Hvala na savjetima. Nažalost, nemam 12 mjeseci staža u posljednje dvije godine 😔
Mama 26 (Novalac) 🙋♀️
Tata 32 🙋♂️
Očekujemo našu prvu bebicu 👶 15.06.2021. ❤
Cure,i ja jučer obavila pregled.. sve je super,bebica raste,pokazala mi je ruke,noge,glavicu itd.. nuhalni nabor mi je 0.6mm,sta je navodno odlično i tako.. baš sam happy i sad mogu u miru provest blagdane..❤
🙎♀️ 35.god
🙎♂️ 36.god.
+ 20.10.'20. ❤
It's a boy💙 30.06.2021.
+ 11.02.2023.❤️
Termin:25.10.2023.
Harmony 30.03. ✅️ it's a girl💗
Cestitke na dobrim pregledima!
Kiflica, sta treba da bi se to dobilo u DMu? :)
samo napravis karticu njihovu ako nemas i kazes da si trudna :)
Hvala na savjetima. Nažalost, nemam 12 mjeseci staža u posljednje dvije godine 😔
ćao sestro po terminu žao mi je što si u takvoj situaciji i meni je tako zbog faksa pa imam pravo jedino na naknadu s biroa kad se beba rodi, ali bolje išta nego ništa
ćao sestro po terminužao mi je što si u takvoj situaciji i meni je tako zbog faksa pa imam pravo jedino na naknadu s biroa kad se beba rodi, ali bolje išta nego ništa
Hellouuu 🤗🤗🤗 ma tako je bolje ista nego nista. Jesi li mozda saznala spol bebice, da li zelis znati? Ja u Ponedjeljak idem na pregled, rekla mi je gini da cu vrlo vjerovatno saznati spol.
Mama 26 (Novalac) 🙋♀️
Tata 32 🙋♂️
Evo i ja bila na pregledu danas. Sve super izgleda, jedino su, koliko sam skuzila gin 🙄, crijeva izvan trbuscica ili tako nesto, ali valjda je to normalno.. I rekao mi da do 13 tjedna bi se to trebalo povuci u trbuh. 13.01. cu raditi kombinirani kod njega privatno. 700kn je cijena.
Za sve buduće mame, napisati ću vam popis gdje se možete prijaviti i dobiti besplatne pakete ili uzorke koji će vam sigurno trebati. Ovo je moje iskustvo i iskustvo mojih najbližih (prijateljice, sestra itd).
DM: napravite njihovu dm karticu, odete do Dm-a i obavjestite zaposlenicu da ste trudni. Dobiti ćete Pampers vlažne maramice, Biobaza krema za strije ili Biobaza krema za bradavice te hrpu uzoraka (znaju nekad promjeniti sadržaj paketa).
MULLER: prijavite se online i 2 tjedna prije termina na adresu vam dolazi koverta sa kuponima i uputom kako predignuti poklon paket. Dobiti ćete:
[ul]
[li]knjižica s kuponima za cijelu obitelj uključujući kupon s 15% popusta na cjelokupan baby asortiman[/li]
[li]etui s poklonima i gratis vlažne maramice[/li]
[li]mojaBeba newslettere sa savjetima, novostima i dodatnim kuponima za popuste[/li]
[/ul]
HIPP:
Online prijava.
• na kućnu ćete adresu dobiti HiPP edukativne brošure, uzorke HiPP proizvoda i druge poklone
NOVALAC:
Online prijava.
• na kućnu adresu ćete dobiti poklon iznenađenja
KONZUM: https://www.multipluscard.hr/djecji-klub
Nadam se da će pomoći ❤
Mama 26 (Novalac) 🙋♀️
Tata 32 🙋♂️
ćao sestro po terminužao mi je što si u takvoj situaciji i meni je tako zbog faksa pa imam pravo jedino na naknadu s biroa kad se beba rodi, ali bolje išta nego ništa
Hellouuu 🤗🤗🤗 ma tako je bolje ista nego nista. Jesi li mozda saznala spol bebice, da li zelis znati? Ja u Ponedjeljak idem na pregled, rekla mi je gini da cu vrlo vjerovatno saznati spol.
nažalost nisam još, bila sam s 13tjedana, a tad je još bilo rano... a još se premišljam želim li ili ne vrijeme mi baš leti, ne mogu vjerovati da je već 15.tjedan
sretno na pregledu
Sortiraj odgovore
Najstariji