Hej, evo i mene…nazalost napustam vas.
Sutra idem po tablete u bolnicu da se ocistim.
Nisam bas trenutno najbolje i ovo je jako bolno, po drugi puta ovo prolaziti.
Samo cu vam reci, budite sretne i presretne sto je sve u redu s bebicama i zelim vam srecu dalje. Cuvajte se.
💕
Oh bas mi je zao, drzi se ❤. Jesi imala mozda neke naznake da nesto nije u redu? Ti si bila vec u 11 tjednu, kad vec ulazimo u sigurnu zonu, al eto sigurno je da nista nije sigurno
Hej, evo i mene…nazalost napustam vas.
Sutra idem po tablete u bolnicu da se ocistim.
Nisam bas trenutno najbolje i ovo je jako bolno, po drugi puta ovo prolaziti.
Samo cu vam reci, budite sretne i presretne sto je sve u redu s bebicama i zelim vam srecu dalje. Cuvajte se.
💕
Užasno mi je žao Lea... Nemam rijeci utjehe. Uz tebe smo. 🤍🤍🤍
Ajme Lea žao mi je 😓 drži se.
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Drzi se i cuvaj se.. to je jedino sto ti mogu reci. Jako mi je zao ❤️
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Lea zao mi je.. znam sto prolazis. Ja sam prije svoje curice imala spontani u 11.tjednu.. nije lako. Ali proci ce sve i bit ce sve u redu. Imat ces i ti svoje cudo malo vjeruj mi. ❤
🧔39
👧31
Koliko znace ove poruke, cudo ste. Hvala vam 💕
Stvarno ce mi faliti ovaj forum i ove ljetne bebe 2022.
Ukratko, bebi je stalo srce u 6 tjednu, samim time i plod je stao tada sa razvojem, posteljica je uredne velicine, ali beba ne. Danas bi trebala imati 10+4, podosta zaostaje.
Jedino me buni kako nisam imala nikakve simptome, niti bolove, niti krvarenja, nista, cak stovise, i grudi su mi nabrekle, mucnine klasicno ... ne znam sto da mislim. Bila sam sigurna da je sve u redu.
Sutra cu uzeti tu prvu dozu tableta i jedva cekam da ovo prodje. Suosjecam sa svima koje prolaze ili su prosle isto. Nakon toga malp so dati vremena i krecem na pretrage i dok se ne ustanovi sto je, ne mogu dalje ppkusavat, ovo je stvarno psihicki ubojstvo. No idemo dalje, makar se u pocetku zavaravali.
Hvala vam na svemu, bio je gust citati svakodnevno komentare uz vas.
Eto, jos jednom vam zelim srecu i da grlite svoje malene na proljece/ljeto.
🤍
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
06/2021 - spontani u 6tt 👼
11/2021 - missed ab u 11tt 👼
• Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
🌸 2/2023 - baby S 🌸
🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵
Lea jako mi je zao
Razumijem da je psihicki jako tesko, ali mi zene smo hrabre i snazne i prebrodimo sve sto zivot stavi pred nas. Cuvaj se i sretno
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Lea uzasno mi je zao ovo pročitati 😭😭😭 sve su cure napisale,mi žene smo snažne imamo snage za sve ♥️♥️💪 drzi se
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Jutro cure.
Lea uzasno mi je zao.. Nema tu utješnih riječi :(((
Probudila sam se oko ponoći, i isla vidjeti sta ima ovdje.. Ajme.. Nisam nista spavala, a danas imam pregled, totalno sam u banani jer sa svima suosjećam u vezi toga. 💔😔
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji