Bok cure! Evo da se javim nakon nekog vremena. Prvo, sve najbolje svima za blagdane. Ja sam već evo deveti dan u virozi (nije gripa, nije covid). Iskreno, već sam očajna jer se ne mičem iz stana, ali nadam se da će kroz koji dan nestati.
U međuvremenu smo odradili Panoramu (malo smo požurili jer smo htjeli ostatku obitelji i prijatelja reći za blagdane) i nalaz je stigao na božićno jutro. :) Low risk je i stiže nam curka :)
Čestitam. Predivne vijesti za Božić. Držim fige da brzo dođeš sebi 🤞🏻

💁🏽♀️ 36
💁🏽♂️33
👧🏻 2022
👶🏻2024
Eutirox 112
Fragmin 5000
9/25 Biokemijska
10/25 ➕❤️
Panorama low risk✔️💙
Divno, cestitam na urednom nalazu i curki ❤️

👩🏼 32
🧔🏻♂️ 37
👧🏻 2024
Super, čestitam na urednom nalazu i djevojčici! Želim ti brzo ozdravljenje.

37 god.
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt➕️; 1. uzv ❤️; NIPT low risk🩷
Cestitam ti i sretno dalje! 🥰❤️

👱♀️31g
🧔🏻♂️34 g UZV 21.10.❤️ Panorama low risk 💙

Pozdrav svima.
Prvi put se javljam u ovoj temi. Cekam svoju trecu bebu, termin mi je po ultrazvuku 19.07 :)
Nadam se da ste svi dobro i da ste Bozic lijepo provele 🤗
Dobrodosla 😊
Bas lijepo, ima nas nekoliko koje cekamo trecu bebicu, neka djece 🥰

Dobrodošla i čestitke!

37 god.
2021. missed ab 7tt💔
1. IVF 2/25 ➖️

Pozdrav cure,
Prije svega želim vam svima sretan Božić s malo zakašnjenja i ugodne blagdane ✨🎄✨
Nove cure dobro došle i neka vam je sretno i mirno kroz cijelu trudnoću 🤗
Čestitke na urednim pregledima i primljenim lijepim vijestima 🥰
Moj mini godišnji je gotov i vraćam se na posao 🤪 lijepo je bilo doma ☺️ Ja sam dobro, curka mi se javlja sad već svakodnevno pa sam baš happy ❤️ a ostalo sve po starom..
Kako ste mi vi?
I ja sam se danas vratila u ured ali sam od petka opet par dana na go
Meni se moja curica još ne javlja. U petak mi se činilo da sam osjetila one mjehuriće ali od tada se nije ponovilo pa moguće i da sam si umislila. Malo me to sad i brine obzirom da je 2. trudnoća, valjda bude uskoro. Zaboravila sam pitati gina kakav mi je položaj posteljice, možda je sprijeda pa ću kasnije osjetiti.

37 god.
2021. missed ab 7tt💔
1. IVF 2/25 ➖️
Meni se isto jos ne javlja, tj osjetim tu i tamo neke mjehurice, ali nista konkretno jos. Isto druga trudnoca…nadjem otkucaje baby watcherom tako da se ne brinem puno, a i sutra mi je pregled pa cu bas i ja pitati za polozaj posteljice. U prvoj mi je bila sprijeda, a prve pokrete sam osjetila u 19tt.

👩🏼 32
🧔🏻♂️ 37
👧🏻 2024
Lori neka te ne brine, ja sam isto u početku te mjehuriće osjećala svakih par dana, ali počne to sve češće, a zadnja dva dana je konkretnije.
Sunshine vjerojatno će i tebi uskoro krenut konkretno čim već osjećaš mjehuriće 🤞
Meni nije jasno za moju posteljicu, gin. tvrdi da je sprijeda, a na sistematskom kad sam bila je dr. utvrdila da je straga 🤔 razmišljam da odem kod privatnika kad bude vrijeme za 4D, pa da vidim šta će taj reć. Kada je uopće optimalno vrijeme za 4D?

🙋🏻♀️ 1989
💙 2020
🩷 06/2026⏳🙏
Jooooj žene ja isto napeto sve osluškujem nešto sam se nadala kao treća je pa ću osjetit ranije. Sve nešto mi se učini nekad al opet nisam sigurna. Isto kao Sunshine imam bw pa se smirim al jedva čekam idući pregled da vidim kako malac napreduje s ovom dijetom i da vidim gdje je posteljica.

💁🏽♀️ 36
💁🏽♂️33
👧🏻 2022
👶🏻2024
Eutirox 112
Fragmin 5000
9/25 Biokemijska
10/25 ➕❤️
Panorama low risk✔️💙
Ja isto nekad pomislim da osjetim nesto, ali vise ne znam jel to beba ili su crijeva, malo mi cudno. Isto ocekivam da cu ranije osjetiti jer je treca trudnoca. Na dane se osjecam kao da nisam trudna, nemam nikakve tegobe, osim manjka energije pa bi voljela da nesto osjetim da budem mirnija 😊

Joj super sto vec osjecas curicu! ☺️
Ja kao i cure postajem sve nestrpljivija jer ne osjecam nista,a trbuh se vec posteno vidi (iako sam strasno napuhana pa je djelomicno i to😂)
Meni je doktor rekao na zadnjem pregledu da posto je posteljica straga mogu ovekivati da cu ga ranije osjetiti, oko 19.tjedna, ja sam bas strasno nestrpljiva🙈

👱♀️31g
a baš smo sve nestrpljive što je i potpuno razumljivo, ali svaki čas će to krenuti, lijepi su to tjedni već ☺️

🙋🏻♀️ 1989
💙 2020
🩷 06/2026⏳🙏
Muki ja sam toliko nestrpljiva da sam jučer navečer legla na bok i lagano stiskala trbuh da ju malo "prodrmam" I osjetila sam opet mjehuriće i kao da se malo migoljila (ako nisam umislila
)

37 god.
2021. missed ab 7tt💔
1. IVF 2/25 ➖️
Hahah Lori bas si me nasmijala😂 ja pokusavam, ali mislim da su to ponekad samo moja crijeva s obzirom na probavu😂🙈 strpit cemo se jos koji tjedan ako smo vec toliko cekale😁

👱♀️31g

🙋🏻♀️ 1989
💙 2020
🩷 06/2026⏳🙏
Pozdrav cure. I ja bih da se prijavim sad za sada termin mi je 10.8.2026. stavite me na listu 😊 Trenutno smo svi bolesni u kući i ludim pomalo. Od petka gnjojni krajnici temperatura. Dva dana se misle sta da mi daju jer sam alergicna na penicilin. Danas sam radila bris ali bez obzira dobila Sumamed. Oklijevali su dva dana da daju zbog male trudnoće i rizika po bebu. Chat se ne brine toliko i tješi me da je relativno siguran. Jutros popijena prva tableta. Malo sam u brizi nemam nista drugo nego se nadati dobrome.kakva su vaša iskustva?
Prijateljica mi je farmaceut i ona kaže da nemaš brige. Tako da ne brini. I dobrodošla !

💁🏽♀️ 36
💁🏽♂️33
👧🏻 2022
👶🏻2024
Eutirox 112
Fragmin 5000
9/25 Biokemijska
10/25 ➕❤️
Panorama low risk✔️💙
Dobro došla! Nemam iskustva ali vjerujem da ti ne bi dali antibiotik da može štetiti. Samo smireno i sretno do kraja

37 god.
2021. missed ab 7tt💔
1. IVF 2/25 ➖️
Dobrodosla i zelim ti svu srecu do kraja! Slazem se za antibiotik, sigurno ga ne bi dali da moze stetiti. Ja sam u prvoj trudnoci pila antibiotik zbog upale uha, kada sam pitala moze li stetiti bebi, tada mi je doktorica rekla da je veci rizik biti pod upalom i ne piti ga nego popiti i za par dana to prodje, a te nase male bebice su puno zilavije nego mi mislimo🤗

👩🏼 32
🧔🏻♂️ 37
👧🏻 2024

Ovdje ću napisati za pokrete bebe da bude vidljivije.
Sunshine super da osjećaš mjehuriće, sad će to krenuti Meni je u prvoj bila iza posteljica, a osjetila sam u 18. tjednu.
Everest mislim da je između 20 i 24 tt ok za 4d, ako me sjećanje služi iz prve trudnoće.
Malena kad si osjetila u drugoj, sjećaš li se? Ti nisi još ni punih 15, možda je ipak prerano kod tebe
U drugoj sam osjetila sa 15,16 zato sam se nadala skoro. Al maloprije sam osjetila jednom sigurno. Sad samo nek krene češće 🤞🏻

💁🏽♀️ 36
💁🏽♂️33
👧🏻 2022
👶🏻2024
Eutirox 112
Fragmin 5000
9/25 Biokemijska
10/25 ➕❤️
Panorama low risk✔️💙
Cini mi se da me maloprije bas lupnuo dva puta🥹🥹🥹

👩🏼 32
🧔🏻♂️ 37
👧🏻 2024
Lori, hvala na info.. uopće se ne sjećam kada sam bila s prvim na tom uzv-u.. samo se sjećam da se okrenuo kako treba tek nakon pojedene čokoladice i malo ležanja na lijevom boku 🤣
Malena i Sunshine super 🤗🤗

🙋🏻♀️ 1989
💙 2020
🩷 06/2026⏳🙏
Je to ti je idealno doba. Sve iza čak i ne prime. Znam da sam ja jedva našla ginekologa da mi odradi 4D sa 27 tjedana.

💁🏽♀️ 36
💁🏽♂️33
👧🏻 2022
👶🏻2024
Eutirox 112
Fragmin 5000
9/25 Biokemijska
10/25 ➕❤️
Panorama low risk✔️💙

37 god.
2021. missed ab 7tt💔
1. IVF 2/25 ➖️
Pozz cure,evo i mene s uzv-a od svoje doktorice..ugl,kao sto sam bila pisala prosli utorak potvrdjena trudnoca,velicina 8 mm i vidjela se srcana akcija..to sam privatno bila..sad ona meni kaze da ne vidi ni ŽV ni plod ni nista,samo GV..pa jel to moguce,da je i doslo do prestanka razvijanja ploda,pa mora se vidjeti na uzv,sta ne?
Jao majko mila. Lako moguće da ona ima lošiji ultrazvuk Al već bi se trebalo bolje vidit. A da odeš ponovo privat tamo gdje si bila?

💁🏽♀️ 36
💁🏽♂️33
👧🏻 2022
👶🏻2024
Eutirox 112
Fragmin 5000
9/25 Biokemijska
10/25 ➕❤️
Panorama low risk✔️💙
Narucila se za veceras,jer stvarno mi ovo nikako nije jasno,kad sam zadnji put imala spontani,vidio se embrij,ali bez srcane akcije..sad mi ovo stvarno sve cudno,pa nije mogao nestat u tih 7 dana da se bas nista ne vidi
It's a girl🩷
Ima svakakvih i ginekologa da te Bog sacuva. Javi nam sta ti kaze veceras. Želim ti sreću i drži fige 🤞🙏

Ajme meni...ovo prvi put čujem. Pa zar ginekologici nije bilo čudno da se tjedan dana ranije vidio i plod s otkucajima i ŽM? Što je ona uopće komentirala na sve? Sretno večeras, baš mi je žao zbog stresa koji prolaziš. Nadam se da je sve ok i da ti samo ginekologica ima uzv iz prošlog stoljeća

37 god.
2021. missed ab 7tt💔
1. IVF 2/25 ➖️
Ni meni stvarno tu nista jasno nije..kad sam i bila to privatno malo je teze nasao plod,kaze da imam srcoliku maternicu,dosta se bio pomucio..iskreno se nadam da je do njenog uzv..javim se veceras kad sve vidim..drzite fige ♥️
It's a girl🩷
Strašno 😔 mogu mislit kroz kakav stres prolaziš. Stvarno se nadam da ti ginekologica ima pra stari uzv i da će na večerašnjem pregledu sve biti na mjestu 🤞 čekamo te da nam se javiš.

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
Strašno 😔 mogu mislit kroz kakav stres prolaziš. Stvarno se nadam da ti ginekologica ima pra stari uzv i da će na večerašnjem pregledu sve biti na mjestu 🤞 čekamo te da nam se javiš.

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
Žao mi je zbog stresne situacije, iskreno se nadam da je do lošeg ultrazvuka, nikako mi nije jasno kako plod samo nestane.
Neka ti vrijeme do pregleda brzo prođe, sretno, držim fige 🍀🤞

🙋🏻♀️ 1989
💙 2020
🩷 06/2026⏳🙏
Ne mogu niti zamisliti pod kakvim si stresom… Drzim palceve 😞

🤰🏽 33
💁🏼♂️ 32
🙋🏼 2023.
30.11. ➕, panorama low risk 💙 8/2026
Vjerujem da ce sve biti dobro i da je samo do loseg uzva i ginekologa❤️ drzi se!

👱♀️31g
It's a girl🩷
Cure znate li koji se sprej za začepljen nos smije koristiti u trudnoći? Ns sve ovo dobila sam i upalu sinusa znači poludit ću više...
Ja sam u prvoj trudnoci koristila povremeno bas operil za nos,znam da se ne preporuca,ali jednostvano s nicim nisam mogla otcepit nos..ni fizioloska,ni sterimar,ni hipertonicne,znala sam ga uspricat jednom dnevno po jedan potisak jer sam imala osjecaj da cu poludit od tog nosa vise
It's a girl🩷
Samo Aqua Maris Al ispiri se šta više sa fizio i možeš nisita mast.

💁🏽♀️ 36
💁🏽♂️33
👧🏻 2022
👶🏻2024
Eutirox 112
Fragmin 5000
9/25 Biokemijska
10/25 ➕❤️
Panorama low risk✔️💙
Meni je spas bila topla inhalacija, čista voda bez soli 🤞

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
Jesi li dobila neki drugi antibiotik za upalu sinusa? znam da sumamed nije prvi izbor za to..
Probaj sa prirodnim sastojcima, ispiranje fiziološkom otopinom, inhalacije, topli oblozi na sinuse, kod spavanja podigni uzglavlje..
Meni inače ništa od ovoga ne pomaže kad se začepim, ali u trudnoći se ne bi usudila špricat ono šta inače špricam bez razgovora sa doktorom.

🙋🏻♀️ 1989
💙 2020
🩷 06/2026⏳🙏
Imam sinomarin s njim pršćem stalno ali jao meni bolovi u licu 😭😭 leđa i vrat otpala od povišenog spavanja ali hajd sve ce se istrpiti ali odkud temperatura ponovo 😭 probat cu se onako napariti preko lavora s vodom valjda ce pomoći...

Stigao je bris normalna flora u grlu a limfni čvorovi na vratu ko jaja.
Everest nemam sta drugo puno. Alergija na penicilin je tu i to jebe stvar punoo.

Moraju ti naći zamjenu neku za lijek ako ne možeš penicilin jer sam i ja alergična. Ja imam kronične upale sinusa kad je upala znam po pola litre fiziološke kroz nos proći tako da ispiri i ispiri i ispiri jer to sve mora da izađe Vanka.

💁🏽♀️ 36
💁🏽♂️33
👧🏻 2022
👶🏻2024
Eutirox 112
Fragmin 5000
9/25 Biokemijska
10/25 ➕❤️
Panorama low risk✔️💙
Ma kakvo kapanje pa to ti je kao da ništa nisi napravila. Imamn spricu od 60 ml i ispirem s njome sve dok nije bistro sve iz nosa. Nebi vjerovala kakav gad iz nosa izađe kad je upala sinusa.

💁🏽♀️ 36
💁🏽♂️33
👧🏻 2022
👶🏻2024
Eutirox 112
Fragmin 5000
9/25 Biokemijska
10/25 ➕❤️
Panorama low risk✔️💙
Evo ja se sa virozom i začepljenim nosom borila preko deset dana. Nisam se usudila kapati nos, ali sam stvarno 3-4 puta dnevno koristila inhalator i ispirala sa Rhinosan posudom isto nekoliko puta dnevno (osobno mi je to učinkovitije nego ispiranje špricom i fiziološkom). Tijekom noći ne idem bez difuzora i spavam na 3 jastuka, skoro pod kutem od 90 stupnjeva. Mislim, da koristim neki sprej sigurno bi prije prošlo, ali mi je ovo uvelike olakšalo. Ima tih nekih tehnika (tipa pozicija u kojoj se inhaliraš i kako trebaš spavati) koje sam učila još kao dijete u školi za astmu i to je uglavnom da plućima olakšaš, ali meni se to pokazalo korisnim i sad sa sinusima, odnosno i cjelokupnom virozom.
Nadam se da će tim čim prije sve proći!

WhatsApp: +32 465 1481 78- Get the best deals on counterfeit fake money when you buy from the best online shop near me, shipping from Brussels to world wide - Buy Prop Money - 50s And 20s Euro Bills Available In Brussels, Belgium At Cheap Cost With A Secure Shipping At Door step - Buy grade AAA counterfeit banknotes in UK, Germany, France, Spain, Italy and Belgium USA, Canada, Australia, Buy Authentic and Undetectable counterfeit fake money, fake for money, fake fake money, fake money counterfeit, money fake money, Canadian fake money ,fake money printable, Canadian prop money, prop money, Canadian money prop, prop Canadian money, prop money Canada Canada prop money, fake Canadian money prop, prop money Canadian, realistic Canadian prop money, where can i buy fake money ,fake Canadian money props, free online poker games with fake money, money fake printable, counterfeit Canadian money , fake money counterfeit, counterfeit money, counterfeit money Canada, Canadian counterfeit money, buy counterfeit money, fake 100 dollar bill, fake 100 dollar bill Canada, fake $100 dollar bill, 100 fake dollar bill, fake $100 dollar bill Canadian, fake $100 dollar bill Canada, realistic fake money, buy realistic fake money ,most realistic fake money ,realistic looking fake money, realistic fake money for sale, counterfeit money dark web, dark web counterfeit money ,dark web money, where can i buy fake money, where can i buy fake Canadian money, where can i buy fake money near me, where can i buy fake money that looks real.
WhatsApp: +32 465 1481 78 - Buy the most realistic counterfeit bank notes with different serial number-Shop ready to use counterfeit money from the leading online shop near me, buy realistic fake money, Buy Counterfeit of high-quality €100s notes- Buy 50s -20s and 10s Euro from Italy -Spain, Fake money produced by us is good enough to pass through ATMs and other machines undetected, Buy fake 20s and 50s in Spain, Our bank notes are distributed in several countries like Italy, Germany Portugal, Belgium, Greece and more pounds for sale online, fake 10 pound notes, fake 10 pound notes for sale online, fake 20 gbp bills, fake 20 gbp notes, fake 20 pound note, fake 20 pound notes for sale, fake pound sterling for sale online, fake pounds sterling, aud bills buy, aud bills buy online, buy aud bills, buy Australian dollars, buy Australian money, buy counterfeit Australian money, buy counterfeit money Australia, buy fake Australian dollars
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji