Ena super za dojenje 🎉🎉 zna I moj svasta takvog izvodit
.
Zmya bas sam namjerno trazila te s probiotikom kad izgleda da mu smeta... Probat cu opet pauzi danas pa vidjet hoce li biti bolje, ako da mijenjam kapi
Kolacic 😂😂😂 bas smo uzurpirale temu bebi problemima 😅 I da ne moguce je ja sam od 6 vec hrpu toga obavila cekam novo cicanje sa salicom caja 🎉 cestitke na velikih 30 ❤️
Kolacic 😂😂😂 bas smo uzurpirale temu bebi problemima 😅 I da ne moguce je ja sam od 6 vec hrpu toga obavila cekam novo cicanje sa salicom caja 🎉 cestitke na velikih 30 ❤️
Pa vjerujem da je ne moguce. Ali to je slatki posao...osim kad se iskipa ko Zmyin 😂🤣😂🤣😂. Btw, da to sam zaboravila. Zmya, drago mi je da ti je danas bolje i da nema temperature 👍👍
I samo vi uzurpirajte temu 🤣😂. Vjerujem da ni jedna od nas koje jos imamo lubenice u sebi nema bas nista protiv. Dapace. Osjecam se ko da sam ponovno na Faksu. Screenshotam, citam, ponavljam i ucim ahahahaha.
Cure cestitke na punim tjednima i sretno ako tko ima pregled ❤❤
Evo i nas na punih 36 🎉🎉 Dogurali smo mirovanjem 😊😊 Ako tko uz mog bebca slavi imendan danas,sretan imendan 😁😁
Rose e hvala ti, nisam u bubamari jos samo bila, a tamo kao i neki pokloncic dobijem 😁
Znaci dovoljne su 2 bocice i ako bude beba na dohrani? Od 150ml? Vece? Manje? Staklene? Plasticne? 😂🙈 Jel smiju plasticne u sudericu?
Pozdrav cure! Čestitke onima koji pune tjedne, pogotovo ponosnih 30 i m_maaree ulazak u 9.mjesec 🎉
.
Ja se pridružujem klubu žgaravica... Probudi me usred noći vatra u grlu već nekoliko noći za redom. Nekad pomogne šetnja po stanu i nekoliko badema, a nekad ništa. Al večerala sam kasno ovih dana pa pretpostavljam da je od toga, morati ću ranije.
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Rio super mi je ovo za pticu 😁
Rose za sad nemam u planu biogaiu. Davali smo prvom (on je bio na carski), ovom mislim da necu.
Vitamin d smo koristili oleovitov, isto nisam primijetila nikakve nuspojave, pretpostavljam da ce nam ga i ovaj put pripisat, al to ionako ide malo kasnije...
Zmya jos je sad na pocetku s tim kakanjem super. Ja znam da se meni stariji jednom pokakao u takvom mlazu da je bilo toga i po presvlacilici i po podu i po ormaru i po meni 😂😂 ja sam jucer prvu fontanicu zasluzila 🥳😁
Vidim da spominjete bočice, dobila sam na poklon Madele bočicu sa nekim kak sisacem koji imitira dojku. Potrebno je da beba vuče kako bi se stvorio vakum bas kao kod dojenja. Imam i avent i još neku, pa ću probati, a ova Madelina me bas zanima. Kako ste sterilizirali dude, bočice, izdajalice?
Bokić cure i sretna srijeda svima koje pune tjedne😊
Ja evo cekam na Sv.Duhu pregled, odradila pišpiš, vaganje,tlak. Ugl, u tjedan dana nisam dobila ništa. Baš me zanima kolika je gospođica🙂
Sto se tice duda, ja imam jednu MAM, dobila na poklon, onu 0-2 mjeseci pa nek se nađe. Imam tri bočice Avent i grijač, pokloni. Pa cemo vidjeti kako ce sve to skupa ici.
Javim se nakon pregleda svakako😘
___
39+3
Hehe Trudy, nama je isto fasovao i zid i pod i presvlacilica, ja sam se izmakla ne znam ni sama kako al do pola lakta mi je bilo svega 🤣 muz odma skocio sta je bilo, probudilo i njega, na kraju smo se smijai skupa i presvukli ga skupa jer je nakon fontane zapisao i bodi i pidjamu.. ah :)
Vucice oleovit je cisti vitamin D i on ti ide od 13.tjedna, ide na recept pedijatra i ide nakon ove kombinacije kapi ko u Babytolu K1+D vitamin. K vitamin je taj koji bebi uzrokuje grcice al oni su svakako neizbjezni kod svih beba, u ovakvom im onakvom obliku. Taman ce proc grcici i krenit ce zubici hehe. Ne znam jel idete u setnju i koliko cesto al ovo drmuskanje isto pomaze
Sortiraj odgovore
Najstariji