izvana. Sve to za 10 h posto su bile 2. Oprale pod samo do pola niti do vrata. Usisale uopce nisu dole ni primacu ni ispod stepenista, takle stepeniste nisu i sve to sam platila 660kn 😭😭😭😭😭😭 znaciiii da si pucam u glavu. Samo mi je drago da vjerujem da muzu nece vise paat na pamet da govori kako zeli da dolazi cistacica cistiti. Znaci rade cu se porodit cisteci nego davat masne pare za nista. Uzaaaas. Fuj.
    Ja sam sa mamom od 8 god cistila app po ljeti i nikad nam na pamet nije palo pustiti tako, a one nonsalantno oprale pod kazem do pola i naplatile si i otisle. A ja platila i molila Boga samo da vise izadu iz kuce.
    Imam kucu od 80m2, a one 3 prostorije nisu u stanju oprati kako treba. Aaah
    Oprostite 😭😭😭😭😭

Zvonkica
    11. Svibanj 2020. 14:01

Cure cestitam na punim tjednima tko zaokruzuje i sretno curke tko ima pregled, a bravo za vec dva dobra pregleda danas! 😁🎊🎉
    Kik i ja sam zadovoljna s djecjom robicom iako nisam bas puno tu kupovala jer niti jedna lokacija mi ne pase, pepco mi je puno blize, iako cini mi se da je i robica zericu kvalitetnije od pepca..
    Odnos s mamom stvarno mi je tesko citati curke sto pisete o losim odnosima sa svojim mamama i bas mi je zao zbog svega toga...ja se opce ne mogu zamisliti bez mame, bez njene podrske i pomoci za bilo sto sto treba..naravno da se znamo porijeckati ali to je sve u zdravim granicama..
    Voznja obe trudnoce sam vozila do kraja, i sada isto vozim, ali kako ste vec neke rekle, isto manje zbog korone jer nigdje ne idemo..
    Avokado i Indy bas lijepi trbuscici 🤰i ja priznajem da sam ocekivala veci trbuh kod indy zbog duplica 👶👶

Fluffy
    11. Svibanj 2020. 14:02

Pcelica, u ljekarni oni imaju svoje proizvode. Imaju i pelene koje su isto dosta hvaljene, i imaju cijelu djecju liniju kozmetike koja nekako i nije sjela ljudima. Osobno nisam probala pa ne mogu reci. Medutim maramice i pelene se stvarno dosta kupuju i hvaljene su. 

• Bebac24
    11. Svibanj 2020. 14:02

Da potkrijepim dokazima, a to je samo dio... Drugo necu ni slikati 😭
    https://ibb.co/pzLkRLT
    https://ibb.co/8zL6kLG
    https://ibb.co/jgs6qbZ

mimoza
    11. Svibanj 2020. 14:06

Hvala cure. Jedna briga manje 😊 mada sam vec pisala kako ovdje doktori ne daju neki poseban znacaj tom streptokoku.
    Zuza bravo za dobar pregled. Nasi decki se prate u kilazi 🤗 
    Indy ne mogu vjerovati da su ti dvije bebice, super ste 🤗
    Dana on prao sudje pa tebi ukrao vodu haha je li to mislis?

Rose1
    11. Svibanj 2020. 14:07

Fluffy hvala na savjetima

Bebac nazalost cistacice bas fusare i tesko je naci nekoga tko ce to napraviti kako spada...i to je bas puuuno love. Za te novce se sve trebalo blistati. Ne sekiraj se, ja sam se prvo zivcirala oko cistoce, sad mislim samo na bebicu i bas me briga za ostalo

💙

Fluffy
    11. Svibanj 2020. 14:10

Rose, ja prvih mjesec dana nebi nista jos mazala puno po bebi. Nakon lagano krenuti. Sve uljne kupke koje imas su namijenjene uglavnom osjetljivoj kozi, pa mozes krenuti s tim. Dalje ces najbolje pratiti po svojoj bebi kakva joj je koza i sto od kozmetike joj pase. Dpsta beba i djece danas muku muci sa suhom kozom i atopijskim dermatitisom sto opet ima na trzistu mnogo linija specijaliziranih za taj problem. Za pocetak moje preporuka tako bademovo ulje i voda, nakon mj dana nekakva uljna kupkica. Mogu dati preporuku na Uriage i Mustelu. Uriage je isplativiji 😉.  

Dobrodošla L. (već zaboravila ime 😩🙈)

Klikni na jednu od naših traka, svejedno. Izaberi Pregnancy

Izgled trake 

Symbols (beba, roda, pile.....) 

Mini ili large  traka (gore imaš strelice koje te navode prema desno)

Pa te navodi da upišeš termin poroda ili zadnje menge.
    .
    Save

Nakon što sejvaš, odi gori desno na forums, pa dolje stisni pseudo. Kada kopiraš link koji se otvori ispod, dođi ovdje na forum, odi na svoj profil i dodaj u opis taj link. 

• Bebac24

Rose1

Fluffyhvala na savjetima

Bebacnazalost cistacice bas fusare i tesko je naci nekoga tko ce to napraviti kako spada…i to je bas puuuno love. Za te novce se sve trebalo blistati. Ne sekiraj se, ja sam se prvo zivcirala oko cistoce, sad mislim samo na bebicu i bas me briga za ostalo

Da se mene pitalo nebi dosle, al muz navalio kao neka ociste detaljno pa ce on dalje jos tih mj dana odrzavati. 
    Sad kad dode doma i vidi mislim da ce blistat od srece. Kazem bolje on ocisti nego ovo sta je pusteno. 
    To sam je po preporuci od svekrve uzela jer joj ona cisti app po ljeti, ali salje neke zene a ona rjetko kad dode to mi je sad rekla 😤 uglavnom mislim da kod nas cistacice vise dolaziti nece. 
    Jer stvarno mi se place evo. Dusa me boli sta sam za te novce mogla kupiti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.