LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Prosinac 2019. 09:30

Cure, ja u prvoj trudnoći nisam išla na rani kombinirani. Bila sam u drugog doktora i nije me slao, a sada me dr pitala želim li i nisam željela odbiti iako znam da nije nešto pouzdan. Znači vadi se krv i ide se na uzv?

10. Prosinac 2019. 09:40

DandyCandy

Malina ima star uzv? Ili se beba nece okrenuti?
    Iscekujem mini anomaly, to mi je trenutno najbitnije.
    Mozda zelim da je decko cisto radi omjera 😁 No necu se buniti ni najmanje na jos jednu curicu.

Novi novcati uzv, al bebe nije bila dobro okrenuta :D
    @mrvicak - ma odi na kombinirani, i to malo smiri dusu...

diVas89
    10. Prosinac 2019. 09:53

mrvičak

Cure, ja u prvoj trudnoći nisam išla na rani kombinirani. Bila sam u drugog doktora i nije me slao, a sada me dr pitala želim li i nisam željela odbiti iako znam da nije nešto pouzdan. Znači vadi se krv i ide se na uzv?

Da, vadi se krv i radi se UZV. Jel te poslao u bolnicu ili? Ja idem u Petrovu. 

Dora4
    10. Prosinac 2019. 10:10

Malina08 super za pregled 

Dora4
    10. Prosinac 2019. 10:18

Uh ja evo jos malo odahnula, stigli mi i krvi nalazi kombiniranog -> sve u redu 

10. Prosinac 2019. 10:36

diVas89

mrvičak

Da, vadi se krv i radi se UZV. Jel te poslao u bolnicu ili? Ja idem u Petrovu.

Da da u Petrovu isto. 

10. Prosinac 2019. 10:36

Dora4

Uh ja evo jos malo odahnula, stigli mi i krvi nalazi kombiniranog -> sve u redu

Odlično!!! Koliko si ih čekala? 

Dora4
    10. Prosinac 2019. 10:40

U petak sam vadila krv..s tim da mi je onda zena u labosu rekla da ce mi doc pocetkom ovog tjedna jer sam jos uspjela uletit u "ovu rundu" i da se inace ceka 10ak dana..
    Nisam bas shvatila sto joj znaci ova runda, moguce da ne obradjuju sve podatke svaki dan nego cekaju kraj tjedna ili tako nesto pa onda ako ides u pon/uto cekas tjedan/10 dana, a ako ides krajem tjedna dodju brze..to je neki moj zakljucak, stvarno ne znam kako funkcioniraju, ali cure su pisale da se ceka 10ak dana.

Dora4
    10. Prosinac 2019. 10:42

Joj cure mene opet krece glava boljet, inace prije T me dosta cesto na promjene vremena, a sad kao da mi bude jos gore..satrat ce me vise ove izmjene temperatura, nikako da se ustabili i bude neko vrijeme jednako

10. Prosinac 2019. 10:45

Dora, i samoj mi je tako... nadala sam se da bude bolje, ali nije :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.