Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    13. Srpanj 2020. 19:03

Rio, ne stane pegla i fen, jucer smo jedva zatvorili, pa sam naknadno samo malo otvorila i ubacila grudnjak. Jer sam njega bila zaboravila, ali nadobudno to planiram ponijeti 😂 mozda cak u onaj neki vanjski dio. Ili ce mi muz donijet. Mislim peglu cu sigurno nekako ugurati 😂moram. 
    Anavo hvala za savjet za ulje. Ubacila sam kremu za ruke, sad sam se sjetila, isto po necijem savjetu.
    Rita, sestra od ginekologa je javila patronaznoj i onda me ona zvala pa me i dosla vidjet prije nekih mjesec dana, taman sam bila prestala raditi. Pa smo se dog lad rodim da joj se javim pa cemo se dog kad ce nas doc vidjeti. 

Baby girl 💜

• RitaM
    13. Srpanj 2020. 19:18

dana130

Rio, ne stane pegla i fen, jucer smo jedva zatvorili, pa sam naknadno samo malo otvorila i ubacila grudnjak. Jer sam njega bila zaboravila, ali nadobudno to planiram ponijeti 😂 mozda cak u onaj neki vanjski dio. Ili ce mi muz donijet. Mislim peglu cu sigurno nekako ugurati 😂moram.
    Anavo hvala za savjet za ulje. Ubacila sam kremu za ruke, sad sam se sjetila, isto po necijem savjetu.
    Rita, sestra od ginekologa je javila patronaznoj i onda me ona zvala pa me i dosla vidjet prije nekih mjesec dana, taman sam bila prestala raditi. Pa smo se dog lad rodim da joj se javim pa cemo se dog kad ce nas doc vidjeti.

Hvala ti! To je bas super - upoznas zenu ranije, mene nitko nije zvao 😂. Ali valjda to rodiliste sredi. 😊

dana130
    13. Srpanj 2020. 19:27

RitaM

dana130

Hvala ti! To je bas super - upoznas zenu ranije, mene nitko nije zvao 😂. Ali valjda to rodiliste sredi. 😊

Ma da, a vjerojatno ce javiti. Ako ne, zovi dz pa se raspitaj. Ne znam kako je kod vas, ja sam iz ri kao i rose, pa vidim da kod nas prvo javlja gin i prije poroda. Ali doc ce ti svakako, na ovaj, ili onaj nacin 😀

Baby girl 💜

yvette
    13. Srpanj 2020. 19:36

Mocho super, cek ti i dojis i izdajas se ako sam dobro shvatila?

Trancie
    13. Srpanj 2020. 20:13

Kod nas patronazna dolazi iza poroda... mi se ne trebamo javljat.. doduse meni je s prvom prijateljica bila , sad je isto poznanica pa to lakse ide.. ali valjda rodiliste salje njima obavijest da je rodjeno dijete

• RitaM
    13. Srpanj 2020. 20:29

Dana, Trancie, hvala, cure!  🤗 Ja sam u Zg, vidjet cemo kako ce biti. 😊

Vrapčić123
    13. Srpanj 2020. 20:58

Vucica

Vrapčić123

Trudy ma sve ćemo mi to krafnice vratiti. Ne sumnjam ja u nas… 💪💪 Espumisan je za grčeve i napuhbutost ili samo za napuhnutost?
    Rose daaa, nema sretnije od mene kad mala pošteno podrigne. A ja kak sam luđak se opet bojim je li to bilo dovoljno. 🤣🤣🤣

To I mene zanima za Espumisan… I on se daje po potrebi ili stalno? Zvuci mi puno 25 kapi vise puta na dan…
    Mene isto brine podrigivanje. Ja ga drzim malo na prsima uspravno da podrigne pa mi tako zaspe, pa ga treba presvuci jer se popiski I pokaki dok jede, pa ga to razbudi, pa cim ga stavim u krevet bljucne pa se izivcira pa place, pa opet na sisu I ajmo u krug…

Joj daaa, tako i kod nas. Jede, pa ide spavati, pa ju muče grčevi i probava, pa ju smirujemo, pa plaće, pa opet jede i tako u krug. Isto je razbudimo sa podizanjem 🥴 I onda place jer se poposki. 🙃

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    13. Srpanj 2020. 21:00

Rose1

Vucica

Vrapčić123

Trudy ma sve ćemo mi to krafnice vratiti. Ne sumnjam ja u nas… 💪💪 Espumisan je za grčeve i napuhbutost ili samo za napuhnutost?
    Rose daaa, nema sretnije od mene kad mala pošteno podrigne. A ja kak sam luđak se opet bojim je li to bilo dovoljno. 🤣🤣🤣

To I mene zanima za Espumisan… I on se daje po potrebi ili stalno? Zvuci mi puno 25 kapi vise puta na dan…
    Mene isto brine podrigivanje. Ja ga drzim malo na prsima uspravno da podrigne pa mi tako zaspe, pa ga treba presvuci jer se popiski I pokaki dok jede, pa ga to razbudi, pa cim ga stavim u krevet bljucne pa se izivcira pa place, pa opet na sisu I ajmo u krug…

Ja cu davati par puta dnevno po 25kapi. Ja sam ga u pocetku presvlacila poslije hranjenja, ali mi se onda razbudi. Sad ga nskon hranjenja, srecom pa se ne pokaki u to vrijeme nego mi bolje zaspi

Ja svoju prije hranjenja, no onda se opet popiški i tak u krug. 🙃🥴🙃🥴 Moja noću ne spava. 😅

Vrapčić123
    13. Srpanj 2020. 21:01

Trudy

Vucica

Vrapčić123

Koliko sam shvatila samo za nadutost je. U uputstvu pise da se daje prije svakog obroka, al patronazna i ja smo se slozile da je to previse (mi imamo dnevno bar 10 podoja). Tako da za pocetak je rekla nek dajem 3-4 puta, tj svaki put kad malo dulje odspava, a nakon nekog vremena ako vidim da je bolje da smanjim. Da, ide 25 kapi, to je 40 ml, nije ni puna ona mala zlicica. Ali evo, njemu je cini mi se zbilja bolje.

Hvala draga na odgovoru. 😘😘😘

Vrapčić123
    13. Srpanj 2020. 21:08

anav05

Vrapčić123

Moja je upravo podrignula kao odrasli covjek.
    Prepala sam se zvuka, majke mi🙈😂

To je momentalno najljepši zvuk na svijetu. Kao najljepša pjesmica na svijetu. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.