Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kolacic
    22. Srpanj 2020. 19:22

Mimoza hvala ti. Kupit cu ga kroz koji dan. Pa pij ga sad nakon ako ne steti za dojenje 🤷‍♀️

dana130
    22. Srpanj 2020. 19:41

Panda, nadam se da uskoro drzis bebicu u rukama. 
    Ja mislim da se meni ipak spustio trbuh iako m itako bas ne izgleda,ali doslovno i u polulezecem polozaju mi zapinje za noge 🤦‍♀️
    Mislim da me danas malo cesce love kontrakcije. Znalo je i ovih dana tu i tamo, al bas primjetim kako se cesro stvrdne trbuh. Kod okretanja pogotovo. I kad moram na wc, ako samo malo trpim odmah se izoblici.
    Cure moje ja koliko god jedva cekam, toliko me jucer i danas hvata panika, kako cu ja, hocu moci.sama sebi govorim kako sve drugw i ja cu, ali tako me nekontrolirani, strah lovi 😑

Baby girl 💜

dana130
    22. Srpanj 2020. 19:42

I da, sta smo rekli, jajnici ne mogu boliti? Do sad me znalo, tu i tamo zaboliti i to vecinom lijevi, al danas cijeli, dan kao da oba dva osjetim cijelo vrijeme

Baby girl 💜

• Slonić12
    22. Srpanj 2020. 19:49

ivana0704

fenjer pila sam nekad 400, nekad 800 (po potrebi). Samo sam odjednom prestala i te jace bolove u stidnoj kosti primijetila za par dana, a stolicu odmah. S tim da ja pijem i zeljezo koje dosta zatvara pa mozda ti neces imati problema. Nikakve druge tablete ne pijem (dakle nemam unos mga preko nekih drugih prenatala). Znam samo mrvicu donata popiti dok mi je jos zgaravica bila do prije tjedan dana, sad ni to. A ti bi mozda i mogla s punih 36tt piti po jednu tabletu svako dva, tri dana i onda s 37 prestati skroz, nije ni to lose uopcekosa meni se uvijek masti jer je ravna i tanka, i perem ju svaki ili svako drugi dan. Bilo bi super da se oko tog nesto promijeni kad rodimrio i ja sam u petak, mozda se i vidimo. Inace, za to sam da tko god napuni 39 ili 40 tjedana ide po nekom brzom postupku na preglede jer 2h na vrucini je katastrofa! nadam se da neces ni stici na pregled u petakpanda koji live update.Mislim da nitko trenutno nije na radanju. Moras li lezati ili si prikovana za krevet? Sretno ti jos jednom!

Znači s prestankom pijenja magnezija treba prestati i s Donatom? 
    Ja sam prestala MG ovaj tjedan i bas osjetim da mi fali - bolnije BH, grčevi u nogama, a pomagao mi je i kod umora. 

Rose1
    22. Srpanj 2020. 19:55

dana130

Panda, nadam se da uskoro drzis bebicu u rukama.
    Ja mislim da se meni ipak spustio trbuh iako m itako bas ne izgleda,ali doslovno i u polulezecem polozaju mi zapinje za noge 🤦‍♀️
    Mislim da me danas malo cesce love kontrakcije. Znalo je i ovih dana tu i tamo, al bas primjetim kako se cesro stvrdne trbuh. Kod okretanja pogotovo. I kad moram na wc, ako samo malo trpim odmah se izoblici.
    Cure moje ja koliko god jedva cekam, toliko me jucer i danas hvata panika, kako cu ja, hocu moci.sama sebi govorim kako sve drugw i ja cu, ali tako me nekontrolirani, strah lovi 😑

To je skroz normalno, ali mozes ti sve💪💪💪mene panika uhvatila taj dan kad sam dosla doma, hormoni, plac...mama mi dolazila pomoc jer decko nije mogao ostati doma. 

💙

Rose1
    22. Srpanj 2020. 20:03

Panda hahaha ti i odspavala. Meni su bili stalno govorili da spavam, ali nisam mogla od adrenalina. Cekamo novu krafnicu
    Mimoza ja ne dojim vani i ne znam kako cu. Cica sa seciricima i uvijek lezimo jer sam tek neki dan pocela malo sjediti...
    Mrs.p joj, bas mi zao da se mucite...moj kad prducka sav se izvija, place...smiri se kad se dobro pokaka. Mi smo davali espumisan, ali nw vidim bas razliku pa danas nisam dala da vidim kako ce biti dan, dva bez

💙

mimoza
    22. Srpanj 2020. 20:35

Lordy e bas na taj fazon sam i ja narucila. Znaci prakticna je ta s kajsem oko vrata? Bilo je raznih modela, al tu mi se svidja sto mogu vidjeti bebu.
    Rose nisam ni ja mislila dojiti u javnosti, nesto me stid, nemam pojma sto, ali cu sigurno nekad biti primorana. Sinoc npr sam nahranila bebu i krenuli smo van i tako jedan krug napravili, a on poceo vristati i izvadili ga iz kolica, muz ga nosio do kuce, nista nije pomoglo dok nije dobio sisu. Povukao je 3 puta i zaspao 😰 znaci bezveze smo se vratili odmah doma.
    Dana samo misli kako ces uskoro upoznati svoju bebu, kako smo mi sve tu prosle kroz isto i odmah bile sposobne uzeti mob u ruke i pisati izvjestaj 😁 
    Kolacic nemam pojma da li steti. Ja samo pijem vodu i ledeni caj. Supu i corbicu nijakvu nisam pojela otkako sam rodila 😬 jos uvijek mi je apetit nikakav.

Fenjer
    22. Srpanj 2020. 20:36

Sad me Kaktusica podsjetila da pitam- jel svi poslije poroda dobiju Heferol za piti ili? 

Rose1
    22. Srpanj 2020. 20:46

Fenjer

Sad me Kaktusica podsjetila da pitam- jel svi poslije poroda dobiju Heferol za piti ili?

Ja nisam dobila, rekli mi da mi dobro zeljezo

💙

kaktusica
    22. Srpanj 2020. 20:46

Trancie,Dana veliki bravo je odusevljen, stalno ju gleda zaljubljeno 💞❤
    Dana .oguce da se nesto dogadja, jasam tek pred kraj trudnoce pocela osjecati BH kontrakcije ali noc tj.par sati prije poroda bile su bas intenzivne i tad mi je puknuo vodenjak. Drzim fige 🍀❤
    Panda nadam se da se vec mazis sa svojim mirisljavim smotuljkom 💕
    Magnezij pila 2 dnevno do zadnjeg dana trudnoce i sad nastavila.
    Heferol ja sam ga dobila jer mi je par dana prije poroda hemoglobin bio 105 pa sad nastavljam.
    Vrapcic super za dojenje,bravo Gretica 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.