LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    16. Siječanj 2020. 21:43

BlackLioness tako i ja nekako planiram, tada krenuti
    Daisy i ja sva u strahu da mi mama ili svekrva ne donesu robicu🙀 bit ce to sve dobro🙏🙏🙏
    Drago mi da nisam jedina luda🙈🙉🙊

💙

Dora4
    16. Siječanj 2020. 21:46

Rose draga nisi jedina  ja isto ne mogu jos, opasno skicam na sve strane svasta nesto, ali necu jos kupovat..na proljece, u travnju planiram 
    Ja imam Lekadol forte, od 1000mg, kad je manja ili tek pocetak glavobolje drmnem pola, a kad udara jako cijelu..smijes do 4g dnevno! Znaci ili 4x te velike forte ili 8x male..ne bi bilo pametno prekoracit te doze..mene ti jako cesto boli i lekadol mi je inace smijesan za moje glavobolje, ali u trudnoci je tako kako je pa nema nego pregrmit..
    Probaj uzet 1000mg, otusirat se, oblog na celo, mrak i tisina..nadam se sa ce proc 

mimoza
    16. Siječanj 2020. 21:47

Rose micky je iz primarka, a ostalo je h&m. Ma ja krenem da kupim sebi nesto i uvijek nekako zavrsim na baby odjelu 😂
    Dora e bas mi je drago.l 🥰 Sad ja cekam tvoj da vidim. Nije fer da imas dvije bebe, a manje se debljas od mene 😂

Dora4
    16. Siječanj 2020. 21:48

Mimoza samo cekaj, jos koji tjedan izgledat cu kao da sam pojela i bebe i muza 

mimoza
    16. Siječanj 2020. 21:51

Dora haha jedva cekam 😂😂
    Kazu ko dobije malo kg u pocetku, poslije krenu opasno da se gomilaju, kod mene je obratno pa se tjesim 😁

Polly
    16. Siječanj 2020. 21:52

Ma cure čega vad je strah?? Ja jedva čekam kupovati, samo čekam saznati spol i onda ću se raspametiti. A kad smo kod ludih mama, samo ću vam reći da je moja prije godinu i pol kad je znala da radimo na bebi već počela kupovati tetrice, dekice, didaktičke igračke u lidlu, tad sam baš ludila jer nisam ni bila trudna, a sad ju samo gledam kako uživa i to mi je baš lijepo 😍

mimoza
    16. Siječanj 2020. 22:00

Polly kod mene isti slucaj. Samo sam cekala da mi potvrdi spol i da navalim u kupovinu. Iako smo i muz i ja od pocetka bili sigurni da je decko, pogotovo on, pa je krijuci vec kupovao plave bodice 😂

Polly
    16. Siječanj 2020. 22:05

mimoza

Polly kod mene isti slucaj. Samo sam cekala da mi potvrdi spol i da navalim u kupovinu. Iako smo i muz i ja od pocetka bili sigurni da je decko, pogotovo on, pa je krijuci vec kupovao plave bodice 😂

I ja hvatam od početka trudnoće samo za dečke robicu, baš mi takav feeling 😁 A trbuh ti je prekrasaan, baš lijepa trudnička figura 😍

Rose1
    16. Siječanj 2020. 22:12

Dora4

Rose draga nisi jedinaja isto ne mogu jos, opasno skicam na sve strane svasta nesto, ali necu jos kupovat..na proljece, u travnju planiram
    Ja imam Lekadol forte, od 1000mg, kad je manja ili tek pocetak glavobolje drmnem pola, a kad udara jako cijelu..smijes do 4g dnevno! Znaci ili 4x te velike forte ili 8x male..ne bi bilo pametno prekoracit te doze..mene ti jako cesto boli i lekadol mi je inace smijesan za moje glavobolje, ali u trudnoci je tako kako je pa nema nego pregrmit..
    Probaj uzet 1000mg, otusirat se, oblog na celo, mrak i tisina..nadam se sa ce proc

Tako i ja, a sve je preslatko❤🥰jooooj, jedva cekam🙏

💙

Rose1
    16. Siječanj 2020. 22:13

mimoza

Rose micky je iz primarka, a ostalo je h&m. Ma ja krenem da kupim sebi nesto i uvijek nekako zavrsim na baby odjelu 😂
    Dora e bas mi je drago.l 🥰 Sad ja cekam tvoj da vidim. Nije fer da imas dvije bebe, a manje se debljas od mene 😂

Hvalaaaa, nisam sigurna da u Ri uopce ima primark

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.