Hvala na savjetima. NaĆŸalost, nemam 12 mjeseci staĆŸa u posljednje dvije godine đ

Mama 26 (Novalac) đââïž
Tata 32 đââïž
OÄekujemo naĆĄu prvu bebicu đ¶ 15.06.2021. â€
Cure,i ja juÄer obavila pregled.. sve je super,bebica raste,pokazala mi je ruke,noge,glavicu itd.. nuhalni nabor mi je 0.6mm,sta je navodno odliÄno i tako.. baĆĄ sam happy i sad mogu u miru provest blagdane..â€

đââïž 35.god
đââïž 36.god.
+ 20.10.'20. â€
It's a boyđ 30.06.2021.
+ 11.02.2023.â€ïž
Termin:25.10.2023.
Harmony 30.03. â
ïž it's a girlđ
Cestitke na dobrim pregledima!
Kiflica, sta treba da bi se to dobilo u DMu? :)
samo napravis karticu njihovu ako nemas i kazes da si trudna :)

Hvala na savjetima. NaĆŸalost, nemam 12 mjeseci staĆŸa u posljednje dvije godine đ
Äao sestro po terminuÂ Â ĆŸao mi je ĆĄto si u takvoj situaciji i meni je tako zbog faksa pa imam pravo jedino na naknadu s biroa kad se beba rodi, ali bolje iĆĄta nego niĆĄtaÂ
Â

Äao sestro po terminuĆŸao mi je ĆĄto si u takvoj situaciji i meni je tako zbog faksa pa imam pravo jedino na naknadu s biroa kad se beba rodi, ali bolje iĆĄta nego niĆĄta
Hellouuu đ€đ€đ€ ma tako je bolje ista nego nista. Jesi li mozda saznala spol bebice, da li zelis znati? Ja u Ponedjeljak idem na pregled, rekla mi je gini da cu vrlo vjerovatno saznati spol.Â

Mama 26 (Novalac) đââïž
Tata 32 đââïž
Evo i ja bila na pregledu danas. Sve super izgleda, jedino su, koliko sam skuzila gin đ, crijeva izvan trbuscica ili tako nesto, ali valjda je to normalno.. I rekao mi da do 13 tjedna bi se to trebalo povuci u trbuh. 13.01. cu raditi kombinirani kod njega privatno. 700kn je cijena.Â

Za sve buduÄe mame, napisati Äu vam popis gdje se moĆŸete prijaviti i dobiti besplatne pakete ili uzorke koji Äe vam sigurno trebati. Ovo je moje iskustvo i iskustvo mojih najbliĆŸih (prijateljice, sestra itd).
DM: napravite njihovu dm karticu, odete do Dm-a i obavjestite zaposlenicu da ste trudni. Dobiti Äete Pampers vlaĆŸne maramice, Biobaza krema za strije ili Biobaza krema za bradavice te hrpu uzoraka (znaju nekad promjeniti sadrĆŸaj paketa).
MULLER: prijavite se online i 2 tjedna prije termina na adresu vam dolazi koverta sa kuponima i uputom kako predignuti poklon paket. Dobiti Äete:
[ul]
[li]knjiĆŸica s kuponima za cijelu obitelj ukljuÄujuÄi kupon s 15% popusta na cjelokupan baby asortiman[/li]
[li]etui s poklonima i gratis vlaĆŸne maramice[/li]
[li]mojaBeba newslettere sa savjetima, novostima i dodatnim kuponima za popuste[/li]
[/ul]
HIPP:
Online prijava.
    âąÂ na kuÄnu Äete adresu dobiti HiPP edukativne broĆĄure, uzorke HiPP proizvoda i druge poklone
NOVALAC:
Online prijava.
     ⹠na kuÄnu adresu Äete dobiti poklon iznenaÄenja
KONZUM:Â https://www.multipluscard.hr/djecji-klub
Nadam se da Äe pomoÄi â€

Mama 26 (Novalac) đââïž
Tata 32 đââïž
Äao sestro po terminuĆŸao mi je ĆĄto si u takvoj situaciji i meni je tako zbog faksa pa imam pravo jedino na naknadu s biroa kad se beba rodi, ali bolje iĆĄta nego niĆĄta
Hellouuu đ€đ€đ€ ma tako je bolje ista nego nista. Jesi li mozda saznala spol bebice, da li zelis znati? Ja u Ponedjeljak idem na pregled, rekla mi je gini da cu vrlo vjerovatno saznati spol.
naĆŸalost nisam joĆĄ, bila sam s 13tjedana, a tad je joĆĄ bilo rano... a joĆĄ se premiĆĄljam ĆŸelim li ili ne  vrijeme mi baĆĄ leti, ne mogu vjerovati da je veÄ 15.tjedanÂ
 sretno na pregleduÂ

ObriĆĄi komentar
Jeste li sigurni da ĆŸelite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji