Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara5
    29. Lipanj 2021. 12:31

Obavila prvi pregled u trudnickoj ambulanti, zali boze utrosenog vremena... samo su me stavili na ctg onda su odlucili da mi nece raditi ni ultrazvuk ni pregled nego nek dodjem za tjedan dana 🤷‍♀️ tako da ctg je uredan i to je to. Cekaj dalje da vidimo sto ce se dogadjati.

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

sassy
    29. Lipanj 2021. 12:55

Negativ ljubavi cestitam ❤️🎊🎉 cekamo detalje poroda.

Tweetyca bas si me nasmijala s ovim padobranci, al fakat jesmo jer kasnije nam sve dolazi.

Kiflica drago mi je da si opustenija i da je pregled prosao dobro. Do termina stigne bebica jos da se ubuci.
    .
    Ja sam evo oprala jednu masinu bebine odjece i pere se druga i dok sam sve to rasirila i malo se saginjala vec osjetim cesce kontrakcije pa sam se opet zavalila na krevet i mirovanje. Htjela sam lijepo vrijeme da iskoristim da se osusi. Sutra je pregled i nadam se da se situacija nije pogorsala i da ce mi dr dopustit malo vise da se krecem.

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Susika
    29. Lipanj 2021. 13:58

Negativ čestitaaam 😍 uživaj s bebicom i piši dojmove kad stigneš 🥰

Orhideja1
    29. Lipanj 2021. 14:03

Negativ čestitke, dobrodošao Teo🎉🥰🤱🎉

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Tia12
    29. Lipanj 2021. 14:12

mara5

Orhideja1 cestitam na velikom decku 🤗❤ zelim vam brz oporavak i puno mazenja. 🤭
    .
    Netko mi je pisao nedavno da stavim ime za bebu,, i mislila sam da cu se sjetir kada budem dodavala novu bebu… no medjutim trudnicki mozak.. zato se ispricavam i ako mi mozes ponovo napisati. 🙏

Ja sam pisala, u svemu tome nisam ni vidjela da nemamo ime tu, Jakov 😊

Bela23
    29. Lipanj 2021. 14:25

Prvo cestitam nivim mamicama! 🥳🥳
    Drugo, Mimica nam se nije jos javila zar ne? Nadam se da je sve ok.
    Trece, iskusne mame moja mala dns samo visi na cici, spava i cica, nervozna je grci se me mogu se maknuti od nje. Je li to taj famozni skok u razvoju? Dns imamo 19 dana. Bilo bi mi lakse kad bi htjela dudu ali moja od rodenja ne prihvaca dudu, sve vrste zive smo uzeli i probali nece niti jednu gusi se kad ju stavimo. 🤷🏽‍♀️🙆🏽‍♀️

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

mara5
    29. Lipanj 2021. 14:52

🌞🌊🤱 Ljetne bebice 👶🌊🌞
    Tia12- 03.06. Jakov 💛
    Paulaa- 05.06. Ruben 💛
    Bela 23- 10.06. Nika 💛
    Mare87- 14.06. CURA 💛
    Cocolina- 15.06. Lucija 💛
    Luckyy42- 16.06. DEČKO 💛
    Lulu.Lu - 17.06. Zoe 💛
    Tonks6 - 18.06. David 💛
    Duelma - 18.06. DEČKO 💛
    Norrah- 22.06. CURA 💛
    Matea1989- 23.06. Rita💛
    Lena25- 23.06. DEČKO 💛
    Clio35- 24.06. Ivo 💛
    Malla- 24.06. Sara 💛
    Mimica2 (Mirjam) - 25.06. DEČKO 💛
    Janaa- 25.06. CURA💛
    Ana.b- 27.06. Aurelio 💛
    Magdalena2002- 27.06. Veronika 💛
    Orhideja1- 28.06. DEČKO 💛
    Negativ.ljubavi- 29.06. Teo 💛

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Lullaby
    29. Lipanj 2021. 15:03

Negativ čestitke 🎊🎉
    Kiflice baš mi je drago! Bebolina neka još mrvicu dobije i odlično će to biti 🤗
    Mi smo isto bili na pregledu. Nisu nam radili uzv jer smo prije 4 dana bili u bolnici. Zatvorena sam. Ctg uredan. Za 10ak dana opet pa ćemo uzv i ono za streptokok. Toliko sam hepi, danas ušli u 35. tjedan. Jedino negativno je što sam +17kg 🙈 U mjesec dana 4 kg iako pazim. Al ništa dr ne komentira, a mene više ništa nije briga nego da mi je bebonja dobro. Nadam se da neću baš prešišati 20, pripazit ću još do kraja koliko mogu. 

Bojana2017
    29. Lipanj 2021. 16:39

Cocolinaaaa divna beba ❤️❤️❤️
    Kiflica drago mi je na super pregledu i sad opušteno i polako, doći ćete vi dp termina i beba će imati oko 3 kg, taman koliko treba ❤️😀
    Bela23 ja bih rekla da su grčevi, moja ih je imala prva 3 mjeseca, odmah su krenuli. Nažalost samo smirenost i strpljenje i sve moguće da pokušaš da joj olakšaš. Jesi probala sa nekim kapima?
    Ja sam bila na pregledu, uglavnom sve ok, beba procjenjena na 3.320 😱😱😱
    Rekla dr da dođem u ponedjeljak opet ako ne rodim do tad i da ćemo se onda dogovoriti o indukciji. 🤷🏼‍♀️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mallla
    29. Lipanj 2021. 16:51

Negativ čestitammmmm! Dobro došao Teo. Da si nam zdrav, prav, pametan i mami i tati na ponos! ❤
    Bojana e pa želim vam svima porod kao moj! 
    Kiflice bravoooo! Kuci je najljepse i naravno nisu sve bebe iste nit moraju bit.
    Uh da ishendlala sam stvar s dojenjem al bilo je borbeno, iscrpljujuce i jako frustrirajuce....
    Bela pa mislim da definitivno skakućete tj. Da je u pitsnju skok! Izdrži, proći će!
    Cocolina curetak je predivna 😊 vidi kosice za friz pravi.
    Sretno svima koji čekaju izlazak iz rodilišta i da potvrsila se ona da je bebama vruce kao i nama, znaci od kad sam djete rashladila imam novu bebu doslovno.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.