Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    21. Lipanj 2020. 07:43

Trudy

Rose1

avokado

Cure pozdrav svina, preletila sam zadnjih par stranica oa samo da se nadovežem na problem sa sisama, pošto sam i ja prošla s njima par dana muke🤣
    Kod mene je proces izgledao ovako, prvo bi dječju pelenu natopila vrućon vodom s unutarnje strane (onoliko vruce vode koliko možete podnijeti da E ne opecete), i onda tako vrucu pelenu ji stavila u grudnjak da ih omekša. Nakon toga bi kružnim pokretima masirala dojku, a zatim izdajanje. Nakon izdajanja kupus iu frizidera 10ak minuta na cijelu dojku osim na bradavicu, čim postane topal, makla bi ga. Nakon toga purelan na bradavicu, zatim bi multi mam kompresu prepolovila i stavila pola komprese na jednu dojku(stednja🤣al dovoljno je po pola) ako bi obačila grudnjak, ako ne, onda samo purelan i luftanje dojki. Sve skupa bi trajalo cca 45min.. Taj savjet sam dobila od patronazne i spasilo me, prije tog sam par dana muku mucila za izdojiti 10ml sto vu trajalo po 2 sata i onda bi trebala ispocetka krenuti…
    Nadam se da ce nekome pomoci ova procedura 😂
    Pozdrav svima od nas dvoje 💙Mi smo obavili prvi pregled, pregled neuropedijatra i uzv mozga. Porasli smo 7cm i oko 1200g🙏uzv mozga je super hvala Bogu, jedibo cemo ponoviti pregled neuropedijatra ua 2ipo mjeseca jer bebac malo izvija glavicu pa ako se to be popravi, morat cemo na vjezbice..
    Pozdrav svim ljetnim mamama i bebama😍❤️😘

Drago mi je da si se javila i da lijepo rastete i napredujete❤sad sam se malo prepala s tim izvijanjem glavice, tako i moj izvija

Sve bebe to rade, ali ako je neko jace izvijanje onda se najbolje posavjetovat s pedijatrom da nije hipertonus u pitanju ili ako je beba jako mlohava hipotonus. Ali sve se to manje vise rijesi vjezbicama 😉

Hvala ti draga😘

💙

Rose1
    21. Lipanj 2020. 07:47

Jutro🍩🍩🍩
    Trudy bravo za dobre bebice❤
    Mrvicak brzo ti doslo mlijeko, superrr. Dorica se mazi💗
    Dana samo ti uzivaj, smijeh sigurno ne smeta bebici, ali i ja sam ga uvijek pridrzavala🤣🤣🤣
    Kaktusica?

💙

Vucica
    21. Lipanj 2020. 08:09

Jutrooooo!!
    D je nocas u komadu slistio 80 ml formule... Stalno gura prste u usta, hoce cicat, sve :) E pitanje, jel netko primjetio da ima vise mlijeka u jednoj cici nego u drugoj? I kako potaknuti tu ljeniju

dana130
    21. Lipanj 2020. 08:27

Jutro cure. 😘
    Evo je se kao i naspavala, uz 2 nocna budenja, odmah se namjestila cim binse vratila u lreveet, a i ona je bila mirna, sbe i svemu kedna od boljih noci 💪
    Mi planirali danas na kupanje, ali pada kisa, tako da ce danas biti izlezavanje na najjace.
    Zelim svima ugodnu nedjelju ❤️

Baby girl 💜

Trancie
    21. Lipanj 2020. 08:28

Jutro krafnice drage!!! Nadam se da ste imale mirnu noc!!!
    Sretni puni tjedni Fenjer, Ivcy, Anavo, Ninnek ♡
    Vucice mislim da to cesto bude... meni je jedna uvijek bila punija i imala.vise mlijeka nego druga... mala je cak tu drugu i odbijala jedno vrijeme, ali kolko god sam je navlacila na izdajalicu uvijek je slabija bila.. pred kraj dojenja je dojila sam tu sa vise mlijeka i onda smo stali...

Zvonkica
    21. Lipanj 2020. 08:32

Panda3

Pozdrav drage moje,
    Samo da kratko cestitam Trudy, Mrvicak i Zara na rodenju bebica!!! 😘😘🥳
    Ja evo uzivam na moru iako se ne smijem kupati, pa malo patim, ali nema veze…

Iz nekog odredenog razloga se ne kupas ili? Mi isto na moru ovaj vikend i jucer se normalno kupala.. 🤷‍♀️

yvette
    21. Lipanj 2020. 08:35

Jutro curke,
    Zara, Mrvicak cestitam na bebicama !! 💕🎉🎊 
    Dugi rukav do kada djeci treba oblaciti jedan rukav vise?
    Prepucij cistite li ga i kada ste poceli...ja nisam do jucer dok me nije prijateljica prepala s pricom da joj je muz skoro ostao bez pimpaca jer mama nije cistila. Kad uopce treba krenuti s tim, ne znam jeli mi rano. Patronazna mi to nije ni spomenula...

Zvonkica
    21. Lipanj 2020. 08:41

Jutro svima...mamice nadam se da se drzite 🤗😇
    Meni skoro identicno ko Trancie vezano uz razlicitu kolicinu u cicama..sto su decki bili veci vise su preferirali ovu di ima vise mlijeka, al sam nekak uspijela dojit do kraja na obje, na jedvite jade doduse..to je normalno, jedna ima vise tih kanalica pa je i vise mlijeka...
    Inace sto se tice tog dojenja, ja nikad nisam uzivala u tome, i rijetko kad to dojenje izgleda ko sa reklame da tako kazem, ali ni na to netko ne upozori..ja sam sa svojima prosla dosta toga od konstantnog vristanja na cici, odbijanja cicanja, cicanja svako malo kad su vec veci i mislis pa trebao bi sad biti neki razmak izmedu jela, pa grickanja bradavica kad krenu zubici i to mislim rade sve bebe...onda komentari dijete ti je gladno bla bla bla..meni muka, i iskreno ne veslim se ni sad tome..tako da mamice ne sekirajte se..naravno da cete dati sve od sebe, ali ako ne ide - ne ide..nije smak svijeta, ima ad i beba nece biti gladna 😘

Trancie
    21. Lipanj 2020. 08:52

Zvonkica koda sebe slusam... mene je isto satralo dojenje, svaki pregled u pedijatra sam se nadala rec ce uvedi bocu jer je mala dobivala po 500g mjesecno ... ali evo do 10 mjeseci smo izdrzale.... mojoj je to doslovno hrana bila... nikakva utjeha, nista... ja sam.na pilates lopti skakala ds bi ona jela... mlijeko nikad nije zelila navlacit pa sam izdajalicom sama nakon dojenja povecavala kolicinu mlijeka... nadam se da ce ova il normlano jest i navlacit mlijeko ili ce bocu dobit prije sigurno .. 

• Bebac24
    21. Lipanj 2020. 08:57

yvette

Jutro curke,
    Zara, Mrvicakcestitam na bebicama !! 💕🎉🎊
    Dugi rukavdo kada djeci treba oblaciti jedan rukav vise?
    Prepucij cistite li ga i kada ste poceli…ja nisam do jucer dok me nije prijateljica prepala s pricom da joj je muz skoro ostao bez pimpaca jer mama nije cistila. Kad uopce treba krenuti s tim, ne znam jeli mi rano. Patronazna mi to nije ni spomenula…

Ja crkam da ga mogu prvi prvi put kupati u kadi. Ovako na suho ne dolazi u obzir da ga pocnem navlaciti. Prebrisem ga i tjt. 
    Sa kupanjem nam se oduzilo zbog pupka 😔ali nadamo se ovaj tj da cemo to obaviti napokon.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.