Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ely
    24. Lipanj 2020. 01:36

Mislim da je meni sinoć krenuo služni čep. Prvo je bio obilan smedji iscjedak i mislila sam da je možda zbog pregleda, ali veceras još doooosta obilnije i cijelu vecer ispada od sukrvavog do bež neke boje. Jesam li u pravu? 
    Sada treba čekati porod, tako sam nestrpljiva. Nakon koliko ste vi rodile kada vam je krenuo sa ispadanjem?

Flo
    24. Lipanj 2020. 02:10

Anavo nemam temp, samo boli grlo i nonstop slinim iz nosa. 
    Rose, Vucica hvala, evo sad sam isla uzet neku pastilu koju imam, sutra cu ujutro ici kupiti Isla, pitat cu u ljekarni koje su za trudnice, popila sam caj, imam kadulje doma pa cu grkljati. Samo da noc prodje 🥴
    Hvala cure, divne ste 😘

Trudy
    24. Lipanj 2020. 03:44

Ely

Mislim da je meni sinoć krenuo služni čep. Prvo je bio obilan smedji iscjedak i mislila sam da je možda zbog pregleda, ali veceras još doooosta obilnije i cijelu vecer ispada od sukrvavog do bež neke boje. Jesam li u pravu?
    Sada treba čekati porod, tako sam nestrpljiva. Nakon koliko ste vi rodile kada vam je krenuo sa ispadanjem?

Meni je poceo ispadat oko 24 sata prije, ali moze bit i danima prije (na zalost) 😁 ali drzim fige da ne bude tako dugo, vidim da si debelo u terminu 😁
    Mene probudile sise i grlobolja 😕 morala sam se na kraju malo izdojit jer je ovo strasno 😲 cekam jos 20 min da se mali probudi, onda idem ja budit jer ima da pojede ako ne zeli eksploziju 😁
    A za emocije- nakon prvog poroda sam isto bila izgubljena danima, jer kao sto pisete nemas nemas bas sta radis. Sad u znam i prakticni dio, tako da osjecam se ko da nikad nisam ni bila trudna. E je ove dane stvarno beba za pozeljet, tako da ni s te strane nemam neke velike brige.

dana130
    24. Lipanj 2020. 05:49

Jutro krafnice 😘
    Kaktusice, polly, trudy hvala curke😘
    Ja opet budna kao zombi od 5 😑probat cu se svakako jos malo natjerat za odspavat. Noc mi ne relativnno dobro prosla uz standardna budenja za wc ali bi odmah zaspala nazad.
    Cure koje oune tjedne, cestitke 😘 i sretno na pregledima ❤️

Baby girl 💜

Mokvica
    24. Lipanj 2020. 06:19

Jutrooo! 🤗
    Ivcy čestitke na dečkiću. 💙
    Ninnek, Kaktusice, Nikita čestitke na uspješnim pregledima! 
    Mocho čestitam na kćerkici. ♥️
    Fenjer, ti si pitala za štucanje. Meni je prošli put na pregledu taman štucala i tu gdje se micalo je bio trbuščić. 😊
    Dudice, ja sam uzela mam po Dorinoj preporuci. I bočicu također. Koliko nam je bočica zapravo potrebno? Znam da ste pisale da uz dojenje nije potrebno davati vodu, ali si onda razmišljam, možda sam trebala ipak uzeti bar dvije u slučaju da ne budem imala mlijeka, trebat će mi za papicu i vodu.

Mokvica
    24. Lipanj 2020. 06:19

Zaboravila sam pitati, eovyn se još nije javila?

Vucica
    24. Lipanj 2020. 07:38

Joj nama luda noc... Dva puta se D skroz upiskio i zabljuco, jucer mu dala one D3 kapi Biogaia mislim da mu bas lose sjednu... Par dana smo ih preskocili i sve super, jucer mu dala 3 od 5 kapi preporucenih i opet krenulo bljucanje plus grcevi nemir.
    Jos mi se cini da mu je nosic malo pun, dok spava nis ne primjetim ali cim se probudi neke cudne zvukove mi radi, netko je spominjao da je cistio nosic od mlijeka? 

Polly
    24. Lipanj 2020. 07:42

Ivcy kako je kod nas gore na odjelu, jesu sestre okej? Jel imaš možda kakve info o pratnji na porodu? Žao mi je zbog tebe da su ukinuli posjete, znam da bi ti to jako puno značilo 😔
    Eovyn nam se nije javila čini mi se... Sigurno je sve okej, samo se mazi s bebicom 😊

Dobro jutro ostalim krafnicama! 

Polly
    24. Lipanj 2020. 07:44

Mokvica ja sam uzela dvije Aventove bočice, jednu anti colic, jednu staklenu, nek se nađe... A vodu ako ćeš i davati u početku, davat ćeš malo na žličicu pa ti je treba baš bočica za vodu, rekla bih 🤔 Možda su ti dvije dovoljne za start dok ne vidiš hoće li i koliko trebati 

Trancie
    24. Lipanj 2020. 07:54

Jutro cure!!!!
    Čestitke  na punim tjednima  Fluffy, Selena, Leonie,Danijela, Kolacic 💜💙
    Sretno na pregledima danas 🤩
    Zmya i ostale jel.vam.bolje grlo i to?
    Bocice i dude ja si mislim uzet dvi bocice cisto da imam i dude.... mislim da cu ko i s malom tommi tippi , s njima sam zadovolja bas... jedino ako bude dudat ko seka, necemo se lako rjesit... i sad je oko nje 10 duda kad spava 🤦‍♀️
    Ja lose skroz spavam  budim se.... cak kad se mala mrda nekad osjecam i menstrualne bolove od jucer.... nisko dole... nista strasnooo, ali eto osjetim...bh ne osjetim.skoro nikako.... valjda nije onda nista...
    Meni je jos mala.oko 2 presla.u krevet pa dodatno od nje nisam spavala.... aufff 🤦‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.