Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lemon
    12. Siječanj 2023. 17:17

I ne radi mi potpis, već sam dva puta radila i kopirala i neće, znam da je prije bila neka caka da radi ali nezz koja 🤔

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• iva234
    12. Siječanj 2023. 17:34

Pozdrav svima,
    Imam jedno pitanje i da vidim dali je koja od vas bila u takvoj situaciji.
    1.01 smo imali nezasticeni odnos i tada po kalendaru sam bila dan nakon ovulacije( srednja mogućnost trudnoće) , inace radimo bebi.
    10 dana nakon mi se pocelo javljat nekakvo oskudno krvarenje, koje je znatno manje od menstruacije pa me zanima dali bi to moglo biti implatacijsko? Menstruaciju bi trebala dobiti za 2 dana ,a ja vec 3 dana pomalo krvarim ,skoro nista s obzirom kakvu menstruaciju inace imam..sta vi mislite sta bi to moglo biti ? 
    Hvala

Takica
    12. Siječanj 2023. 17:47

SAYuRI

Cure kad birate NIPT vrlo je vazno pogledati na kojoj platformi se radi ( Ilumina, Veritas itd) i koja su ogranicenja po pitanju fetalne frakcije. Primjer za Panoramu treba malo vise DNK pa nije bas dobro da se odmah radi sa 10 tjedana dok sa nekima moze. 😋

Da da slažem se to je bilo i moje pitanje predstavniku za Veraciti i Veragene . Rekao mi je da je dovoljno 3% fetalne DNK. Jer sam ja upozorila da primam Clexane i da li je potrebno da dan prije testa preskocim dozu rekao je da ne vec da napravim razmak da bude minimum 12h. 
    Neki testovi traže veće postotke. 

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

• IvanaH4
    12. Siječanj 2023. 17:48

Iva234, može biti krvarenje u ranoj trudnoći, može biti početak menstruacije.. Napravi rani test.

28.9. ➕
    13.10. ❤️
    23.11. Harmony uredan 💙

• iva234
    12. Siječanj 2023. 17:53

IvanaH4

Iva234, može biti krvarenje u ranoj trudnoći, može biti početak menstruacije.. Napravi rani test.

Jesam prije dva dana onaj za 6 dana ranije i bio je negativan

• nixy1310
    12. Siječanj 2023. 19:18

Hej cure, da se i ja priključim..
    Danas nam bio prvi pregled, po ZM smo 8 tjedana, i očekivani termin je 24.8 🥰

12.12 +🤰
    TP - 24.8 🥰
    💙

Vanilla Diva
    12. Siječanj 2023. 19:32

nixy1310

Ja sam isto 8 tjedana i meni je termin 25.8. 
    Kako se osjecas i kakve simptome imas? Baa mi je lijepo vidjeti da je netko isto kao ja trudan, druge su cure vec 10 plus tjedana

30 god 💃 30 god 🏃‍♂️
    Curka 🎀🎂 19.08.23.

Cvit
    12. Siječanj 2023. 19:43

Sayuri bravo za listu 🎉😄
    Kod mene je TP 27.7. ali obzirom na trojke, ciljamo na 20.6. i bit cemo na konju ako doguramo do tud.
    Iduci pregled je 30.1.
    Raspitali smo se i razgovarali za NIPT-ove ali u nasem slucaju se ne preporuca ni jedan, nisu nam ni kombinirani radili jer se za trojke ne radi. 
    .
    Cure, koliko vi pazite sto jedete, prvenstveno mislim na meke sireve, ili pljesnive npr gorgonzolu, suhomesnato, zelene salate i sl.?
    Mene zna uhvatiti zelja za necim od toga al uglavnom odustanem. 

37 👩‍❤️‍👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
    🧔 teratozoospermija, 👩🏼‍🦰 zacepljen jajovod
    9/2021 AIH ❌️
    2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
    10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
    5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
    Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖

• nixy1310
    12. Siječanj 2023. 19:44

Vanilla Diva

nixy1310

Ja sam isto 8 tjedana i meni je termin 25.8.
    Kako se osjecas i kakve simptome imas? Baa mi je lijepo vidjeti da je netko isto kao ja trudan, druge su cure vec 10 plus tjedana

Iskreno, osim umora sve je super. Povremeni lagani bolovi ali to je kaze gin.normalno.
    Nema ni mucnina, uglavnom, dobro smo 🙈
    Ti?
    Daa, vidim da je vecina cura prije

12.12 +🤰
    TP - 24.8 🥰
    💙

Vanilla Diva
    12. Siječanj 2023. 19:48

Cvit

Sayuri bravo za listu 🎉😄
    Kod mene je TP 27.7. ali obzirom na trojke, ciljamo na 20.6. i bit cemo na konju ako doguramo do tud.
    Iduci pregled je 30.1.
    Raspitali smo se i razgovarali za NIPT-ove ali u nasem slucaju se ne preporuca ni jedan, nisu nam ni kombinirani radili jer se za trojke ne radi.
    .
    Cure, koliko vi pazite sto jedete, prvenstveno mislim na meke sireve, ili pljesnive npr gorgonzolu, suhomesnato, zelene salate i sl.?
    Mene zna uhvatiti zelja za necim od toga al uglavnom odustanem.

Ja sir inace ne jedem zbog IBS-a, osim krem namaza tipa ABC. Suhomesnato jedem domaće kobasice ali jako malo i u par navrata sam pojela malo pilećih prsa kao šunke (znam da nije idealno) a zelenu salatu normalno jedem i nisam ni znala da se to ne bi smjelo. Zasto se ne smije? 

30 god 💃 30 god 🏃‍♂️
    Curka 🎀🎂 19.08.23.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.