Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Polly
    29. Lipanj 2020. 22:47

Zvonkica

Polly

Zvonkica ja ću roditi u Ka i Ivcy je rodila tu prošli tjedan pa će ti ona znati više napisati ako vidi post. Ugl moje dvije frendice su rodile unazad mjesec dana isto, tada nije bila dozvoljena pratnja, sada znam da je, ali za zaštitno odijelo ti ne znam, čini mi se čak da ne treba nego samo masku daju. Trebala sam danas pitati na pregledu, ali sam zaboravila, idem opet u srijedu pa ću pitati. A moje cure kažu za osoblje da je kao svugdje, mora se naći ta jedna sestra koja je očaj i od koje ti mrak pada na oči pa nekako izdržiš njezinu smjenu, a druge su navodno sve super, babice isto, za sve doktore ne znam, ali ima par divnih doktorica. Forsaju dojenje naravno jer je bolnica prijatelj djece, al ako ne ide, daju ad kad poludiš na njih skroz 😏

Okej, bas ti hvala na info..iako ne zivim previse u nadi sto se pratnje tice jer jos nisam ni punih 36 tjedana..dok dodem na red jos se sto put stvari promijene 😒 a osoblje cu prezivjeti, sa drugim nisam ni trebala njihovu pomoc kaj se tice hendlanja bebe i dojenja..jedino nazicat da ju odnesu i dohrane da se odmorim bar malo..tako da sad s trecim ce valjda jos lakse sve ici, bar se nadam 😅 a korona je sad i u karlovackoj zupaniji, samo da se ne razbukta..😟

Je, stigla je i nama nazad, zato sad i strepim koliko će im trebati da zabrane.. Makar tješi me što je zadnjih dvije iz Ogulina pa aaajde nije baš Ka, al sad ti znaj... Imaš vremena kao šta kažeš vidjeti kakva će situacija biti, al bitno i da imaš izbor 😊

ena0206
    29. Lipanj 2020. 22:49

Hello,, evo i nas. Stigla mama sinoc pa smonse druzikale napokon nakon drugo vremena. 😍 
    Elena i Bebac sretan rođendannn. 🎉🎉🎉
    Čestitam na punim tjednima curkeee.. 
    Ely sretno draga, nadam se da si vec sa svojom bebom u narucjum 🥰
    Elenalina predivna ti je slikaa. 😍 Bas za uokvirit. 
    Selenakako je proslo na pregledu? Jel sve ok? 
    Zara ja kad ne mogu na wc pojedem onaj keksolino ili frutolino.. Iza toga obavezno idem i bude super..
    Sretan imendan Petru i Petri.. Svima koji nose to ime. 🥰

ena0206
    29. Lipanj 2020. 22:59

Iiiii, nisam se uspila pohvalit.. Danas nam je bila patronazna.. Beba je dobila od izlaska iz bolnice pa da sada  vec pola kile.. A samo je na mom mlijeku.. Kaze da bas bas lijepo napreduje.. 

Vucica
    30. Lipanj 2020. 02:20

ena0206

Iiiii, nisam se uspila pohvalit.. Danas nam je bila patronazna.. Beba je dobila od izlaska iz bolnice pa da sada vec pola kile.. A samo je na mom mlijeku.. Kaze da bas bas lijepo napreduje..

Bravooooo 😁😁

• anav05
    30. Lipanj 2020. 05:18

Dobro jutro cure i sretan utorak svima koje punite tjedne😊
    Ovo sto zadnje vidim, Ena, pa super, bravo🙂 Nadam se da cu i ja biti uspješna u svemu tome. 
    Selena, koliko sam popratila, nisi se javila nakon pregleda. Kakvo je stanje?
    Fenjer, čekamo još sad ujutro nalaz bilirubina. Ako bude sve ok, danas će Dora napokon upoznati tatu. Baš se veselim🥰
    Curly, Dora, kako su vaši mališani? I ostale krafnice, sve ok?
    Zara, ja sam ti na vlaknastoj prehrani jer sam popucala, probaj sa zobenim kuhanim s jabukom, griz, juhama, kompotom (tipkam ti ono što sam ja dobivala). I uspjela sam jučer maalo ici na wc, nadam se da cu se doma uspjeti opustiti skroz.
    Šaljem vam 😘 svima, idemo se nas dvije hraniti.
    Čuvajte se.
    I evo dok vam tipkam, jedna bebica upravo dolazi na svijet😊
    __
    3 dana imamo🤗

Mocho
    30. Lipanj 2020. 05:37

Jutro krafnice 🤱🤰
    .
    Recite mi ako ste se izdajale, koliko vam je beba pojela u jednom obroku sa 5 - 7 dana starosti i kasnije? Mi sml izgubili jos na tezini od izlaska pa smo sad pojacali obroka na 12 dnevno, ali mala rijetko povuce vise od 40 ml. Pocucla i zaspi, ne zeli usta otvarati 😬 Je li joj to dovoljno, kak vasi?

• anav05
    30. Lipanj 2020. 06:18

Zmya, daj da te pitam šta stavljaš u kompot? Mi je ok jabuka, suha šljiva? Nemam pojma sta bi jos stavila... Hvala ti🙂
    __
    3 dana imamo

Polly
    30. Lipanj 2020. 06:29

Jutro cure! Meni se čini da se nešto počelo lagano dešavati.. Onaj iscjedak koji curi tjedan dana već jutros je postao svijetlo rozi. Kontrakcije imam od jučer ujutro neprestano, nisam ih baš mjerila jučer, ali evo jutros nakon tog iscjetka mjerim i traju od 30 sec do 1:30 min svakih bome 3 - 5 minuta... Bol u leđima također i pritisak na guzu kad krenu.. Slabe su pa ne bih ni reagirala na to, nisam ni sama pametna 🤷🏼‍♀️

Rose1
    30. Lipanj 2020. 06:32

Mocho

Jutro krafnice 🤱🤰
    .
    Recite mi ako ste se izdajale, koliko vam je beba pojela u jednom obroku sa 5 - 7 dana starosti i kasnije? Mi sml izgubili jos na tezini od izlaska pa smo sad pojacali obroka na 12 dnevno, ali mala rijetko povuce vise od 40 ml. Pocucla i zaspi, ne zeli usta otvarati 😬 Je li joj to dovoljno, kak vasi?

S 5-7dana 40ml, onda digli na 60, sad smo na 80ml. Svaka 3sata, a noc ako spava pustimo4. Meni se cini da njemu to sad malo, pojeo bi jos. Danas cu pitati patronaznu

💙

Rose1
    30. Lipanj 2020. 06:35

Polly

Jutro cure! Meni se čini da se nešto počelo lagano dešavati.. Onaj iscjedak koji curi tjedan dana već jutros je postao svijetlo rozi. Kontrakcije imam od jučer ujutro neprestano, nisam ih baš mjerila jučer, ali evo jutros nakon tog iscjetka mjerim i traju od 30 sec do 1:30 min svakih bome 3 - 5 minuta… Bol u leđima također i pritisak na guzu kad krenu.. Slabe su pa ne bih ni reagirala na to, nisam ni sama pametna 🤷🏼‍♀️

To ti je to, spremna si meni se cini. Meni ti je taj pritisak na guzu ful kasno dosao, kad sam se skroz otvorila. Cijeli dan kontrakcije skroz lagano bolne i onda sam otisla jer nisam znala sto je.
    Sretnooo 🍀🍀🍀❤

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.