Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kolacic
    19. Srpanj 2020. 15:13

Barby82

Stigla i moja krafnica buckica, 2h dripa i mazile smo se. Ima 4,350g i 51cm..
    Kaktusice čestitke na Petri, super porod si imala!! Brz oporavak!
    Hvala vam još jednom na lijepim željama i pozitivnim vibrama 💞

Barby cestitam tebi i dragome na curici. 🥳🥳🥳🥳 Ziva i zdrava bila 🍀🍀🍀🎈🥳🥰

Nikita206
    19. Srpanj 2020. 15:13

mrvičak

Nikita206

Vlažne maramice - netko je stavio prije sliku od Water wipes, ja ih našla u Mulleru, znači te maramice su sama voda, možete ih slobodno koristiti i kod najosjetljivijih beba, nula štetnih sastojaka! Nisu baš jeftine (27 kn 60 maramica) ali ako doma koristite vodu i blazinice, a ovo za kad ste vani onda je ok. Od ostalih ispada da su najbolje one iz Lidla i Mullerova marka, ove poznate marke su stvarno najgore, Pampers, Violeta, Becutan… Što se tiče kupki i kremica za bebe Babylove, Alverde i Hipp stoje među najmanje štetnima. Skinite si aplikaciju INCI Beauty, ako vas zanimaju takve stvari 😊

Meni su Violeta badem vrhunske!!! I Trudy iz ljekarne

Vjerujem da su dobre, ali imaju dosta loših sastojaka, samo na to sam se osvrnula i to po onome što kaže aplikacija, što se tiče Violete, za Trudy ne znam, ali sam čula dobre komentare od većine vas 😊
    https://ibb.co/wdpQjhb
    Jedine Violetine koje imaju ok ocjenu su one water care, s 99% vode. 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Fenjer
    19. Srpanj 2020. 15:20

Rose1

Curlypuuuno ti hvala😘
    Svea,Zmyama joooj, bas mi zao, bas ih je tesko gledati kad se muce, kad ih nesto buba☹nadam se da ce brzo proci🙏
    Vrapcici meni leti, prebrzo, dan za cas prođe, hranjenje, spavanje, presvlacenje i ode dan

Nikitahvala puno na info oko maramica, kremica😘

Fenjermeni par dana nosio50, ali to.ti zaista ne treba. Sad nosi 56 i na knap mu zbog sirokog povijanja inace bi mu bilo komotno. 68 ti nece trebati sigurno 3mjeseca jedino ako bude bas velika beba
    Barby cestitam draga🥳🥳🥳❤❤❤bome velika bebica!brz oporavak
    Vucica Trudy maramice mi imamo i super su, ali inace uglavnom cistim s blazinicama i vodom. Te je Fluffy preporucila. Pelene smo kupili babylove 1 prije koji tjedan vise paketa i jos nam dobre tsko da ne znsm, ali sam cula da su nesto mijenjali. Dobils puno pampersica premium i dobila lidlove lupilu i meni to sve isto za sada.

Hvala ti 😘😘

Zvonkica
    19. Srpanj 2020. 15:32

Barby cestitke od srca na pravoj maloj krafnici! Brz oporavak ti zelim! 😊🤗😇🎊🎉💖💕

• Bebac24
    19. Srpanj 2020. 15:44

Flo cestitke na udaji, to se zove lezerna udaja 🥳🥳🥳🥂🥂 
    Barby cestitke na velikoj mazuljici 🥰🥰 eto vidis da drip nije toliko los hehe 😊
    Mi kad smo doma brisemo blazinicom i vodom, osim po noci ako ga moram presvuc onda vlazne i kad amo negdje. Imam violetine... 
    Mom se sinoc zacrvenila guza i mislim da je od sira dali je to moguce? Tvrdi mjesani sir.. Znam da sam i prvih 2 tj cesto jela a on imao crvenu guzu, sad nisam dobra 3 tj i guza savrsena. I prekjucer bili u gostima i pojela 3 fete i evo jucer se zacrvenila 🤔🤔
    Zmya uzivajte na go
    Za okice cisti ih cesto sa fizioloskom i blazinicama, i kapaj, min 10 dana da se ne vrati. I masiraj cesto kanalice da cim prije prode.
    Ruzno je za viditi ali njih to ne boli... 
    Super da kremica pomaze 
    Curly super hvala puno. Za sad nemamo grceve ali ako dodu cu sigurno uzeti. 
    Volimo homeopatiju, doma imam homeo one neke koje je netko fotkao. 

Vucica
    19. Srpanj 2020. 15:53

Hvala na info za maramice, te trudy se sjecam da stalno hvalite. Ja do sad nisam kupila jos niti jedan paket maramica niti kremu za malog, sve sam dobila na poklon pa koristim kad imam. Inace sam najsigurnija s vatom I vodom. Zao mi je za te becutsn jer predivno mirisu 

Mila7
    19. Srpanj 2020. 16:16

Barby cestitke od srca, nek je ziva i zdrava 🤗. Bas mi je drago da je sve dobro proslo. Uzivaj i brz oporavak zelim 🥰🎉💐💗

Vrapčić123
    19. Srpanj 2020. 16:38

anav05

Rio13

Anavo, Trudy, Svea, Curly ja sam vam relativno blizu pa se pristekavam🤣Je da sam u Gorici, al obilaznicaaaa😍 tud sam prolazila svaki dan dok sam radila jer se na Paromlinu parkam 😁

Oho, bome nas ima😏
    Taman u 9.misecu onda, kad i tvoja krafnica bude spremna za upoznavanje Onih nekih zena s maminog foruma😅😁😂

Curke uživajte, ja bih također došla, al od male mi je to trenutno nemoguća misija. 🥴

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    19. Srpanj 2020. 16:41

Elena hvala draga. 😘
    Zmya joj žao mi je za malenog. 😔 Nadam se da će brzo proći.

Vrapčić123
    19. Srpanj 2020. 16:44

Barby čestitke od srca. 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.