Jutro cure! Meni se čini da se nešto počelo lagano dešavati.. Onaj iscjedak koji curi tjedan dana već jutros je postao svijetlo rozi. Kontrakcije imam od jučer ujutro neprestano, nisam ih baš mjerila jučer, ali evo jutros nakon tog iscjetka mjerim i traju od 30 sec do 1:30 min svakih bome 3 - 5 minuta… Bol u leđima također i pritisak na guzu kad krenu.. Slabe su pa ne bih ni reagirala na to, nisam ni sama pametna 🤷🏼♀️
Polly sretno!!! 🍀💗 Nek bude sto brze i bezbolnije 🤗. Svakako nam se javi 😘
Wohooo idemo po jos novih kvacica 🥳🎉🥳🎉🥳
Ely nadam se da se mazis sa bebicom i da je kod vas sve ok proslo.
Selena, zeno isto tako. 🍀🍀
Cestitam pune tjedne svim utorkasicama 🥳 i zelim uredne kontrole onima koje danas idu. 🤗
Poseban jutarnji pozdrav svim nasim mamama i njihovim bebicama 🥰🤗
Jutro krafnice 🤱🤰
.
Recite mi ako ste se izdajale, koliko vam je beba pojela u jednom obroku sa 5 - 7 dana starosti i kasnije? Mi sml izgubili jos na tezini od izlaska pa smo sad pojacali obroka na 12 dnevno, ali mala rijetko povuce vise od 40 ml. Pocucla i zaspi, ne zeli usta otvarati 😬 Je li joj to dovoljno, kak vasi?
S 5-7dana 40ml, onda digli na 60, sad smo na 80ml. Svaka 3sata, a noc ako spava pustimo4. Meni se cini da njemu to sad malo, pojeo bi jos. Danas cu pitati patronaznu
Hvala ti Rose 💕 To je i moj plan, samo da ona zeli pojesti malo vise. Nama opet patronazna u srijedu dolazi i ako jos izgubi na tezini ide kontrolirano hranjenje i mjerenje 🤷♀️
.
Mi smo danas tjedan dana veliki ❤❤❤
.
Polly - to ti je to :) Meni su isto bili nepravilni, a svejedno otvarali i guza pritisak na kraju pred izgon
Muči me što sam još jučer na pregledu bila skroz zatvorena, cerviks 1/3. Jasno da se preko noći može promijeniti, ali evo za reagirati mi još nije. Ja bi kao Mrvičak najradije čekala 5 do 12 😆 Vidjet ću, pratim. Prvo šta sam napravila nakon tog iscjetka jutros - oprala kosu 😂😂
Jutro cure! Meni se čini da se nešto počelo lagano dešavati.. Onaj iscjedak koji curi tjedan dana već jutros je postao svijetlo rozi. Kontrakcije imam od jučer ujutro neprestano, nisam ih baš mjerila jučer, ali evo jutros nakon tog iscjetka mjerim i traju od 30 sec do 1:30 min svakih bome 3 - 5 minuta… Bol u leđima također i pritisak na guzu kad krenu.. Slabe su pa ne bih ni reagirala na to, nisam ni sama pametna 🤷🏼♀️
Kako ti je Rose napisala, i ja mislim da je to to. Meni ti je taj pritisak na guzu dosao skroz na kraju.
Sretno ti draga i da prođe sve u najboljem redu😊
___
3 dana imamo🤗
A pritisak na guzu nije stalan ni uz svaku kontrakciju, tu i tamo se kratko javi s bolovima u leđima.. Ma priprema se to, samo ne znam kad će 😅
Polly zbunjuje me taj pritisak na guzu..to obicno bude pred izgon, kad beba treba izaci..ali je prilicno jako i bolno, ja nisam mogla pricati od bolova..bar je meni tak bilo, a cini mi se da su i druge cure tako opisivale..ako je kod tebe slabije mozda trebas na wc, ciscenje prwd porod?! 🤔🤷♀️ A i kontrakcije su na minutazi kad bi trebalo reagirati..mozda da ipak odes pa ces vidjet sto ce ti reci, ak nije nista poslat ce te doma..nemam pojma..
Polly draga i ja bi otisla ipak.. Bolje ici vidjeti nego da bude prekasno. Nezz koliko imas do bolnice.
Mene moji trudovi doma i nisu bas bolili, a bili su 3-5-7 uopce nisu bili pravilni pa od dolaska u bolnicu do poroda je proslo ni 2h.. U radaoni bila 25min..odradila 3 truda i 2-3 tiskanja....
Sretno svakako
Mocho mi smo kombinirali ad I izdajanje, sa tjedan dana obrok je bio 40 do 60 ml kako kad bi pojeo, cca 8 puta na dan. Oko 400 ml dnevno
Polly nadam se da je to to!! Sretno!! Meni je isto pritisak na guzu bio pred sam kraj nakon toga pocelo tiskanje.
Obavila wc tako da eto to je bio razlog, nema pritiska više 🤦🏼♀️ Ma do bolnice imam 3 min, zato mi nije panika, zadnjih sat vremena su mi na 5,7,4,8,10 nikakvog smisla nemaju.. A i bol je kad stisne okej, skroz podnošljiva. Spremila sve do kraja u torbu, kosa oprana, spremna za polazak, ali ne još 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji