Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vanilla Diva
    12. Siječanj 2023. 19:51

nixy1310

Vanilla Diva

nixy1310

Hej cure, da se i ja priključim..
    Danas nam bio prvi pregled, po ZM smo 8 tjedana, i očekivani termin je 24.8 🥰

Ja sam isto 8 tjedana i meni je termin 25.8.
    Kako se osjecas i kakve simptome imas? Baa mi je lijepo vidjeti da je netko isto kao ja trudan, druge su cure vec 10 plus tjedana

Iskreno, osim umora sve je super. Povremeni lagani bolovi ali to je kaze gin.normalno.
    Nema ni mucnina, uglavnom, dobro smo 🙈
    Ti?
    Daa, vidim da je vecina cura prije

Da tako i ja, umor neopisiv, samo bi spavala i odmarala. Nikud mi se ne ide. Jedva prezivim dan na poslu i doma samo chillam. Sva sreca da mi dragi hoce sve po kuci. 
    Mucnine sam imala jake 5. i 6.tjedan i onda su se odjednom smanjile i sad ih imam stalno ali nekako blage. I na pocetku nisam imala apetita, a sad mi se vratio. 
    I isto bolovi, kao menstrualni ali nekako ipak drugacije, nije strasno. I cice su mi bas bolne i napete. Ostalo ok. Veselim se iducem pregledu koji mi je 20.01. 

30 god 💃 30 god 🏃‍♂️
    Curka 🎀🎂 19.08.23.

Karamela22
    12. Siječanj 2023. 20:10

Bravo za popis 🤩 baš je lijepo vidjeti sve na jednom mjestu. 
    Javljam se i ja za popis kad će biti update. 
    Termin 15.08.
    Pregled 26.1 

Cvit
    12. Siječanj 2023. 20:10

Da, ma nije da se ne smije zelena salata, ali ju treba jako dobro oprati, zbog rizika od toksoplazmoze. Ja si ju nekad doma napravim, al imam fobiju od toga da je nesto ostalo 😅 i ne jedem ju ni vani ni dok netko drugi spremi..

37 👩‍❤️‍👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
    🧔 teratozoospermija, 👩🏼‍🦰 zacepljen jajovod
    9/2021 AIH ❌️
    2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
    10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
    5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
    Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖

Lemon
    12. Siječanj 2023. 20:24

thinkpurple

Bambi superrr!!!
    I ja sam cekala muza plus cekali smo da mala zaspe navecer da u miru odreagiramo 🙈 cim sam vidjela mail nisam ni virnula, sve sam muza cekala. A kad smo otvorili nalaz nismo ni skuzili di pise spol, vidjeli smo da je low risk i kao citamo dalje, mislili smo da je ono gore moj spol a ne bebin 😅
    .
    Super nam je lista!! 🤗🤗
    Lemon mi cemo se mozda skupa kuhat na sv duhu 😋

Tako smo i mi gledali nalaz i ja sam vidjela znak za spol ali ga nisam doživjela dok nismo sve pogledali i onda muz kaže pa gle tu piše žensko je 😄😄

Ja sam oduvijek željela roditi u ljeto jer obožavam sunce, nadam se da neće biti +40 pa da požalim ☀️😁

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• cordis00
    12. Siječanj 2023. 20:53

Netko je pitao za nalaz krvi, ako su svi ostali parametri uredni, to sta su RDW i MCHC malo snizeni nista ne znaci.
    Meni je rodendan isto u 8.mj i opcenito mi je to najdrazi mjesec, volim ljeto i sta nije hladno, samo ne znam kako je roditi i imati ljetnu bebu, ali mi je drago da cemo inace isti mjesec slaviti rodendan 😁😁.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• cordis00
    12. Siječanj 2023. 20:57

Sto se tice prehrane, ne konzumiram sto nije pasterizirano, svjeze da nije dobro oprano, suhomesnato i salame, sirovo. Trenutno se uzasno lose hranim, samo jedem suho, stolica mi je koma, al kad mi tako pase trenutno i gadi mi se zdrava hrana😅. Jedva cekam jos 2,3 tjedna da mogu jest opet normalno, a ne pekaru i krekere.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• anasplutona
    12. Siječanj 2023. 21:17

Sayuri hvala za listu. Meni je termin 05.07.2023, a idući pregled 25.01. 

• anasplutona
    12. Siječanj 2023. 21:20

i curica je, zaboravila sam napisati. 💜
    Thinkpurple jesi uspjela naći otkucaje?

Pahuljka
    12. Siječanj 2023. 22:30

Cvit

Sayuri bravo za listu 🎉😄
    Kod mene je TP 27.7. ali obzirom na trojke, ciljamo na 20.6. i bit cemo na konju ako doguramo do tud.
    Iduci pregled je 30.1.
    Raspitali smo se i razgovarali za NIPT-ove ali u nasem slucaju se ne preporuca ni jedan, nisu nam ni kombinirani radili jer se za trojke ne radi.
    .
    Cure, koliko vi pazite sto jedete, prvenstveno mislim na meke sireve, ili pljesnive npr gorgonzolu, suhomesnato, zelene salate i sl.?
    Mene zna uhvatiti zelja za necim od toga al uglavnom odustanem.

Ja bas volim sireve ili sam bar voljela, ali otkako su krenule mucnine bas mi se gade, sve vrste. Zrnati sir moozda kao neki prilog, tu i tamo. Jaja koja sam preeeobozavala na hiljadu i jedan nacin, ocima vidjet ne mogu. I samim tim se dorucak sveo na abc sir i poli hrenovke. Ribu sam isto prevolila ali ni ona mi ne godi. Rucak tu i tamo, mesoljubac veliki BILA, sad ni na reklami ne mogu vidjet. Ali za divno cudo sve gluposti tipa pizza i McDonalds to daaa, to prolazi. Kao da mi se tu meso ne gadi, cudno znam 🤦🏼‍♀️ Ljuta sam na sebe jer se ne hranim nimalo zdravo, ali bolje i to nego da idem povracat nakon pojedenog… Tako je kako je, kazem bebo oprosti, nadoknadit cemo, valjda 😂 Zato kad se rodi moze odma trazit peticu iz Želje s vise luka, ljubi majka 😂 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

SAYuRI
    12. Siječanj 2023. 22:34

Pahuljka

Cvit

Sayuri bravo za listu 🎉😄
    Kod mene je TP 27.7. ali obzirom na trojke, ciljamo na 20.6. i bit cemo na konju ako doguramo do tud.
    Iduci pregled je 30.1.
    Raspitali smo se i razgovarali za NIPT-ove ali u nasem slucaju se ne preporuca ni jedan, nisu nam ni kombinirani radili jer se za trojke ne radi.
    .
    Cure, koliko vi pazite sto jedete, prvenstveno mislim na meke sireve, ili pljesnive npr gorgonzolu, suhomesnato, zelene salate i sl.?
    Mene zna uhvatiti zelja za necim od toga al uglavnom odustanem.

Ja bas volim sireve ili sam bar voljela, ali otkako su krenule mucnine bas mi se gade, sve vrste. Zrnati sir moozda kao neki prilog, tu i tamo. Jaja koja sam preeeobozavala na hiljadu i jedan nacin, ocima vidjet ne mogu. I samim tim se dorucak sveo na abc sir i poli hrenovke. Ribu sam isto prevolila ali ni ona mi ne godi. Rucak tu i tamo, mesoljubac veliki BILA, sad ni na reklami ne mogu vidjet. Ali za divno cudo sve gluposti tipa pizza i McDonalds to daaa, to prolazi. Kao da mi se tu meso ne gadi, cudno znam 🤦🏼‍♀️ Ljuta sam na sebe jer se ne hranim nimalo zdravo, ali bolje i to nego da idem povracat nakon pojedenog… Tako je kako je, kazem bebo oprosti, nadoknadit cemo, valjda 😂 Zato kad se rodi moze odma trazit peticu iz Želje s vise luka, ljubi majka 😂

Opa petica iz Zelje? Jesi jela kod Ferhatovica 😂😂 Bas sam neki sam narucivala iz Zelje, to nekako uvijek legne nema povracanja …

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.