Jutro krafnice. Evo poslikala sam malo dekice itd. Rad moje bake https://ibb.co/tYNmB5f
Uzivajte u vikendu, nadam se da ce biti drugi tjedan vise sunca, malo su cudne prognoze uhuh
pusa
p.s. Moj muz kaze da je to sve staromodno za bebice, ali mu se dekice i papucice jako svidjaju, samo te kapice ne zeli prozvakati. Ja sam flegma buduci da ocekujemo curicu. Inace imamo jos brdo pamucnih normalnih kapici za glavu. Mislim da necu ni 20% od svega iskoristit na bebici Ova bijela dekica je TOP. Ekstra je materijal debeli pufasti taman za zimske setnjice
Pčelice čestitaam na ekspresnom porodu!! 😍 Uživaj sa svojim sinčićem i brz oporavak želim ❣️
.
Čestitam cure na punim tjednima!!!
.
Zara par puta sam pitala za tebe, baš me mučilo gdje si toliko. Žao mi je da si imala stresno razdoblje, al drago mi je da nije vezano za trudnoću i bebu! Ne čitaj previše i nemoj si unaprijed raditi scenarije kako će šta izgledati. Možda ni ne dočekate indukciju nego sve bude prirodno i brzo. Onda ti džabe ovog stresa. Probaj se opustiti ove zadnje dane trudnoće, hormoni imaju velik utjecaj na ishod poroda i same si jako možemo olakšati, ali i otežati. Kako god bilo, mantraj si da si stvorena za donijeti novi život na svijet, možeš to izdržati i imaš snage sigurno, brzo će proći, a onda imaš ljubav svog života uz sebe! Ja sam si zamišljala dugo da bi moja beba mogla uraniti, kak bi to bilo super, da me još doma uhvati i prestala sam. Jer ako ne budr tako, ako pređem termin onda kreće stres jer je očekivanje palo u vodu. Držim fige svakako da krene prirodno 🤞🏼🤞🏼 Jel ti stigla komoda iz Baby Centra? Brinule smo obje hoće li nam stići dok rodimo 😀
Pozdrav cure i čestitke onima koje pune tjedne 💐
Pčelica06 stvarno si imala porod za poželjeti, još jednom čestitam!
Meni su sinoć krenule BH kontrakcije u pravilnim razmacima, svakih 10 min i ja sam se ponadala da će možda nešto krenuti ali ništa.
Cure slabo sam ovdje ovih dana, natekli gležnjevi mi jako rade nervozu, to je sad konstanta, takvi su, a kad malo samo stojim i hoću nešto napraviti jako buknu cijela stopala i moram leći. I to me uzasno živcira jer se osjećam baš super i poletno, krenem raditi svašta nešto i onda me satre pa moram ležati s nogama na povišenom 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Uz to, sobica napreduje, pomažem mužu sa sklapanjem (razvrstavam djelove i pametujem) 😂
Termini poroda i bebice:
.
LOLA – 22.5. Curica🌸✔️ (23.5.)
IRIS - 26.5. Curica🌸 ✔️ (8.6.)
PEPILLI - 30.5. decko 💙 ✔️ (2.6.)
LIPANJ:
MIMOZA - 4.6. DEČKO💙 ✔️ (10.6.)
TONKA341 - 3.6. Dečko 💙 ✔️ (1.6.)
YVETTE - 6.6. Dečko 💙 ✔️ (1.6.)
Zmya - 8.6. Dečko 💙 ✔️ (5.6.)
Žuža - 9.6. Dečko💙 ✔️(8.6.)
Vucica - 9.6. Dečko💙 ✔️ (9.6.)
Faustina - 10.6.
Mila7 - 10.6. Dečko 💙 ✔️(2.6.)
BackInBlack - 11.6.curica 🌸 ✔️ (4.6.)
Avokado - 12.6. Dečko 💙✔️ (14.5.)
Ena - 13.6. Dečko 💙
sierrav - 14.6. Dečko💙
bebac24 - 14.6. DEČKO💙 ✔️ (5.6.)
eovyn - 15.6. CURICA🌸
Svea – 16.6. CURICA🌸
Leonie90-17.6. Curica 🌸
TRUDY – 18.6. DEČKO💙
Pčelica06 - 20.6.decko💙✔️(13.6.)
Zara - 20.6.
Maggy - 22.6.curica🌸
Amneris - 22.6.curica🌸 ✔️ (1.6.)
AMY2019 - 23.6.
Indy - 23.6.💙💙 ✔️✔️ (5.6.)
DORA4 - 23.6. 💙🌸 ✔️✔️ (16.4.)
ELENA – 26.6. – CURICA🌸
VRAPČIĆ12 – 27.6. CURICA🌸
ivcy1306 - 28.6.dečko💙
ANAV05 - 28.6. Curica🌸
Ninnek-28.6.curica🌸
ELY - 30.6. DEČKO💙
SRPANJ:
tea1401 - 1.7. Curica 🌸
alisanazemlji – 1.7. - CURICA🌸
BEZZO1991 - 1.7. Dečko 💙
LORDY -. 2.7. CURICA🌸
Mocho - 2.7.curica🌸
Rose1 – 5.7. DEČKO💙
POLLY - 6.7. Curica 🌸
CurlySue - 6.7. Dečko 💙✔️ (29.4.)
Danijela BB - 8.7. Curica 🌸
MRVIČAK - 10.7.curica🌸
LINA27 – 10.7. curica🌸✔️ (14.5.)
NIKITA206 – 16.7.curica🌸
RIO13 – 18.7 Dečko💙
LELIBELI – 21.7. - BLIZANCI💙💙
M_MAAREE - 22.7. Dečko 💙
DANA130 – 22.7. Curica 🌸
FLUFFY – 23.7. CURICA🌸
KAKTUSIC – 24.7. CURICA🌸
Mokvica - 24.7. Curica 🌸
Snoopy - 27.7. Dečko 💙
BARBY82 – 28.7.curica🌸
Zvonkica - 29.7. Dečko 💙
Panda - 30.7. Curica 🌸
MissyR-31.7. Curica 🌸
KOLOVOZ:
Renata92- 2.8. Curica 🌸
Amber – 3.8.curica🌸
TRANCIC – 6.8.curica🌸
BLACKLIONESS - 14.8.
Marmar - 16. 8.decko💙
Flo - 20.8. Dečko 💙
Lenija - 21.8. Curica 🌸
Fenjer - 23.8. curica 🌸
Kolacic - 2.9. curica🌸
Selena - 2.9. 🌸💙
Oprosti, ja sam jucer zaboravila natipkati.
Idući pregled 19.6.🙂
___
37+6
Pamucne krpicehttps://www.google.com/search?q=lola+pamučne+krpice+cijena&client=ms-android-hmd-rev2&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjviav-h_7pAhVu-SoKHQ9rA3sQ_AUoAXoECAgQAQ&biw=412&bih=604&dpr=2.63#imgrc=Zzqrf2s4UcT3uM
Pobjeglo mi- ove prve loline krpice imam za prebrisat, 6 ih u paketu ima za kupit u dmu. Iz dma koristim i babylove blazinice, te su mi se pokazale najkvalitetnijima. Jos planiram od neke sivalice uzet pamucne blazinice, pa ce nakom svega ostat kao blazinice za mene… Da malo smanjim to smece..
Rose hehe T s blizankama je prijateljica koja je trebala nakon mene rodit, i evo, sad ce nju u ponedjeljak porodit a ja nek se frigam 😁 kod mene i dalje nista…
Pcelice cestitam na pisulincu 🥳🥳
.
Kod nas evo jutarnje drame, u zadnjih sat vremena se mali jedno 6 puta bacio na pod od plakanja 🙄 bas ce mi bit zabavno
I feel ya Trudy.. Kaj veliš do kad traje to tantrumasto razdoblje ? Moja malena od 16m je sad negdje počela s tim izvoljevanjima i bacanjima, nekad si nemreš pomoć, kako da se ne smiješ na neke gluposti tipa lizanje gliste ili jedenje trave… Nekad je muka ostati pribran i ne živcirati se , valjda su to one terrible two…
Ah, nemam pojma. Nama je pocelo pred par dana 🙄 kazem, savrsen tajming 😏 nadam se da ne planira to dugo prakticirat. Ma, i ja uglavnom ostanem smirena (na van) ali nakon x puta zakuham iznutra.
Rose ma svejdno mi je kad cu, samo da bude uskoro jer sam si dosadila vec 😁 mi sad imamo brdo rodjendana, 15. je tata, 16. brat i nono i onda jos 25. nona 😁 i prosli put nam je tako bilo 😁 mali se rodio 22., nona ima 25., mama 27. rodjendane. Mi to volimo sve odjednom obavit 😄
Anavo ja sam tako sretna sto moja beba spava kad ja spavam😂budi se kad se ja budim. Po noci ako se probudim za wc i to, samo malo pomazim trbuh, on se javi i nastavi spavati. Blazen bio.
Zara ako doktori tako kazu, s razlogom su to rekli☺️i to cak njih 3. Vjerojatno ne zele nista prepustiti slucaju. Stvarno se nemas cega bojati. Ako idu na to, idu jer je to najbolja solucija za tebe i za bebu.
Pepili, Trudy kad citam ove vase todlerske price, sve me strah sto cu ja prolaziti sa svojim😂i ja i muz smo bili malo mangupi s fiks idejama. Mislim da smo roditeljima bar 20god zivota uzeli u fazi od druge do sedme godine haha
Pcelica draga cestitam ti na sincicu. Drago mi je da je to kod tebe islo tako glatko i sto je samo jedan sav. Zvuci kao jako dobar porod😁cestitam i tatici naravno, a tebi cim brzi oporavak zelim❤️
-
Mi danas punih 35 😱 this s*it just got serious. Ne mogu vjerovati da nam je do punih 40tt ostalo jos 5 tjedana. Skoro 9i mj. Ajme. Uzbudjenje ne da mi raste nego onoooo, level pro. Sad smo vec malo i nestrpljivi jer nas zanima ko se to krije u trbuhu, kako izgleda, ko je ta malena osoba koju jedva cekamo.
Mojim subotkasicama cestitam pune tjedne 🥳❤️-
E cure, jesam se ja malo izgubila il nam se Brbica vec duze nije javila? Ono je problema s tlakom imala i rusila se stalno + luda svekrva
Joj, ova moja je tatino dijete, nikad mira😁
Da, brzo to prođe, kad se sjetim kako smo cekale one prve da prodju dobro i udjemo u ove sigurne...🙂
Zara, slazem se s Rio. Bit ce to sve kako triba biti🥰
___
37+6
Sad sam tek skužila da sam napisala da čestitam na bobicama 🙈 a ne na bebicama 🙂.
Čestitam i svim curama na punim tjednima.
Guk profil - Fenjer -koliko se sjećam i ti imaš problema sa šećerom, jesi obavila GUK profil?. Ja jesam i super je ali moram ponovno svaka 2-3 tjedna jer kad jednom imaš problema s tim, do kraja te prate. Ne znam kako je drugima koje su se same bockale, ali meni je to bilo grozno, jedva sam punila one epruvetice, nikako krv van iz prsa.
Krevetić Ikea - cure su pisale kako je problem s tim njihovim razinama i debljinama madraca. Meni je bio super Guliver, jel sam htjela da sa svih stranica ima letvice, ali moji su išli vidjeti i zaključili isto ko vi da je malo previsoko ako se uzme deblji madrac.
Nakraju smo uzeli krevetiće u Baby centru, 3 razine, spusta se prednja stranica i madrace od 15 cm 🙂 Tako da pogledajte, ima dobrih krevetića.
Tetra pelene - u potrazi smo za debljim odnosno punijim tetricama 80x80, imamo puno onih od 60x60 iz pepca ali nam trebaju vece i malo punije , ako znate gdje ima takvih please javite da pošaljem svoje po njih.
Odjeća malih brojeva 44,50 - ako je koja to kupovala, gdje ste ju našli, moji su jedva našli 50 a vjerojatno će nam trebati i manji jer su blizici.
Ja inače strogo mirujem već 10 dana od kada su me uplašili da sam uloziva za vrsak prsta, tako da sam na potezu krevet-wc-tus. Ali ok, nije problem, samo da bebice budu dobro❤️❤️
30.07.🥰🥰
Pcelice draga, od srca cestitam tebi i muzeku, a malenom Mareku zelim dug, zdrav i sretan zivot uz obilje smijeha, radosti, igre i veselja! 🥰
Vrapcic di si nam, kakvo je stanje, jesu bolovi popustili ili si nam u boksu..ili se mozda ti i Greta vec mazite? 😘
Vucice meni su rekli u bolnici da mogu mijesat svoje mlijeko s formulom, a da radje ne mijesam svoje staro izdojeno sa novim nego prvo da jedu jedno pa onda drugo!
Muke po cicama sam prosla sve, takodjer mi se kosa na glavi digne na najvaznije pitanje na svijetu (i ne to nije jesu djeca dobro, koliko imaju grama, kakvo je sad stanje s anemijom, prezivljavamo li muz i ja kronicnu neispavanost, kad sam zadnji put popila casu vode, boli li me rez, kako se nosim sa svime prozivljenim i hrpetina drugih bitnih pitanja koja bi imala vise smisla i znacenja..) "jel ih dojis"?
NE DOJIM. Stavljala sam ih na cice dok sam imala nesto, ali ni tad mlijeka nije bilo dovoljno da zadovoljim oboje. Sad se izdajam prije hranjenja ( prenan svaka 3h) pa jednom dam njoj, drugi put njemu to svoje izdojeno +prenan jer nemam vise niti za jedan kompletni obrok. Izdajam se jer na taj nacin znam tocno koliko su unijeli mlijeka u organizam, to mi je najvaznija stvar na svijetu trenutno. Presretna sam sto zivimo u vremenu kad ima rjesenja za nedojece mame i najsretnija sam sto lijepo napreduju i veselim se svakom gramu.
Super i preodlicno tko moze dojit, podrzavam, bilo bi mi drago da imam mlijeka za oboje i da tece u potocima, ali nemam.
Smatram da je ooogromna stvar sto sam imala kad sam rodila (halo, 10 tjedana prerano) i da su u tim prvim tjednima dobivali moje, al ne bi bila tragedija da nisu.
Jako me smeta stigma javnosti i drustva o zenama koje ne doje. Jadno mi je ako netko ima mlijeka, a ne zeli dat da mu se cice ne objese il sta vec, ali ako nema-nema, druga je stvar!
Sorry, udavila, al bas me to pitanje raspizdi uzasno.
Zelim svima lijep dan ⚘☀️🏖🏕
Puseee od nas troje 💕💜
Selena u C&A imas od 42, to nosi moja malena, evo konacno joj je bas taman 🤭 meni ovi brojevi 50 i 56 izgledaju OGROMNO!! Kao za predskolarce, hehe
bebac koji broj je nas lijepi Mikele? 😃 bas sam ga se sjetila dok sam Marici navlacila bodi jucer i onako lijepo joj kompaktno sjeo..42 jaoo😬😅
Sortiraj odgovore
Najstariji