Sad ce nastat ovdje zatisje i sve se selit na drustvenu mrezu klokanice 😂😂😂
Crazy, zasto sam ja mislila da ti nosis naocale? I bas si mi zgodna a o onom visku kg o kojem uvijek pricas, to nigdje ne vidim 😉
Josip ti je cisti slatkis 😍
Bellaru, zgodnicka s malim frajerom 😍😍 I ne pase mi sad takva brbljavica s foruma uz taj mili i nevini izgled, moram se sad malo naviknuti na tu kombinaciju 😁😘
Hvala na komplimentu 😘
Za ostale jos cekam da me prihvate pod prijatelje pa da i vas upoznam 😉
Hahha sve ste me jako ozbiljno doživjele, moram se malo otkačit 😎 Ejić, nisam si guzičetinu slikala, vidio bi se višak 😂😂😂
Tebe sam baš nekako slično zamišljala, pa kad sam vidla sliku, baš mi leglo sve na mjesto. Predivna i ti i mali Marcel 😘
Bellaru mi baš na finjaka baca, ko što sam napisala, renesansa 👍
Evo ja pametna skuzila gdje su mi zahtjevi za prijateljstva,pa sam vas dosta vidila,stvarno ste sve lipe cure/žene😍
Bellaru tebe sam zamisljala plavu i neku oštru hahshs
Ejic to je to tako nekako😊
Sandrich tebe nisam ni zamisljala jer sam te vidila na profilnoj.tako i helu isto se vidi malo na profilnoj,kad sam te vidila cijelu prava manekenka!!😃
Kokolo super!!djeca su svima predivna ,nije ni čudo kad su mame takve kakve jesu!!!
Sve ste lijepe i zgodne. Djecica su vam svima prekrasna. Tesko mi je pohvata po imenima tko je tko. Navikla na nadimke. Zapetljali su bas. Uglavnom izgleda da cu se pravo navuc na forum i klokanicu :-)
Da bas ste sve cool, al tesko i meni pihvatat ko je ko s imenima 😬😬 al drago mi vas je vidit, crazy hvala 👍🏻
Nema sanjarke ni na faceu 😬
Hele 87.sam godište,hvala tebi i Abies što ste mi smanjile godine,to mi je drago čut😊😊
Baš mi vas je drago vidjeti,ugodno sam iznenađena..
T pol tvoja cura je pre cool s onom ogromnom kosicom,možeš joj svakakve ukrase stavljati na glavicu..
Moja je skoro pa mali celavko:))
Sortiraj odgovore
Najstariji