Dora, i samoj mi je tako… nadala sam se da bude bolje, ali nije :(
Ma uzas
Jutro!
Kod mene su se svi simptomi stisali (pa i oni odlasci na wc po pet puta po noci) tako da se nadam da sad krece ono blazeno stanje 🥰
Jedino sto mi je novo je da me od gela za tusiranje sve svrbi, znaci cijelo tijelo. Imam neki vocni i svaki put kad se otusiram, nakon pola sata mi je koma iako se mazem s losionom poslije tusiranja. Znaci nije novi, vec ga fali pola bocice, al to mi je pocelo eto prije par dana. Ne znam sad koji da kupim, a da se ne dogodi isto. Cak sam se i muzevim otusirala... Bilo je malo bolje 😂
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Dora super da je sve dobro došlo :-)
Cure isto što su bile na pregledima super da je sve uredu.
Kod nas neko kišno vrijeme pa sam tako uspavana, doduše starija curka se budi po noći pa nikako spavati kako treba.
U petak sam vadila krv..s tim da mi je onda zena u labosu rekla da ce mi doc pocetkom ovog tjedna jer sam jos uspjela uletit u "ovu rundu" i da se inace ceka 10ak dana..
Nisam bas shvatila sto joj znaci ova runda, moguce da ne obradjuju sve podatke svaki dan nego cekaju kraj tjedna ili tako nesto pa onda ako ides u pon/uto cekas tjedan/10 dana, a ako ides krajem tjedna dodju brze..to je neki moj zakljucak, stvarno ne znam kako funkcioniraju, ali cure su pisale da se ceka 10ak dana.
Gdje si radila kombinirani?
U petak sam vadila krv..s tim da mi je onda zena u labosu rekla da ce mi doc pocetkom ovog tjedna jer sam jos uspjela uletit u "ovu rundu" i da se inace ceka 10ak dana..
Nisam bas shvatila sto joj znaci ova runda, moguce da ne obradjuju sve podatke svaki dan nego cekaju kraj tjedna ili tako nesto pa onda ako ides u pon/uto cekas tjedan/10 dana, a ako ides krajem tjedna dodju brze..to je neki moj zakljucak, stvarno ne znam kako funkcioniraju, ali cure su pisale da se ceka 10ak dana.
Gdje si radila kombinirani?
Petrova, ali mi je moj dr.napravio uzv i ispunio taj neki list gdje zapise sve mjere bebaca, jel vidljiva nosna kost i podatke o tebi, kolko imas godina, kg, jel pusis, koji si tjedan trudnoce..i onda sam otisla u njihov labos dolje u podrumu izvadit krv
Cure su pisale bas prosli tjedan, inace je procedura da dodjes ujutro izvadit krv dolje u podrum, vade od 7 do 9, kad si gotova s tim prodjes kroz ona velika smedja vrata do uzva/ako si mpo-to je tamo di se ide na ekg za anesteziologa/, tamo se javis, pricekas i obavis..e da, neke su to obavile za par sati, a neke jako brzo, ovisi kako te sreca pomazi taj dan
E pa super vidiš.
Mislim da ću i ja tako. Obzirom da nema moje doktorice taj tjedan, našla sam u Poliklinici Mazalin minianomaly scan za 200 kuna i samo odem izvadit krv u Petrovu.
Cure su pisale bas prosli tjedan, inace je procedura da dodjes ujutro izvadit krv dolje u podrum, vade od 7 do 9, kad si gotova s tim prodjes kroz ona velika smedja vrata do uzva/ako si mpo-to je tamo di se ide na ekg za anesteziologa/, tamo se javis, pricekas i obavis..e da, neke su to obavile za par sati, a neke jako brzo, ovisi kako te sreca pomazi taj dan
Hvala ti na info drago mi je da je sve ok!
Nema na cemu, hvala ti..e samo vodi racuna da se krv mora izvadit u roku 24h, znaci bilo bi idealno ako mozes odradit uzv jako rano ujutro i stic do 9 u petrovu ili ga odradi kasnije predvecer pa sutradan ujutro vadi krv
Sortiraj odgovore
Najstariji