Dobro jutro cure!
Sretno na pregledima 😊
Mene jucer i jutros muce blage mucnine i jako velika gadljivost na skoro svu hranu i mirise.
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Jutro svima! Sretno svim curama koje idu na preglede.. Didi4321 drži se,znaš kako meni moj muž kaže "a proći će", a ja u sebi mislim joj kud oni muški ne mogu iskusiti čari toga kad ai žena PMS-a, menstruacije i ostalog 😂
Dobro jutro svima! Sretno svim curama koje danas imaju preglede! 🍀🤞
Super mi je vidjeti kako mi se ime polako približava vrhu liste 🙂 Iako mi je zbilja najbitnije da je bebica zdrava, ja nekako priželjkujem curicu, ali baš imam feeling da je dečko, a tako i većina ljudi oko mene. Budemo vidjeli 😊
Ja mislim raditi Panoramu sljedeći tjedan, tako da bi kroz 2 tjedna i ta misterija trebala biti riješena. 😊
Tinkica hahaha ma nista oni ne kuze. Moj me zafrkava i povremeno nabroji neku hranu za koju zna da mi vise ne pase i onda se smije mojim grimasama. Kaze da mu je slatko kad napravim grimasu, a meni se zeludac okrece.
Trudnice s covidom/potencijalnim covidom kako ste?
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Tinkicahahaha ma nista oni ne kuze. Moj me zafrkava i povremeno nabroji neku hranu za koju zna da mi vise ne pase i onda se smije mojim grimasama. Kaze da mu je slatko kad napravim grimasu, a meni se zeludac okrece.
Trudnice s covidom/potencijalnim covidom kako ste?
Hahahah, tako i moj, zbunjeni su, nista mu to nije jasno, pa nekad gleda u mene ko da sam sa marsa, ko djeca su u tom periodu. 😅
Ja sam kao bolje, doduse bole me pluca podosta, tj taj dio i grlo, al sutra imam pregled pa cu mu sve reci i imam neku jaako voden iscjedak, bas kao mlaz vodeni, ne znam jel to normalno, mozda je to sve posljedica toga, ko zna. 🤔
Sretno curama danas. 💕
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
06/2021 - spontani u 6tt 👼
11/2021 - missed ab u 11tt 👼
• Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
🌸 2/2023 - baby S 🌸
🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵
Jutro cure. Ne znam da li je koja u situaciji kao i ja, ali zadnjih dana sam totalno iznemogla. Apsolutno sve mi je tesko i kad počnem raditi nesto nakon 10 min mi treba stanka da legnem, uz to mi je i zlo. Evo jučer sam kupila sve za sarmu i jedva sam ju sad napravila, em si smrdi sve, em mi je sve tesko, zapusem se kao da vozim drva, a ne moram sarmu, imam toliko posla po kući jer vec danima nisam čistila zbog mirovanja, odmaranja i sve se skupilo, a ja ne mogu pomesti kako sam sva smušena, kao da sam pijana..
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Marta to je meni normalno, tak i ja, zapusem se dok odem na wc. Sinoc sam se zapuhala kao da sam maraton trcala dok sam jela juhu 🤷♀️ pola dana spavam ili kunjam jer ne mogu drugacije, tako da je muz preuzeo prakticki sve kucanske poslove
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Jutro cure
Lida ja imam pregled 11.11 stavi me na listu - tada idem mjerit nuhalni nabor :) i mozes staviti da imam predosjećaj da je dečkić opet ;)
Jutros sam se probudila s takvom mučninom da nisam znala kako ću uopće do posla koliko mi je bilo slabo. Popila sam čaj sad mi je malo bolje,pojela sam dve napolitanke,jučer na pregledu 65 kila u prosloj T u tim tjednima 61 ajde nije tako strasno :)
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Jutro cure. Ne znam da li je koja u situaciji kao i ja, ali zadnjih dana sam totalno iznemogla. Apsolutno sve mi je tesko i kad počnem raditi nesto nakon 10 min mi treba stanka da legnem, uz to mi je i zlo. Evo jučer sam kupila sve za sarmu i jedva sam ju sad napravila, em si smrdi sve, em mi je sve tesko, zapusem se kao da vozim drva, a ne moram sarmu, imam toliko posla po kući jer vec danima nisam čistila zbog mirovanja, odmaranja i sve se skupilo, a ja ne mogu pomesti kako sam sva smušena, kao da sam pijana..
Meni je tako bilo do prije 2 tjedna, i onda jedno 2 tjedna pauza, a sad se zapušem samo dok npr skinem navlaku sa jorgana, kao da sam trčala. 😁 A što se predosjećaja tiče ja mislim da je dečkić, otpočetka imam takav osjećaj.. Inače imam dobru intuiciju, al tko će ga znat. 😄
Znači nisam jedina. Upravo ispovraćala doručak, mislim da mi je malo lakše. 😂
Ja mislim da je cura zbog visoke bete kad sam vadila, vidjela sam negdje da je veća sa curicama, a muž jučer kaže da je dečko i da mora kupiti već male kopačke. On igra nogomet i eto već je rekao da će i beba igrati bila cura ili dečko 🙈😇
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji