Hvala curke, joj ja mislila da samo mene to muči / brine. A lijepo je našim bebama unutra 😊 Na kraju neće htjeti ni van! 😅
Mila nema ti druge, stisni se i to je to! Sretno sa svim! 🙏
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapcic uzorak se salje u Svicarsku, tako da nista od toga da mi dostavljamo al se mozda transport unormali za koji tjedan. Ako ne, stisnut se i cekati subotu 😅
Yvette ako se dobro sjecam, sansa da odgovaraju maticne od brata ili sestre je 50-75%. Vise sam toga znala kad sam prije 5g raspitivala se oko pohrane za prvo dijete. Inace je ta pohrana jos siva zona, u smislu da se rade istrazivanja koja bi mogla u buducnosti lijeciti niz bolesti, sjecam se da se i dijabetes spominjao, a sto ce zaista od svega toga biti pitanje je. Ja sam samo stava da na toliko glupih stvari potrosimo novac da zlu ne trebalo mozda i dobro dođe
Dora uzivaj u slatkacu 🥰
Ma naravno, to su ipak dobre sanse. Mislila sam da su puno manje. Kako si ih kontaktirala, ja sam sad u 34 tt.
Ajme cure dok vas ja pohvatam 🙉 znaci nikako...
Mali je promijenio ritam spavanja, pa mi popodne samo sat vremena spava i stignem doslovno samo rucak skuhat. Sad sam ga stavila gledat crtice jer ne mogu vise 🙈 imam osjecaj da sam pola dana vani s njim, pola u kuhinji radim dorucak/rucak/veceru/medjuobroke... Usla sam u neku beskonacnu petlju 😁
Dora tako mi je drago da Ivica i Marica tako lijepo napreduju. Bravo njima i bravo tebi na strpljenju i ljubavi koju im dajes 🥰
Cure s tegobama zao mi je citat sto vas sve muci 😟 ja sam jedino malo tromija postala i opet sam u nekoj umornoj fazi. Neki dan zaspala na kaucu dok se mali igrao pored mene 🙈
Robica iz pepca je krasna ovo sto ste kupile 💙 meni jedino zna print otic s nekih bodica, al nije sa svih otisao 😁 ne znam o cemu ovisi. Meni je super njihova robica, jedino uzmite uvijek broj/dva veci nego sto bebaci nose jer im je uglavnom dosta manja robica (bar ova mala).
Panda bas mi je drago zbog tebe da te sef postedio i da ti je ostavio iznos place. Jako ljepo od njega 👍
Renata jesi dobila rezultate ogtt testa? Nadam se da je sve u granicama i ok.
Hvala na komentaru za robicu, trebali bi to nositi na jesen, tamo negdje u 9.tom mj, još ću vidjeti, možda i 2 paketa vratim, imam fore mjesec dana...
Ili, ako će ih kasnije nositi, staviti ćemo nešto gore na bodi, neku majčicu
30.07.🥰🥰
Eto, kad netko nema iskustva sa robicom za bebe 🙈
Inače im mislim za početak uglavnom kupiti body bekice (i kratke i duge) sa bočnim kopčanjem, čine mi se najpraktičnije
30.07.🥰🥰
Pepilipotpisujem svaku tvoju rijec 😁 bas si to jako lipo napisala. Ovo za jedno uho udje drugo izadje. Od kad sam upoznala njegove meni to svekar govori za svekrvu 🤣 da ju samo ignoriram, pravim se da ju slusam i kimam glavom. To ti sve govori haha
Anavoimala sam i ja fazu durenja di dosta dugo nisam s njom pricala jer je isto tako presla granicu. Pred mojom mamom je rekla da sam ja nesto rekla za svog ocuha sto nije ni blizu istine bilo. Ona tako cesto izvrce stvari. Oprala sam ju pred svima za stolom, pokupila se i otisla. Mama je samo dosla zamnom i rijeci mi nije rekla zbog mog ponasanja i tu sam znala da sam u pravu i da nisam pogrijesila. Grcala sam u suzama koliko me to pogodilo i sa sestrom pricala i nikako me nije mogla smiriti. Toliko je pretjerala da su cak sogorica, svekar i muz reagirali i svi su stali na moju stranu. Posli mi se ispricavala al ja nisam tila ni cuti. Trebalo mi je par mj da to probavim i dodjem sebi.
Huh.
Teško je s tim stvarima boriti se.
Ti i ja smo se baš pogodile.
❤❤
Drage moje, da se javim kratko. Lezimo jos 2u1,al je bio kaos s vikend dezurstvom. Nisu od reagirali na moje bolove, a kanila s tokolizom se zastopala tako da sam cijelu noc imala trudove i sad sam otvorena za prst. 😣 Obavljen pregled, malac je 1500g i dr kaze da bi sve bilo ok i da sad krene. Odmakla sam se jer moram bit skroz smirena sto je jutros bilo jako tesko.
Cuvajte mi se 😊😘
Šaljem pozitivnu energiju i nadam se najboljem.
Drži se🥰
I ja sam se pozalila jucer da mi dragi ne sljivi trbuh bas haha..ali osim toga nemogu se zaliti na njega. Trpi sve moje musice ja njegove a toga ima manje nego ovih dobrih stvari naravno. Stvarno nisam imala do sad srece sa muskima ( same varalice, mutikasi,neznaju sta hoce, samo bi sex, dugogodisnji me cak i tukao) , tako da on je stvarno san snova. Trudi se dorucak mi radi, pazi mr mazi me sta god zamolim nije problem.nema ljubomore nerazumjevanja nicega slicnog to.mi je bilo tako nestvarno bilo na pocetku. Tako da sretnica sam i u subotu cu posta i gospođa Horvat ☺️👰🤵
Negooo..cure.. farbanje balayage .. se smije ? Malo bi se osvjezila a frendica mi poklanja frizuru zbog udaje.
Ja sam se uredno dva puta farbala u trudnoci i sve ok😊
Curlysue -drži se, biti će to sve ok.. znam jednu koja je pola trudnoće bila otvorena za prst i sve prošlo ok
30.07.🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji