Barby cestitam od srca!! Pravi komad krafnice 🥰 Brz oporavak i puuuno mazenja 😘🤗
Rio ajme pa ti ljudi nisu normalni, ugasi mobitel, i ti i muz. Pa izludit ces od toga, kao da ti i samoj nije dosta iscekivanja nego jos svi navalili 🙈
Zmya, Svea nadam se da ce se okice sto prije oporaviti. Zbog cega to tako bude? Propuha ili? Mozda glupo pitanje 🙈
Trudnice i mame koje velicine robice ste slagale u komode? 56 i 62 ili ste i 68 slozile??
Vlažne maramice - netko je stavio prije sliku od Water wipes, ja ih našla u Mulleru, znači te maramice su sama voda, možete ih slobodno koristiti i kod najosjetljivijih beba, nula štetnih sastojaka! Nisu baš jeftine (27 kn 60 maramica) ali ako doma koristite vodu i blazinice, a ovo za kad ste vani onda je ok. Od ostalih ispada da su najbolje one iz Lidla i Mullerova marka, ove poznate marke su stvarno najgore, Pampers, Violeta, Becutan... Što se tiče kupki i kremica za bebe Babylove, Alverde i Hipp stoje među najmanje štetnima. Skinite si aplikaciju INCI Beauty, ako vas zanimaju takve stvari 😊
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Curly puuuno ti hvala😘
Svea,Zmya ma joooj, bas mi zao, bas ih je tesko gledati kad se muce, kad ih nesto buba☹nadam se da ce brzo proci🙏
Vrapcic i meni leti, prebrzo, dan za cas prođe, hranjenje, spavanje, presvlacenje i ode dan
Nikita hvala puno na info oko maramica, kremica😘
Fenjer meni par dana nosio50, ali to.ti zaista ne treba. Sad nosi 56 i na knap mu zbog sirokog povijanja inace bi mu bilo komotno. 68 ti nece trebati sigurno 3mjeseca jedino ako bude bas velika beba
Barby cestitam draga🥳🥳🥳❤❤❤bome velika bebica!brz oporavak
Vucica Trudy maramice mi imamo i super su, ali inace uglavnom cistim s blazinicama i vodom. Te je Fluffy preporucila. Pelene smo kupili babylove 1 prije koji tjedan vise paketa i jos nam dobre tsko da ne znsm, ali sam cula da su nesto mijenjali. Dobils puno pampersica premium i dobila lidlove lupilu i meni to sve isto za sada.
💙
Vlažne maramice - netko je stavio prije sliku od Water wipes, ja ih našla u Mulleru, znači te maramice su sama voda, možete ih slobodno koristiti i kod najosjetljivijih beba, nula štetnih sastojaka! Nisu baš jeftine (27 kn 60 maramica) ali ako doma koristite vodu i blazinice, a ovo za kad ste vani onda je ok. Od ostalih ispada da su najbolje one iz Lidla i Mullerova marka, ove poznate marke su stvarno najgore, Pampers, Violeta, Becutan… Što se tiče kupki i kremica za bebe Babylove, Alverde i Hipp stoje među najmanje štetnima. Skinite si aplikaciju INCI Beauty, ako vas zanimaju takve stvari 😊
Meni su Violeta badem vrhunske!!! I Trudy iz ljekarne
Curlypuuuno ti hvala😘
Svea,Zmyama joooj, bas mi zao, bas ih je tesko gledati kad se muce, kad ih nesto buba☹nadam se da ce brzo proci🙏
Vrapcici meni leti, prebrzo, dan za cas prođe, hranjenje, spavanje, presvlacenje i ode dan
Nikitahvala puno na info oko maramica, kremica😘
Fenjermeni par dana nosio50, ali to.ti zaista ne treba. Sad nosi 56 i na knap mu zbog sirokog povijanja inace bi mu bilo komotno. 68 ti nece trebati sigurno 3mjeseca jedino ako bude bas velika beba
Vucica Trudy maramice mi imamo i super su, ali inace uglavnom cistim s blazinicama i vodom. Te je Fluffy preporucila. Pelene smo kupili babylove 1 prije koji tjedan vise paketa i jos nam dobre tsko da ne znsm, ali sam cula da su nesto mijenjali. Dobils puno pampersica premium i dobila lidlove lupilu i meni to sve isto za sada.
Slažem se za pelene. Na početku su sve iste, tek kasnije se osjeti razlika kada to bude baš obična količina u njima. Doduše, meni Pampers ne valjaju, smrde mi po kemiji. Za sada koristim Lidl, Violeta i Muller
Curlypuuuno ti hvala😘
Svea,Zmyama joooj, bas mi zao, bas ih je tesko gledati kad se muce, kad ih nesto buba☹nadam se da ce brzo proci🙏
Vrapcici meni leti, prebrzo, dan za cas prođe, hranjenje, spavanje, presvlacenje i ode dan
Nikitahvala puno na info oko maramica, kremica😘
Fenjermeni par dana nosio50, ali to.ti zaista ne treba. Sad nosi 56 i na knap mu zbog sirokog povijanja inace bi mu bilo komotno. 68 ti nece trebati sigurno 3mjeseca jedino ako bude bas velika beba
Slažem se za pelene. Na početku su sve iste, tek kasnije se osjeti razlika kada to bude baš obična količina u njima. Doduše, meni Pampers ne valjaju, smrde mi po kemiji. Za sada koristim Lidl, Violeta i Muller
E bas kupim u Mulleru, nisam ni znala da i oni imaji svoje. Jos nisam isla po ducanima, ali bolje sam(nije savrseno jos) pa se nadam da cu drugi tj polakao krenuti
💙
Flo čestitke na udaaji.. Ti si to bas koma opisala 😂
Kaktusica čestitke na malenoj Petrici, takodjer i barby čestitke. Uzivajte sa bebicama...
..
Vlazne maramice koristim lillydoo, ovdje u njemackoj, savrsene su.. Isto na prirodnoj bazi.. Nemaju ni miris ni nista. Za sada ni jednu tockicu osipa nema na guzi..
Kozmetika za bebe moja preporuka za guzu je weleda.. Presavrsena krema.
Sortiraj odgovore
Najstariji