Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sweety
    08. Veljača 2022. 14:12

missR

Sweety sretan ulazak u 6. Mjesec🥰😊

Hvala ti  ❤❤. Bas mi je nekako brzo proslo. Još nekako nisam svjesna, da nam se taj termin primice, a jos nista ne pripremam, mada imam puno toga od nase curice, jedino muske robice nam fali najvise, i nekakav next to me krevetic za dnevni boravak

missR
    08. Veljača 2022. 14:35

I meni jako brzo.. mi moramo bas sve kupiti, a za sad smo samo narucili kolica, autosjedalicu i kupila sam nekoliko kompletica i bodija. Fali nam brdo toga jos ali sad cemo pomalo, meni se nesto ne zuri 😅

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Samoja6
    08. Veljača 2022. 15:00

Bok cure! Evo ja sam u bolnici i već mi je dosta... Dosad su mi četiri puta mjerili šećer i svi su zasad dobri... Svi su oko 4... Nadam se da će tako i ostati i ujutro da idem kući svojoj, ovo je mučenje... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Bobica91
    08. Veljača 2022. 15:18

Moj je procjenjen na 3400 i rodio se sa 3400. 
    Dobrodosle nove cure.

Atina25
    08. Veljača 2022. 15:51

Dan ženice ♥️♥️
    Sretno svima danas na pregledima ko još ima.. 
    Moj mali je procjenjen velik i rodio se preko 4 kile al sam bome i osjetila. Imao je i ogroman opseg glave 🤦
    Visibaba ja sam o Riječkom rodilištu čula samo najgore sta se tiče poroda posto sve moje frendice iz Labina su isle tamo roditi skoro čula sam svakakvih groznih priča. Oni su br 1 rodilište koje ima prirodne porode i radi statistike forsiraju prirodno. Tako da sam imala frendicu s faxa iz Ri koju su izmučili 20 sati ima 150 cm i 48 kila i beba je imala preko 3 i pol nije je mogla rodit i oni su forsali i naravno da nije islo pa tek onda carski,a ova druga iz Labina imala maloga na zadak od 4 kile isto je prošla rekla je da radi toga više nikad ne zeli rodit tako da imam osjećaj da su mesari tamo ako nemas neke veze očito 😭😭 u kojoj bolnici ti radis? Ako si tamo mozda se malo ljepše odnose nadam se ♥️♥️

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Teab
    08. Veljača 2022. 16:05

Ja u samoizolaciji sama sa sobom pa sta cu drugo nego sopingirat,prvo sam jucer sa zalanda narucila za malca 2 benkice,i sad sa patpata narucila (isto za malca ofc) jedan kompletic i jednodjelu pidamicu. Znam da je jedna curka pitala jel ko narucivao tamo, javim dojmove btw s jednodjelnom pidamicom jedna dode gratis pa bumo vidli jel to je tak il ne

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Visibaba07
    08. Veljača 2022. 16:22

Atina25

Dan ženice ♥️♥️
    Sretno svima danas na pregledima ko još ima..
    Moj mali je procjenjen velik i rodio se preko 4 kile al sam bome i osjetila. Imao je i ogroman opseg glave 🤦
    Visibaba ja sam o Riječkom rodilištu čula samo najgore sta se tiče poroda posto sve moje frendice iz Labina su isle tamo roditi skoro čula sam svakakvih groznih priča. Oni su br 1 rodilište koje ima prirodne porode i radi statistike forsiraju prirodno. Tako da sam imala frendicu s faxa iz Ri koju su izmučili 20 sati ima 150 cm i 48 kila i beba je imala preko 3 i pol nije je mogla rodit i oni su forsali i naravno da nije islo pa tek onda carski,a ova druga iz Labina imala maloga na zadak od 4 kile isto je prošla rekla je da radi toga više nikad ne zeli rodit tako da imam osjećaj da su mesari tamo ako nemas neke veze očito 😭😭 u kojoj bolnici ti radis? Ako si tamo mozda se malo ljepše odnose nadam se ♥️♥️

Ne radim ja u bolnici 😭 a nemam ni baš neke veze,zato me svega toga strah,mislim mene ima,nisam ni sitna ni mršava ali ako je beba velika svejedno to ništa ne znači 🙄 muka mi je već sada,evo nisam još razmišljala o tome ali polako počinjem paničariti...😭

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Nara-Nara
    08. Veljača 2022. 16:54

Samoja6

Bok cure! Evo ja sam u bolnici i već mi je dosta… Dosad su mi četiri puta mjerili šećer i svi su zasad dobri… Svi su oko 4… Nadam se da će tako i ostati i ujutro da idem kući svojoj, ovo je mučenje…

😖😖😖 Mogu misliti kak je biti cijeli dan tamo... Nadam se da bude brzo prošlo. Drži se
    Anushka kako si? Kako su nalazi prošli?

MMMartinaaa
    08. Veljača 2022. 16:55

Curke, znam da nije lako, i ja sam paničar i užasan hipohondar po prirodi, ali barem sam ja takvog razmišljanja da se treba fokusirati na pozitivno razmišljanje. Pod time ne mislim ignorirati da postoje teške priče s poroda, ali postoje i one zbilja lijepe i ohrabrujuće. Čitajte o takvim pričama. Evo ja sam u tjedan dana razgovarala s 3 kolegice s posla koje su rodile u zadnjih 18 mjeseci i sve tri su imale odličan porod. Naravno da je bolilo, ali sve 3 su rekle kako je bilo puno lakše nego što su očekivale (i one su se spremile na najgore). 
    Meni pomaže čitanje i informiranje o toj temi. Znači baš o samom činu poroda. Šta se dešava u tijelu, kako ide cijeli taj proces, šta naše tijelo radi i proizvodi kako bi se pripremilo za porod i slično. Što više znam, manje mi je sve to skupa apstraktno i strašno. Carski rez djeluje kao "lakši" izlaz ali to je ipak operacija koja nosi svoje rizike. Ne bi inzistirala na njemu ako stvarno nema medicinskog razloga. Informirajte se o svim opcijama, lijekovima, i sl. u vašem rodilištu. Ako netko od vas voli gledati videa na youtube-u preporučujem Brudget Teyler - američka doula, super simpa cura s hrpom odličnih videa: priprema za porod, položaji, tehnike disanja, epiduralna... Ja se za sve nas ovdje nadam da ćemo imati što ljepše, sigurnije i mirnije porode. ❤️❤️❤️
    Kolegica mi je preporučila akupnkuturu ovdje u Puli kao tehniku pripreme za porod (dosta pomaže oko opuštanja mišića i pripreme tijela). Ima li netko s tim ovdje iskustva možda? 

Poison_Ivy32
    08. Veljača 2022. 17:54

hej, evo ja se napokon spojila na komp na delu..
    dobrodosle nove cure, i nadam se da su svima pregledi prosli super.
    čestitam curama koje su imale preglede na super vijestima.
    Mene je moj jučer izboksao pošteno navečer, danas na momente udara..

little angel comes 01.07.
    24.10. +
    5.11. ❤️
    25.11. rastemo 🙏🏻❤️
    18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
    22.12. 7,2 cm
    24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
    24.01. ❤️
    2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
    24.02.

💙It's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.