Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    26. Listopad 2016. 23:24

Sad ce nastat ovdje zatisje i sve se selit na drustvenu mrezu klokanice 😂😂😂

Crazy, zasto sam ja mislila da ti nosis naocale? I bas si mi zgodna a o onom visku kg o kojem uvijek pricas, to nigdje ne vidim 😉
    Josip ti je cisti slatkis 😍

Bellaru, zgodnicka s malim frajerom 😍😍 I ne pase mi sad takva brbljavica s foruma uz taj mili i nevini izgled, moram se sad malo naviknuti na tu kombinaciju 😁😘
    Hvala na komplimentu 😘

Za ostale jos cekam da me prihvate pod prijatelje pa da i vas upoznam 😉

bellaru
    26. Listopad 2016. 23:26

Ejic 😂😂😂😂 pravim se ja inace fina u zivo😁😁😁

CrazyPuppet
    26. Listopad 2016. 23:46

Hahha sve ste me jako ozbiljno doživjele, moram se malo otkačit 😎 Ejić, nisam si guzičetinu slikala, vidio bi se višak 😂😂😂  
    Tebe sam baš nekako slično zamišljala, pa kad sam vidla sliku, baš mi leglo sve na mjesto. Predivna i ti i mali Marcel 😘
    Bellaru mi baš na finjaka baca, ko što sam napisala, renesansa 👍

lan@luk@rit@
    26. Listopad 2016. 23:59

Evo ja pametna skuzila gdje su mi zahtjevi za prijateljstva,pa sam vas dosta vidila,stvarno ste sve lipe cure/žene😍
    Bellaru tebe sam zamisljala plavu i neku oštru hahshs
    Ejic to je to tako nekako😊
    Sandrich tebe nisam ni zamisljala jer sam te vidila na profilnoj.tako i helu isto se vidi malo na profilnoj,kad sam te vidila cijelu prava manekenka!!😃
    Kokolo super!!djeca su svima predivna ,nije ni čudo kad su mame takve kakve jesu!!!

hele
    27. Listopad 2016. 00:01

Sve ste lijepe i zgodne. Djecica su vam svima prekrasna. Tesko mi je pohvata po imenima tko je tko. Navikla na nadimke. Zapetljali su bas. Uglavnom izgleda da cu se pravo navuc na forum i klokanicu :-)

TPol
    27. Listopad 2016. 00:16

Da bas ste sve cool, al tesko i meni pihvatat ko je ko s imenima 😬😬 al drago mi vas je vidit, crazy hvala 👍🏻
    Nema sanjarke ni na faceu 😬

lan@luk@rit@
    27. Listopad 2016. 00:43

Hele 87.sam godište,hvala tebi i Abies što ste mi smanjile godine,to mi je drago čut😊😊
    Baš mi vas je drago vidjeti,ugodno sam iznenađena..
    T pol tvoja cura je pre cool s onom ogromnom kosicom,možeš joj svakakve ukrase stavljati na glavicu..
    Moja je skoro pa mali celavko:))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.