Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela23
    29. Lipanj 2021. 22:17

Ana u potpunosti te razumijem ja isto prvih tjedan dana nisam mogla sjesti tbog hemoroida, a cice da ne govorim kakve su bile i jos jedan dan sam zbog lijeve cice dobila temperaturu, to su bile samo takve muke i bolovi dok sam razbila te kvrge u cici i izdojila ih tako da drzi se sve ce to proci brzo. 💪🏻💪🏻

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

ana0310
    29. Lipanj 2021. 22:19

ana.b.

Orhideja i negativ čestitam na bebicama 🥳🥳🥰🥰
    Mi smo danas stigli doma…malo imamo žuticu i attest na desno uho nije prošao…vjv još plodne vode pa tako da za 4tjedna opet moramo provjeriti….dojim ali i umirem, bradavice su mi krvave, a danas pogotovo…jer mali svaki sat vremena bi sisu a ja bi vrištala od bolova….pa sam krenula sa izdajalicom jer s njom me manje boli…sutra nam već dolazi patronazna…još nmg da sjedim pa mi je to dodatna muka….samo sam htjela na brzinu da se javim dok mali spava…malo se osjećam preopterećeno pogotovo što nas eto potrefilo toliko toga…obožavam nase bebu i baš se nadam da je on zadovoljan i da će sve biti dobro…malo sam morala ispustiti dusu

Polako, svi poceci su teski ❤ sve bude ok, dajte si vremena, dale su ti i cure nekoliko savjeta... citala sam da su multimam komprese super pa da mozda njih probas 😊

2021. M 💗

Aneee
    29. Lipanj 2021. 22:54

Hvala na savjetima cure...koristim i komprese i kremu kako kad kombiniram...joj samo da sto prije bude bolje pa da mogu normalno dojiti I nadam se da ce onda prihvatiti sisu poslije bočice....uh još danas kako je prvi dan doma pa mu sve novo i onda nervozan.
    Pelene ja sam kupila samo jedan paket br2, a jedinice nisam kupila niti jedan, a imam ih ukupno 4 paketa i to sve do sad dobila, čak i u bolnici danas kad su me otpustili rekli da ponesem pelene i vlažne maramice što su bile u mojoj sobi na stolu za presvlacenje..
    Posjete vjerujete ova odluka što smo donijeli da nema posjeta prva 2 tjedna je nešto najbolje u ovom momentu...prvo da se ja i muž i mali naviknemo na novu situaciju pa onda mogu drugi da dolaze...jer danas da mi je netko došao ispalila bi na zivcima...lijepo smo obitelji poslali poruku da smo stigli doma i da xy datuma ih pozivamo na kavu i kolač i upoznavanje malog...tako da smo to opet na jedan lijep način rekli, a da se nitko ne uvrijedi...a I da se uvrijede sta ja mogu i meni treba oporavak a ne da tu trčim još njima ugađati...uraditi kako vi mislite da je za vas najbolje i naravno vi poznate najbolje svoje majke i svekrve i kako bi se one ponašale da dođu...

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

sassy
    29. Lipanj 2021. 23:28

Novopecene mamice, koje brojeve bebe vam nose je li 56 ili 62? Jos uvijek trazim orijentir koliko cega treba :)

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Mallla
    29. Lipanj 2021. 23:55

Sassy moja cura kojoj je 5 dana (3200) nosi br 50, rodila se s 49cm, 56ica joj je prevelika.
    Pelena jedinice imam 2 paketa, j3dan uskoro potrosen, a pelene se lako kupe.
    Ana.b. odmaraj sto vise mozes, kads se oporavis bit ce vremena za druzenjs. Samo mackaj purelan, meni je pomogao i hladi grudi nakon svakog podoja i izdajanja tu mi je super pomogla termalna voda. Za koji dan bit ce grudi kao nove a sisanje nece boliti...i malac je zadovoljan, radis za njega velike stvari.

url=https://lilypie.com]

Aneee
    30. Lipanj 2021. 04:12

Sassy moj nosi 56, ali on je i dug 54cm...tako da ni 56cu neće bas dugo nositi...možda 2 tjedna i morat ćemo na br62...i mi nosimo dugi rukav, ali tu kod nas je isto vjv hladnije nego kod vas dole, evo bas sad kiša pada.
    Mallla da stavljam odmah poslije podoja i onda još pustim malo cice slobodne na zraku da ih ne zatvara i još više iziritiram...
    Evo mali update hahha skuzila sam da mi puno pomogne ako izdajalicom samo eto pustim koji mlaz jer onda on može lakše uhvatiti a i izdajalica povlačenjem izvuče i bradavice još više i stvarno evo nije toliko bolilo kao jučer 🙌🏼🙌🏼
    Odmah sam i ja puno sretnija 😄
    I da dok on doji masiram sva malo tvrda mjesta da nebi došlo do zastoja pa da se upale, jer sam čula da je to nešto najgore kad se cice upale, pa eto gledam da me bar to preskoci 😅 
    Eto možda nekoj koja se nađe u istom problemu bude od pomoći...
    Bas je dobro što imamo jedna druge tu pa si možemo i pomoći i dijeliti iskustva. 😊
    Na drugoj temi još nisam bila, možda dok se još ovdje uhodam i vidim da imam više vremena 😄

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    30. Lipanj 2021. 06:30

Bravo Ana, to je to! Najgori dan je iza tebe, sad ce ici na bolje. Ista stvar mi se dogodila. Prva dva dana smo učile dojiti, boli za popizdit ona ne može zinit ja nemam dovoljno ruku al ajde...treci dan presvecer nadoslo mlijeko sise pres eksploziju, ona ne moze uhvatit ja ne mogu olaksat, teške muke. E tu me isto spasila izdajalica, pritisak popustio nakon dan ipo izdajanjs i ona pocela hvatati školski bez problema. Samo hrabro i za koji dan su ragade iza tebe anon ce sisat ko veliki.
    Mi smo u kratkom bodiju jer pregrijava se u suprotnom, tu je +35. Spava u tankom kombinezonu dugom sa stopalicama i pred jutro je pokrijem.

url=https://lilypie.com]

mara5
    30. Lipanj 2021. 06:36

Ana samo guraj! 💪🏽 zao mi je sto imas muke po cickanju, ali vidim da ces bez problema to rijesiti. 💪🏽💪🏽
    .
    I molim te nemoj sad sve savjete zaboraviti dok mi dodjemo na red 😛 predrago mi je sto vam oporavak svima ide 🤗

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    30. Lipanj 2021. 06:41

Tia12 - 05.06. DEČKO 💙✔
    Hejs - 10.06. DEČKO 💙
    Bela23 - 13.06. CURICA 🧡✔
    Amelia92 - 14.06. CURICA🧡
    paulaa - 14.06. DEČKO💙✔
    Mirjam2 (Mimica)- 18.06. DEČKO💙 / DE✔
    Clio35 - 19.06. DEČKO 💙 / Zadar✔
    Luckyy42 - 20.06. Ipak DEČKO💙✔
    Mare87 - 20.06. CURICA 🧡✔
    Olivera - 21.06. DEČKO 💙
    ana.b. - 23.06. DEČKO 💙 DE✔
    Barbi_2309 - 23.06. 
    Mallla - 23.06.  CURICA🧡 / Dubrovnik✔
    cocolina - 23.06. CURICA🧡 /Zagreb✔
    Lulu.lu - 24.06. CURICA 🧡 /  Pula✔
    Norrah - 24.06. CURICA 🧡✔
    Janaa- 24.06. CURICA 🧡/ Pula ili Rijeka✔
    matea1989 - 25.06. CURICA 🧡 / Split✔
    orhideja1 - 25.06. DEČKO 💙 / Karlovac✔
    Magdalena - 25.06. CURICA 🧡✔
    Duelma - 25.06. DEČKO 💙 / Rijeka✔
    Tinchy_07 - 26.06. DEČKO 💙 / Pula ili Rijeka
    Monika1011 - 28.06. 
    Miska - 29.06. DEČKO 💙 / DE
    Negativ.Ljubavi - 29.06. DEČKO 💙 / Zagreb Petrova ✔
    .
    Jesam ja preskocila Oliverin porod 🤷‍♀️ ili se njen beban jos neda. Od aktivnih curka jos su Olivera i Tinchy ostale da zaokruze lipanj. 🤭

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    30. Lipanj 2021. 06:44

I idemo na spranj!💪🏽

Maryy29 - 01.07. CURICA 🧡 / Split
    Sofiiva - 01.07. CURICA 🧡
    MariLove12 - 03.07. DEČKO 💙 / Zagreb Petrova
    Ninica28 - 03.07. DEČKO 💙 / Zagreb
    Bojana2017 - 04.07. CURICA 🧡 / Pula
    vale123 - 05.07. DEČKO 💙
    Ana0310 - 07.07. CURICA🧡
    Snowflake84 - 07.07. CURICA  🧡
    Susika - 08.07. /10.07. CURICA 🧡/ Zabok
    Raven7 - 09.07. DEČKO💙 / Zagreb Sv.Duh
    Nirvana2020- 10.07. CURICA 🧡
    Tonks6 - 10.07. DEČKO 💙 / Zagreb Vinogradarska
    Franka30- 11.07.CURICA 🧡 / Rijeka
    Kiflica - 13.07. CURICA 🧡/ Rijeka
    lucijaa117 - 19.07.
    NanaJ - 19.07.
    Malena - 22.07. 
    MaryClear - 22.07. CURICA 🧡/ Bjelovar
    mateja95 - 22.07. CURICA 🧡
    mara5 - 22.07. DEČKO💙
    Nina27 - 23.07. DEČKO 💙
    Lora27621 - 23.07.
    Tončica24 - 25.07. CURICA 🧡 / Split
    Dominique_i_bebita - 29.07. DEČKO 💙
    Teja1408 - 30.07. CURICA🧡

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.