Bok žene moje drage! Kako ste mi i kako izdržavate ove vrućine?
Ja ću poludit!! Pogotovo preko noći, kod nas Slavonija gori na 38 daaaanima!! Preko noći temperature budu 25.. 🌡🥵 i onda zamisljam kad mi dođe moj buco, šta će to biti nama preko noći..
Mi smo bili na pregledu prije tjedan dana i imao je 2.600g i baš izgleda kao bucko:
https://ibb.co/rxH6tmc
Neki ljut opet 🤣 kaže dr ako ovako nastavi ići će na 4kg. 😳
Idemo ponovno 7.7. na pregled i vadit briseve a onda lagano krećemo s ctg-om. Maaama.. svaki put kad pomislim da se bliži porod potjera me na wc. Kontam ja da me u bolnici neće morati ni klistirati 🤣🤣
Novopečenim mamama od srca čestitam!!! ❤️❤️
I da.. čitala sam razne članke za ljetne bebice - u masu njih piše, ako bebica recimo ne doji nego je na AD-u, s obzirom na vrućine, da se daje malo prokuhane vode? Kad se doji onda se preporučuju između i kratka dojenja, ne toliko zbog hrane nego tekućine..
sto vi kažete?
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
Rio pojma nemam za vodu, koliko mi zvoni u glavi voda se nikako ne daje prije 5-6mj, kao ni cajevi, ali me tako razveselila slika tvog malog mrguda, bas je zakon buco mali 😂😂😍😍😍
It's a boy! 💙
Rio da tako je! Bebe na AD trebaju vodu kad su visoke temperature al to je riječ o žlici vode.
A bebe koje doje ne trebaju vodu al trebaju kratke podoje. Tako npr. Moja mala ima podoje od 25minuta ali i one od 5min, kad se doslovno napije malo. A kod nas su isto vrucine, noc je jos i dobra al dan je cudo, nosim je minimalno jer joj vrucina jako jako smeta. Samo je u bodiju i carapicama.
url=https://lilypie.com]
S prvim djetetom sam kratko dojila pa prešli na AD. Davala sam vodu i čaj od komorača. Ne puno, ali da se osvježi po potrebi.
Mia 🥰 termin 27.7.
Bok cure, otvorena sam dva prsta al sam isla kuci. I dalje imam trudove al cu cekat dok ne pojacaju, tako da se nadam danas il sutra😁
👱♀️29
👨🦱30
Planiramo drugo djete od 06/2020
+ 22.10. 2020.
Termin 01.07. Girl 💓
Super Maryy, srećno, da te ne namuči puno i da bude što prije gotovo.
Kod mene i dalje ništa 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Čekam večeras da mi moji stignu 😍❤️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Bok cure, otvorena sam dva prsta al sam isla kuci. I dalje imam trudove al cu cekat dok ne pojacaju, tako da se nadam danas il sutra😁
Sretno ,ti si u st rodiliste?jesi to bila na plodnoj pa su vidili ili ?
1.8. Curetak stigao 💗
Tockica, za temperaturu ne znam, to bolje da odgovore mame koje su rodile. A za modu - najljepsa mi je zadnja kombinacija! 😍🤗
Tockica i meni je najljepša zadnja kombinacija.
Ja sam spremila hlačice na tregere i ispod bodić bijeli kratkih rukava. Imam i dugih rukava obični bijeli, pa zavisi od vremena.
Može sredinom osmog biti hladno, kao što može biti i 40 stepeni pa zavisi šta će ti biti najprikladnije.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji