Sad ce nastat ovdje zatisje i sve se selit na drustvenu mrezu klokanice 😂😂😂
Crazy, zasto sam ja mislila da ti nosis naocale? I bas si mi zgodna a o onom visku kg o kojem uvijek pricas, to nigdje ne vidim 😉
Josip ti je cisti slatkis 😍
Bellaru, zgodnicka s malim frajerom 😍😍 I ne pase mi sad takva brbljavica s foruma uz taj mili i nevini izgled, moram se sad malo naviknuti na tu kombinaciju 😁😘
Hvala na komplimentu 😘
Za ostale jos cekam da me prihvate pod prijatelje pa da i vas upoznam 😉

Ejic 😂😂😂😂 pravim se ja inace fina u zivo😁😁😁
Ejic 😂😂😂😂 pravim se ja inace fina u zivo😁😁😁
Ima nas vise koje rogove pokazujemo tek u svoja 4 zida 😈😈

Ejic tebe sam jedino kao tamne kose zamislila.
LLR nije mi bilo jasno čemu slika neke cure koja je tek punoljetna, a ono ti!
Baš ste sve lijepe. I dječica.
Drago mi je upoznati vas!

Hahha sve ste me jako ozbiljno doživjele, moram se malo otkačit 😎 Ejić, nisam si guzičetinu slikala, vidio bi se višak 😂😂😂
Tebe sam baš nekako slično zamišljala, pa kad sam vidla sliku, baš mi leglo sve na mjesto. Predivna i ti i mali Marcel 😘
Bellaru mi baš na finjaka baca, ko što sam napisala, renesansa 👍

Evo ja pametna skuzila gdje su mi zahtjevi za prijateljstva,pa sam vas dosta vidila,stvarno ste sve lipe cure/žene😍
Bellaru tebe sam zamisljala plavu i neku oštru hahshs
Ejic to je to tako nekako😊
Sandrich tebe nisam ni zamisljala jer sam te vidila na profilnoj.tako i helu isto se vidi malo na profilnoj,kad sam te vidila cijelu prava manekenka!!😃
Kokolo super!!djeca su svima predivna ,nije ni čudo kad su mame takve kakve jesu!!!
Evo ja pametna skuzila gdje su mi zahtjevi za prijateljstva,pa sam vas dosta vidila,stvarno ste sve lipe cure/žene😍
Bellaru tebe sam zamisljala plavu i neku oštru hahshs
Ejic to je to tako nekako😊
Sandrich tebe nisam ni zamisljala jer sam te vidila na profilnoj.tako i helu isto se vidi malo na profilnoj,kad sam te vidila cijelu prava manekenka!!😃
Kokolo super!!djeca su svima predivna ,nije ni čudo kad su mame takve kakve jesu!!!
Hvala! :-) rita je med medeni. A za tebe bi rekla da imas jedno 26-27 god i nemas troje djece. Zgodna pravo :-) koje si god?

Sve ste lijepe i zgodne. Djecica su vam svima prekrasna. Tesko mi je pohvata po imenima tko je tko. Navikla na nadimke. Zapetljali su bas. Uglavnom izgleda da cu se pravo navuc na forum i klokanicu :-)

Da bas ste sve cool, al tesko i meni pihvatat ko je ko s imenima 😬😬 al drago mi vas je vidit, crazy hvala 👍🏻
Nema sanjarke ni na faceu 😬

Hele 87.sam godište,hvala tebi i Abies što ste mi smanjile godine,to mi je drago čut😊😊
Baš mi vas je drago vidjeti,ugodno sam iznenađena..
T pol tvoja cura je pre cool s onom ogromnom kosicom,možeš joj svakakve ukrase stavljati na glavicu..
Moja je skoro pa mali celavko:))

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji