Ilani moj partner u jutarnjoj kavi 🤗
Super za dobru noc 👍 nek svaka bude takva unaprijed. Kad su ti stariji počeli spavat noc?
Ja sam slično, slinim i kasljem ajde uho danas ok ma bar je glava bistra pa ajde. Mudrica spava jos ,nije bila vruca nocas vidit cemo sto dan nosi...
Bas neka blesava zima s tim bolestinama ne znam kad je ona bila ovako bolesna...bezveze...
I mi smo na 4 zubica. Dvojke jos nisu za izlazak
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka, dok god su cicali, bilo je budenja po noći. Naravno, bilo boljih i lošijih noći i dana. Ovo sa dva budenja je super, uopće nije problem, samo da ne bude onog skakanja svakih sat vremena ili i češće.
Dobro a gdje su svi jutros?
Mi riješili prvi spavanac.Trajao 20 minuta. Sad do tri popodne ništa.
Dan tete,nije me bilo koji dan...jednostavno sam bila u depresiji...imam dve rijeci: prokleti bronhitis!!!!
Prvo cu napisati da je s malom sve super i da konacno ide na bolje!!
Znaci bili u utorak na kontroli odma i bilo je bolje neg dan prije..i kaze pedica nastavit terapiju i doc u cet..mislis si to je to,jel,a kad ono u cet ona jos u gorem stanju nego u utorak 😲 i sad im neki aparatic koji mjeri razinu kisika u krvi..ne smije pasti ispod 90,a pozeljno je iznad 95.. A maloj ono 91 😲 i sad si dr.razmislja poslat nas u bolnicu gore na srebrnjak ili ne jer ispod 90 dijete mora primiti kisik 😲😲 e sasrana sam bila u picku milu materinu!! I veli dr.da ce ju prvo inhalirati jer je taman bilo vrijeme joj za tu dozu pa ce ju opet poslusat i izmjerit pa odlucit sto dalje... Sad ovo saljem pa nastavljam post
Nakon inhalacije broj skoknuo na 95.. Znaci da doslovce jos uvijek treba istu dozu terapije i uz taj sulbumatol kaj inhaliramo svakih sest sati nam je dodala jos onu pumpicu,morala sam kupit babyhaler i sada jos i to dva puta dnevno dodatno koristimo...plus stalno ustrcavanje fozioloske,usisavanje nosa itd... I jucer tek popodne oko pet morali na kontrolu i hvala dragom bogu,sve super sve pet, kisik 97,ona dise skoro skroz normalno..i nastavit terapiju do utorka pa doc na kontrolu..a za pumpicu mi je rekla da ce morat koristiti tako dva put dnevno do daljnjeg,barem jos dva tjedna.. Eto price... Izbjegli smo bolnicu ono za dlaku,hvala bogu 😊😊😊💪
I ta prica me potaknula na razmisljanje, sro da jr morala ic i ostat,mogu li ostat s njom, kakve su procedure... Mislim digla bi cijelu bolnicu na noge ak treba i ostala bi sa svojim djetetom tamo... Ima tko iskustva kako to ide kod nas ono u slucaju za nedaj boze da se ikada dogodi,imamo li mi roditelji pravo ostati sa svojim djetetom iako ne vidim razloga zasto ne
Dan zene!
Kod nas noc ok, spavala do 5, al tek je oko 23 zaspala (nisam joj zazbukala bocu 😂😂) al je onda mm sje jer je dao pola boce, on je mislio da nece vise popit tako da se je vec u 7 opet probudila! Spasavali smo se dudom! I sad je tek jela 100ml plus pola banane!
Sad sam sama sebe prepala ko budala! Idem joj presvuc pelene jer je kakala, otvorim ono sve crveno! Slabo mi je doslo, mislila sam da je krv kad ono sjetim se jucer jela ciklu
Ugolina glavno da ide na bolje! A ovo za bolnicu ti nemam pojma!
Ugolina. Mislim da možeš biti. Koliko znam, terapija bi bila kao doma plus ono lupanje po leđima i još koji lijek. Zbog opasnosti prelaska u upalu pluća.
Ja samo ne razumijem otkud te boleštine klincima. Malac ništa nije imao. Još kao dojeno dijete ne pokupi te pi...darije.
Miška crveno govno hehe.
Mi super noć. 2 buđenja. Ukupno 23-9. Bili malo vani. Popodne možda odemo u smb po krafne. Ili u šumu malo šafrane brojati. Vidim da ih ima.
Gdje su svi? Vikend pa (se glume) izleti, zaljubljivanja?!
Nas troje sami. Tata i tvor svom angažmanu
Ugolina ajme! Mogu si misliti kako si se osjećala. Hvala Bogu ide na bolje! Moja Inja imala je 9 mjeseci i dobila je upalu mokraćnih putova i završila je na Šalati. Najdužih 8 dana mog života! Nisam smjela biti s njom jer bolnica nema uvjete. Plakala sam ko kišna godina, al nema pomoći. Lara mi je još isto bila mala a mi uz to mijenjali na kući krov - puna kuća radnika i ludnica općenito! Ja sam odlazila tri puta na dan dojiti dijete i donosila izdojeno mlijeko, navečer smo išli svi pa bi je uzeli na sat vremena i prošetali.Uvjeti u bolnici katastrofa! Nas nekoliko jadnih mama bi sjele u kupaoni podojiti svoje bebe u određeno za to vrijeme i nakon toga sestre bi nam doslovno čupale djecu iz ruku. Vrišti ona, plačem ja, sestra živčani - užas!I tako tri puta dnevno. Nakon dva dana čak mi je palo na pamet da ne dolazim uopće da ne uzrokujem stres djetetu svaki put, ali ipak nisam to mogla, nastavila dolaziti. I nema da ti sad uspavas, umiris, budeš uz svoje dijete uz krevetić bar preko dana. Nema! Užas nemam riječi! Mislim da je u svim drugim bolnicama ipak drugačije, kako gdje ali više manje možeš boraviti uz dijete bar preko dana, no na Šalati je bilo grozno. Nadam se da se nešto promijenilo, ipak je prošlo 9 godina. Ne daj Bože nikome!
Sortiraj odgovore
Najstariji