Ja večeras krećem sa ribanjem tuš kabine 🤞🤞🤞
😉🤣
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Hvala vam, cure 🤗
Dojam o Petrovoj je stvarno lijep, jako sam zadovoljna. Jako je bitno da komunicirate, pitate što želite ili što vas zanima. Ne ustručavajte se i ne čekajte, tj. ne očekujte da će vas netko nečim sam nuditi. Iskoristite sestre da ih pitate što god vas zanima jer one često nailaze.
Uredno je, puno ljepše nego u njihovoj ambulanti.
Hrana je isto jako dobra, a još bolje paše kada je čovjek umoran 😉 Ima i finih jogurta, kefira, salata, stvarno je jako dobro!
Zasad sam saznala samo da otpuštaju i preko vikenda, a kad me budu pustili, javim da znaš, Ninice, i ostale cure za Petrovu (Ano, moja rano i slatka mala Marijana) 😜
Obitelj može potrebne stvari ostaviti na porti, čini mi se do poslijepodne do 18:30h.
.
Moram pohvatati zaostatke na forumu pa pišem još 😁
.
PS. Dan kada mi je puknuo vodenjak sam čistila ujutro tuš kabinu, ali ono generalka, kamenac, plijesan, hrđa i to, pa eto, držim vam fige da upali 😂😂😂
Odlicno, hvala ti na info! 🥰 mogla sam ti doc danas pod prozor pjevati 😂😂😂
2021. M 💗
Tweety, mislim da si spominjala da bi htjela da ima senzor pokreta, a ne senzor dan/noc. Sad vifim da Ikea ims i Molgan lampicu koja ima senzor pokreta.
Negativ bravo!! Hvala ti na svim info ❤️ čini mi se da ti je porod trajao sto godina a ti to sve tako smireno... Odmaraj i pisi nam jos kada stignes kako prolaze prvi dani 😊
It's a boy! 💙
🌞🌊🤱 Ljetne bebice 👶🌊🌞
Tia12- 03.06. Jakov 💛
Paulaa- 05.06. Ruben 💛
Bela 23- 10.06. Nika 💛
Mare87- 14.06. CURA 💛
Cocolina- 15.06. Lucija 💛
Luckyy42- 16.06. DEČKO 💛
Lulu.Lu - 17.06. Zoe 💛
Tonks6 - 18.06. David 💛
Duelma - 18.06. DEČKO 💛
Norrah- 22.06. CURA 💛
Matea1989- 23.06. Rita💛
Lena25- 23.06. DEČKO 💛
Clio35- 24.06. Ivo 💛
Malla- 24.06. Sara 💛
Olivera- 24.06. Vigo 💛
Mimica2 (Mirjam) - 25.06. DEČKO 💛
Janaa- 25.06. CURA💛
Ana.b- 27.06. Aurelio 💛
Magdalena2002- 27.06. Veronika 💛
Orhideja1- 28.06. DEČKO 💛
Negativ.ljubavi- 29.06. Teo 💛
🙅♀️30, 🙋♂️29
Oliveru sam u jednom trenutku slucajno obrisala, sori!🤗
.
Da dani plakanja.. imala sam prije par dana. Toliko je vruce da mi se ne daju zavrsiti zadnje pripreme 😑 tj neda mi se nista!
🙅♀️30, 🙋♂️29
Mene hormoni zestoko poceli prat, pola dana sam placuci provela. Dragi pita sav uznemiren sta mi je, ja pojma nemam. Bas mi se lezalo u krevetu i plakalo. Koja ludjakinja
Hahahaha ali taj osjecaj kada znas da si lud a ne mozes si pomoci... Neprocjenjivo 😂😂💪💪💪
It's a boy! 💙
Ovo s plakanjem i hormonima, meni je tako skoro cijelu trudnocu 🤦🏻♀️biti razumna mi je izazov.
2021. M 💗
Mene pocinje neki strah od poroda i da li cu ja moci podnijeti tu bol, prilicno sam slabic i cak danas kd sam radila briseve bolilo je i sva sam se zgrcila. Nisam kontrolisala bol i razmisljam kako li cu se snaci pri porodu kad tako jedva izdrzim briseve. Cak ponekad prizeljkujem da sam odlucila se za carski (sto je suludo) al imam dojam da je lakse podnijeti bol tako i boli kad je sve vec gotovo.
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Jutro cure, meni su pocele nocas kontrakcije od cetri sata sad cu ic u bolnicu svakako me na pregled u dnevnu. Nesto je poceloo 😁😁
👱♀️29
👨🦱30
Planiramo drugo djete od 06/2020
+ 22.10. 2020.
Termin 01.07. Girl 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji