Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    12. Kolovoz 2020. 19:09

Mialie

Trancie pa čestitke…. Kako je proslo..jesi zadovoljna sv.duhom?

Nisam ja na sv.Duhu nego u Dubrovniku rodila !!! Proslo je , glavno da je sve ok 🤭💜hvala.. 

Kolacic
    13. Kolovoz 2020. 08:09

Netko je pitao za toplomjer. Dosta cura je kupovalo beskontaktni koji se prisloni na uho ili celo.
    Mi smo uzeli obicni digitalni, ali mora imati fleksibilan zavrsetak. Ti su bas za bebe.

selena
    13. Kolovoz 2020. 10:21

Bok curke!
    Evo da se i ja javim. Vidim da bas nije aktivan forum.... vjerujem da imate puno posla s bebacima pa ne stignete...

Moji bebaci su iznenada stigli prije 2 tjedna, decko i curka, mali ali zilavi. Decko me muci jer nece da jede pa se natezemo ali nadam se da ce se uskoro trgnuti....

30.07.🥰🥰

• Marta55
    13. Kolovoz 2020. 10:25

Yvette znaci i tebe su isprepadali. Nek je to sve dobro, a njihove komentare izgleda svi moramo samo ignorirati. 

• anav05
    13. Kolovoz 2020. 10:39

yvette

Anav05drago mi je da ste dobro ❤
    Dora kakva je situacija s Ivicom i Maricom, sjecam se da si pisala da ne spavate ni ti ni muz…jesu li uhvatili ritam?
    Viber grupanemam viber pa ne znam kako funkcioniraju grupe. Nekako zazirem od istih radi fb grupa i wap grupa i milijun notifikacija koje stizu. Jeli i tu takav princip ili je slicnije forumu?
    Mislila sam da sam jedina koja nije u grupi ali anav pozdravlja nas koje nismo pa znaci da nisam jedina. Cudi me da nitko nije otvorio temu na Bebama 🤔

Moraš si instalirati aplikaciju i to je to. Pošaljemo link. Meni je super jer je komunikacija brza, pregledije je, nema učitavanja stranica kao i tu...😊 

Kolacic
    13. Kolovoz 2020. 12:19

selena

Bok curke!
    Evo da se i ja javim. Vidim da bas nije aktivan forum…. vjerujem da imate puno posla s bebacima pa ne stignete…

Moji bebaci su iznenada stigli prije 2 tjedna, decko i curka, mali ali zilavi. Decko me muci jer nece da jede pa se natezemo ali nadam se da ce se uskoro trgnuti….

Selena draga moja terminuso, od ❤ cestitam na 2 krafnice. Sve cure su pitale za tebe i sve ti cestitaju!
    Zivi i zdravi bili kikaci 🥰🥳🍀🍀❤❤

Trancie
    13. Kolovoz 2020. 14:48

Selena cestitke , glavno da je sve dobro i da je ekipa ok.... mi smo na grupi pa se javi ako bi dosla i ti 💙💜💙

selena
    13. Kolovoz 2020. 16:17

Trancie

Selena cestitke , glavno da je sve dobro i da je ekipa ok…. mi smo na grupi pa se javi ako bi dosla i ti 💙💜💙

Hvala curke! Malo sam bila traumatizirana od svega, hitan porod zbog otvaranja, jake kontrakcije i bolovi, jako krvarenje, bebe koje slabo jedu.... ma sve mi se skupilo 😔
    Koja grupa? Nisam u toku...

30.07.🥰🥰

13. Kolovoz 2020. 16:23

Mialie

Jeli tko koristio prilikom poroda Dianatal gel…ako da pliz iskustva,jel pomaže išta?

Ja sam ga koristila... iskreno nisam sigurna koliko je pomogao jer je kod mene sve islo ekspresno, doslovno smo jedva stigli i mladic je bio za pol sata vani... babica ga je koristila i prema njoj - ne moze odmoci... e sad, ja zbilja nisam sigurna koliko je to pomoglo (je li uopce) ali sta je je, malac je izletio (vjerujem da je to zbog vise faktora, ali eto mozda je i dianatal tome pridonio).

Trancie
    13. Kolovoz 2020. 20:38

selena

Trancie

Selena cestitke , glavno da je sve dobro i da je ekipa ok…. mi smo na grupi pa se javi ako bi dosla i ti 💙💜💙

Hvala curke! Malo sam bila traumatizirana od svega, hitan porod zbog otvaranja, jake kontrakcije i bolovi, jako krvarenje, bebe koje slabo jedu…. ma sve mi se skupilo 😔
    Koja grupa? Nisam u toku…

Prebacile smo se na viber i teams grupu. Javimo ti link ako si za , ako imas neciji mail pa nek ti cure pošalju 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.