Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mokvica
    21. Srpanj 2020. 08:56

Pčelice hvalaaaa 😘

Flo
    21. Srpanj 2020. 09:06

Jutro cure, svima sretno na punim tjednima, Dana tebi na 40om ❤️❤️
    Rio, Dana vjerujem da su ti pozivi grozni, meni je poslala zena vec sad, imam jos mjesec dana da vidi jel ima sto novo. Poznanica, koju sam upoznala preko posla?!?
    Rio dobro si rekla ako budem trudna ponovno reci cu da mi je termin bar misec dana kasnije 😂😂
    Moja sveki samo salje poruke sinu, i onda kad je ja nazovem ne zelec pravit razliku kao i Dana onda kaze, a zasto mi se nikad ne javljas, pa di ste ci? Pa nazovi jbt 😂😂 

elena26
    21. Srpanj 2020. 09:18

Draga Mimoza 😊
    Nisam se ranije osvrtala na vase postove jel moja je situacija skroz drugacija pa nisam ni sigurna da bi vas mogla utjesiti po pitanju dojenja..htjela sam samo reci da ste mi vi (uz Curly) nekako odma na prvu izlgledali da ste se bas super snasli, davali ste odlicne savjete, mislim da ste vas dvije ko google za novopecene mame 😄 zato mi je zao sto ste se sad nasli u problemu..ipak, mislim da ste prava sretnica s tolikom kolicinom mlijeka i samo trebate naci neku svoju rutina, ostalo sve imate! ☺️ Mi muku mucimo s izdajanjem, ona cim cica omekani malo ne zna sta ce s njom, baca je pa je opet trazi jel je jos gladna i tako mi ona nikad nece navuc mlijeko, moram na dva puta u periodu od 3 sata pumpati da joj pripremim kakav takav obrok a ako ne skupim, ide ad.. zato od srca hvala na savjetu za izdajanje na prazno, sad sam so dusu kroz cice isjedila i tako cu onda par dana..puno srece! 😘

02.07.2020. Maya 💗
    27.10.2021. ❤️❤️

Fenjer
    21. Srpanj 2020. 09:19

Dobro jutro svima!! 
    Dana, Rio izgleda da ce vas Mokvica sve preskociti 😂 
    Mokvice sretno 🤞💪 
    Svekrve su vam kriticne, ako moja tako poludi ne mislim joj sutiti, zasad je stvarno odlicna zena, doslovno mi je kao druga mama i nadam se da ce tako i ostati! Savjetujem vam da ih dovedete u red jer ako se raspojasaju bit ce jos gore 🙈 
    Slonic i kakvi su ti seceri? 
    Flo tebi? 
    Mene je uhvatila neka zuta minuta 🙄 jucer sam iz dosade otisla do dm-a, pa do bipe, pa do pepca, pa do kika, pa iz nekog razloga do outleta kod ikee, onda malo po ikei, pa sam nazvala prijateljicu i popile smo kavu u outletu... i dodem doma sinoc i mislim si kako vise nikad necu moci tako! Otici iz ciste dosade nekud. Uvijek cu morati namjestati da beba bude naspavana, nahranjena, dobre volje i definitivno se ne zadrzati ovako dugo. I sad jos citam da je komplicirano hranjenje van kuce.. 
    Radujem se bebi, vec sad je volim vise od svega i dala bi sve za nju, ali nekako eto jucer i danas nisam spremna da se moj komotni stil zivota promijeni 🙈😂 
    Nadam se da su samo hormoni! 🤯🤯

Flo
    21. Srpanj 2020. 09:25

Fenjer jucer sam zvala jer mi se nije dalo ici gore po vrucini. Hormoni stotnjace su odlicni. A ovi guk su svi super osim tog nataste, rekla sam joj za cokoladu. Kaze ona da je to od toga onda ako sam se drzala dijete. Ne moram vise ici osim ako mi ginekolog odredi da idem. Otici cu jos negdje privatno iduci tjedan izvaditi krv nataste pod dijetom. Terapiju stitnjace prekinuti nakon trudnoce, a doc na ogtt 2 mjeseca nakon poroda. 

• anav05
    21. Srpanj 2020. 09:26

mimoza

Bebac ne mogu se stvarno zaliti na njegovo spavanje nocu. Inace se dva puta budi, ali evo ovo su sad neki novi momenti 😁 Iako mi po danu skoro nikako ne spava. To su neki kratki periodi od maksimalno sat vremena, pa valjda nocu nadoknadi. Do prije tjedan dana je spavao po 3-4 sata u komadu dnevno, al sad nista.
    Rose inace sam radila ovako kao anavo ponesem izdojeno i to mu dam vani, ali s obzirom na ove visoke temperature, bas me strah zbog bakterija. Tako da sam nosila dohranu vani. Pa to obicno bude prokuhana, ohladjena voda na sobnoj temp. Nisam mu nikad mjerila temp vode, nego sam dozirala po principu 70%hladne vode ulijem u flasicu i dodam 30%vrele vode, na to sve prasak i smucakam i odmah moze piti, jer nije ni prevruce a ni hladno.

Da, i ja bi nosila dohranu da smo isli na duze. Slažem se s ovim za temperaturu. Ovako na dva sata, ponijela ako gospođica ogladni🙂

Flo
    21. Srpanj 2020. 09:27

Fenjer mislim da su to ti dani u trudnoci, jer razmisljam jednako ko i ti 😂😂 nema vise, aha idem samo do ducana trknuti da vidim sto ima, uvijek sam tako spontano svugdi isla. 

• anav05
    21. Srpanj 2020. 09:32

Fenjer

Dobro jutro svima!!
    Dana, Rio izgleda da ce vas Mokvica sve preskociti 😂
    Mokvice sretno 🤞💪
    Svekrve su vam kriticne, ako moja tako poludi ne mislim joj sutiti, zasad je stvarno odlicna zena, doslovno mi je kao druga mama i nadam se da ce tako i ostati! Savjetujem vam da ih dovedete u red jer ako se raspojasaju bit ce jos gore 🙈
    Slonic i kakvi su ti seceri?
    Flo tebi?
    Mene je uhvatila neka zuta minuta 🙄 jucer sam iz dosade otisla do dm-a, pa do bipe, pa do pepca, pa do kika, pa iz nekog razloga do outleta kod ikee, onda malo po ikei, pa sam nazvala prijateljicu i popile smo kavu u outletu… i dodem doma sinoc i mislim si kako vise nikad necu moci tako! Otici iz ciste dosade nekud. Uvijek cu morati namjestati da beba bude naspavana, nahranjena, dobre volje i definitivno se ne zadrzati ovako dugo. I sad jos citam da je komplicirano hranjenje van kuce..
    Radujem se bebi, vec sad je volim vise od svega i dala bi sve za nju, ali nekako eto jucer i danas nisam spremna da se moj komotni stil zivota promijeni 🙈😂
    Nadam se da su samo hormoni! 🤯🤯

Sad cu te super utješiti.
    Ja sam imala jučer hormonalnu navalu.
    Svi piju gin tonic jer je ljeto, a ja dojim i ne pijem i debela sam, a nosila bi bijelu haljinu i jedu mi se škampi. I plačem i smijem se. Muž je pokupio malu i otišli prošetati, kaže A ti vidi što bi od svega toga😅
    I onda sam se zaželila cigarete. I onog gin tonica.
    Od svega navedenog sam se otuširala i čekala njih dvoje da se vrate.
    Sve ti je to normalno, nema smisla govoriti da se izguštate sad jer kasnije nećete. Sve poprimi toliko novu dimenziju, ali poseban je nivo sreće kad vidiš njih male sretne i zadovoljne. I prošetaš s njima.
    Ps-ima šta u Outletu kraj Ikee? Pitam za prijateljicu😁😂

Nikita206
    21. Srpanj 2020. 09:40

Rose, baš si me nasmijala za dobro jutro 😂 znam da tebi to nije smiješno jer po meni to graniči s opsjednutošću i neće to stati, morat ćete joj reći nešto.
    Dana, čestitke na punih 40!

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Trancie
    21. Srpanj 2020. 09:41

Mokvica valjda je to to i brzo ce krenit.... navijamo...
    Rio ja vec imam jedno pa nekako vidim kako se ponasa.... ima i ona svojih mana na dr. Stranu ali sa djecom je stvarno ok i nenametljiva... 
    Napokon mene isto moja lupala i dole nisko i visoko... a njje neato posebno nisko... nekad mislim ds ce mi izac dole naprid... a evo nije jos 😁🤣🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.