Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena0206
    30. Travanj 2020. 21:50

Rio13

Ena pa sto sve nece izmisliti 😱 ja sam u soku. Take my money and shut up 💸💸

Daa, ja sam ispocetka bila misljenja ono WTF? STA CE MI TOOO.. al posto ovdje u De odvajamo smece u 100 razlicitih kanta doslovno,puno mi je prijatelja ovdje savjetovalo da se stvarno isplati i da ih je spasila.. Pa sam ipak odlucila da cu je kupiti.. 

Rose1
    30. Travanj 2020. 21:54

ena0206

Rio13

Daa, ja sam ispocetka bila misljenja ono WTF? STA CE MI TOOO.. al posto ovdje u De odvajamo smece u 100 razlicitih kanta doslovno,puno mi je prijatelja ovdje savjetovalo da se stvarno isplati i da ih je spasila.. Pa sam ipak odlucila da cu je kupiti..

Da, kod vas to ima smisla i fora se to cini, ali jao, sto sve nece izmisliti

💙

• CurlySue
    30. Travanj 2020. 22:18

Lola, frisko iskustvo 😉 sluzni cep moze ici i par dana prije poroda, nema rocnog tajminga. Prati odlazak na wc, sve je ok dok nema svjeze krvi ili dok ne primijetis curenje vode. Samo polako i bez panike. Sto se boli tice, ako krene od leda ili s vrha trbuha prema dole, to su trudovi i onda pocni brojat razmake. Ako ne pukne vodenjak, zaista nema potrebe ici na prvi trud.
    Ctg... Dvije su sonde, prva gleda bebine otkucaje, dobro je da malo saraju, od 130 do 170 je ok, druga mjeri kontrakcije, obicno je oko 20 kad nema truda, trud je preko 40-50. Ako se prije ctg niste najele, uzmite si cokoladicu, pitat ce vas dal imate ako bebac previse miruje. 

• indy34
    30. Travanj 2020. 22:22

ena0206

Rio13

A Ena kanta jeste super imaju je moja sestra i snaha ,ja je imam isto samo ja sam imala srecu moju sam dobila na poklon kad sam odmah na pocetku bila u okt.na sajmu tako da nama se sigurno isplati ...

• indy34
    30. Travanj 2020. 22:27

Cure i ja sam danas cjeli dan hodala ,posle sam vas citala al s obzirom na teme a nisam u Hr nisam imala sta da dodam..Osim da sam ja za sebe odlucila da nwcu da idem na kurs necu na taj nacin dase pripremam mada vidim kod vas je to obavezno ..plan poroda moze svako da ima samo je to po mom misljenju tesko jel nikad se ne zna i ne mozemo nazalost da kontrolisemo situaciju..Ja sam rekla da u mom slucaju kao sto je danas neko pisao nek rade sta misle da treba samo riziko necu i ne zelim da imam i jedno i drugo znaci ili ili ..mada sad sam smirenija moram priznati kako mi je zakazan carski ..osjecam daje to najbolja opcija i za bebe i za mene ..Dana cestitke na ugovoru ,Lola nemoj paniciti kao sti su cure rekle mnogo ih kaze sluzni cep moze nedeljama pre da ispadne ,samo ako vidis krv idi bolje je ..Ako i krene beba je hvala Bogu dovoljno velika zelim ti brz i lak porod ,javi nam se . Zelim vam svima laku noc ..😘

• Bebac24
    30. Travanj 2020. 22:27

Nema nam Dorice, slave 2 velika tjedna 😊😊❤️❤️
    Lola, moze biti da je bol potaknuta pregledom. Prati na koliko razmaka su, ako i je nesto krenulo sretno 😊😊svakako javi ako stihnes znas da mi sve brinemo odmah hehe
    Curly dali si danas uspjela vidjeti svog lavica? 😘

zmya
    30. Travanj 2020. 22:36

Dok ja vas povatam danas... 😅
    Panda sretan rodjendan ti! Sve naj! :)
    Lola znas da s nestrpljenjem iscekujemo novosti ako ih bude, u terminu si, sve je ok, smireno i opusteno. Ajme dakle krecemo izgleda lagano, ohohoo! Kako lipo! 
    Vi horiskoplije, nemojte mi po lavovima 😛
    Ja sam lav/vaga, muz jarac/strijelac. Dobro je dok smo si dobri 😆
    Danas mi je proletilo vrijeme, radila do 6. Stigle spavacice iz C&A sad mogu kompletirati torbu za rodiliste.
    Pa se brisala prasina i redila kuca, pa se radio domaci sladoled i pekle vafle.. sad vas citam i lezim i zaspat cu :) 
    Mali mi stuca stalno ova dva tri dana, isto se vrti skroz naskroz. A ni ja ne stajem.. Za CTG ne znam, nadam se da ce mi u ponedjeljak raditi kad udjem u 36i tjedan. Vidjet cemo, prvi put sam u trudnickoj pa vam javim. 
    Curly neka malog rogatog sa takvim jakim znakovima mamom i tatom, bilo bi mu zafrkano ko racicu s vama :) 
    Ostali, vec cu vas polovat, drzite mi se, strpite se jos malo svi pa idemo skupljat te kvacice. 
    Laku noc svima ♥️

Vrapčić123
    30. Travanj 2020. 22:53

Iskustva s kiretazama i spontani: curke ja vam se divim, to su tako uzasne situacije i svih vas mi je onako istinski žao koje ste to na žalost morale proći. A koliko sam shvatila ima vas na žalost dosta... ☹️ Još u takvom okružju, takvo osoblje kada vas dočeka... Baš žalosno. ☹️
    Lola samo hrabro, želim ti punoo sreće i neka sve prođe kako treba! Sve ovdje mislimo na tebe. 😘
    Pepilli čestitam na pregledu! 🎉
    Dana čestitam na potpisivanju ugovora! ☺️
    Brbicaa kakva je situacija, je li sve ok?
    Valentina čestitam na pregledu! 🎉
    Probiotik meni je neki preporučio moj doktor, isto je baš skup. Ali se ne sjećam naziva, imam negdje zapisano. Moj doktor je rekao da krenem s njim tamo sa 37.tjednom, čini mi se barem. 🤷‍♀️
    Depiliranje: svaki put sve gore i gore. Katastrofa! Osjećam se kao neki polu invalid u trudnoći. Čak sam iznenađena koliko toga mi trudnice ne možemo normalno raditi kao inače, nisam znala da je to tako u stvarnosti... Danas obavila depilaciju tako nekako polovično, katastrofa.. Ja zbilja ne znam kako ću to obavljati za mjesec, dva sa divovskim trbuhom, ovakav sada kakav mi je ogroman, a što će biti za 8 tjedana... Već sam mužu najavila da će mi morati pomoći, što da radim... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    30. Travanj 2020. 22:55

Laku noć svima! 💗💗💗

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• lola777
    30. Travanj 2020. 23:00

Cure, hvala vam na zeljama i savjetima.Sad se bol malo smirila.Prema savjetu ginekologa- ne moga nego svekra od poznanice- popila sam Normabel od 2,5mg,otusirala se i malo prilegla. Pregled vaginalni mi je bio malo bolan i " dublji " nego inace.Prohodna sam za prst do ovoja i bebine glavice.Od sutra 37.tj sam sluzbeno u terminu i oni tad porod smatraju terminskim. Taj iscjedak za koji ja mislim da je sluzni cep je bio sastavljen od prozirne sluzi sa krvavim sadrzajem.Sve promjera oko 2-3 cm. Nakon toga sam par puta isla mokriti i prilikom brisanja isto crvenkasto. Par prijateljica mi je reklo da on moze danima lagano curkati i biti od prozirne, roskaste pa do crvene boje.Tako da zasad mogu samo pratiti i osluskivati se jer ne bih tila da dodjem na hitnu pa da to sve traje danima.
    U svakom slucaju javim se sutra pa kako bilo.🙏

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.