Hvala na savjetima. Nažalost, nemam 12 mjeseci staža u posljednje dvije godine 😔

Mama 26 (Novalac) 🙋♀️
Tata 32 🙋♂️
Očekujemo našu prvu bebicu 👶 15.06.2021. ❤
Cure,i ja jučer obavila pregled.. sve je super,bebica raste,pokazala mi je ruke,noge,glavicu itd.. nuhalni nabor mi je 0.6mm,sta je navodno odlično i tako.. baš sam happy i sad mogu u miru provest blagdane..❤

🙎♀️ 35.god
🙎♂️ 36.god.
+ 20.10.'20. ❤
It's a boy💙 30.06.2021.
+ 11.02.2023.❤️
Termin:25.10.2023.
Harmony 30.03. ✅️ it's a girl💗
Cestitke na dobrim pregledima!
Kiflica, sta treba da bi se to dobilo u DMu? :)
samo napravis karticu njihovu ako nemas i kazes da si trudna :)

Hvala na savjetima. Nažalost, nemam 12 mjeseci staža u posljednje dvije godine 😔
ćao sestro po terminu žao mi je što si u takvoj situaciji i meni je tako zbog faksa pa imam pravo jedino na naknadu s biroa kad se beba rodi, ali bolje išta nego ništa

ćao sestro po terminužao mi je što si u takvoj situaciji i meni je tako zbog faksa pa imam pravo jedino na naknadu s biroa kad se beba rodi, ali bolje išta nego ništa
Hellouuu 🤗🤗🤗 ma tako je bolje ista nego nista. Jesi li mozda saznala spol bebice, da li zelis znati? Ja u Ponedjeljak idem na pregled, rekla mi je gini da cu vrlo vjerovatno saznati spol.

Mama 26 (Novalac) 🙋♀️
Tata 32 🙋♂️
Evo i ja bila na pregledu danas. Sve super izgleda, jedino su, koliko sam skuzila gin 🙄, crijeva izvan trbuscica ili tako nesto, ali valjda je to normalno.. I rekao mi da do 13 tjedna bi se to trebalo povuci u trbuh. 13.01. cu raditi kombinirani kod njega privatno. 700kn je cijena.

Za sve buduće mame, napisati ću vam popis gdje se možete prijaviti i dobiti besplatne pakete ili uzorke koji će vam sigurno trebati. Ovo je moje iskustvo i iskustvo mojih najbližih (prijateljice, sestra itd).
DM: napravite njihovu dm karticu, odete do Dm-a i obavjestite zaposlenicu da ste trudni. Dobiti ćete Pampers vlažne maramice, Biobaza krema za strije ili Biobaza krema za bradavice te hrpu uzoraka (znaju nekad promjeniti sadržaj paketa).
MULLER: prijavite se online i 2 tjedna prije termina na adresu vam dolazi koverta sa kuponima i uputom kako predignuti poklon paket. Dobiti ćete:
[ul]
[li]knjižica s kuponima za cijelu obitelj uključujući kupon s 15% popusta na cjelokupan baby asortiman[/li]
[li]etui s poklonima i gratis vlažne maramice[/li]
[li]mojaBeba newslettere sa savjetima, novostima i dodatnim kuponima za popuste[/li]
[/ul]
HIPP:
Online prijava.
• na kućnu ćete adresu dobiti HiPP edukativne brošure, uzorke HiPP proizvoda i druge poklone
NOVALAC:
Online prijava.
• na kućnu adresu ćete dobiti poklon iznenađenja
KONZUM: https://www.multipluscard.hr/djecji-klub
Nadam se da će pomoći ❤

Mama 26 (Novalac) 🙋♀️
Tata 32 🙋♂️
ćao sestro po terminužao mi je što si u takvoj situaciji i meni je tako zbog faksa pa imam pravo jedino na naknadu s biroa kad se beba rodi, ali bolje išta nego ništa
Hellouuu 🤗🤗🤗 ma tako je bolje ista nego nista. Jesi li mozda saznala spol bebice, da li zelis znati? Ja u Ponedjeljak idem na pregled, rekla mi je gini da cu vrlo vjerovatno saznati spol.
nažalost nisam još, bila sam s 13tjedana, a tad je još bilo rano... a još se premišljam želim li ili ne vrijeme mi baš leti, ne mogu vjerovati da je već 15.tjedan
sretno na pregledu

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji