Cure, ja u prvoj trudnoći nisam išla na rani kombinirani. Bila sam u drugog doktora i nije me slao, a sada me dr pitala želim li i nisam željela odbiti iako znam da nije nešto pouzdan. Znači vadi se krv i ide se na uzv?
Malina ima star uzv? Ili se beba nece okrenuti?
Iscekujem mini anomaly, to mi je trenutno najbitnije.
Mozda zelim da je decko cisto radi omjera 😁 No necu se buniti ni najmanje na jos jednu curicu.
Novi novcati uzv, al bebe nije bila dobro okrenuta :D
@mrvicak - ma odi na kombinirani, i to malo smiri dusu...
Cure, ja u prvoj trudnoći nisam išla na rani kombinirani. Bila sam u drugog doktora i nije me slao, a sada me dr pitala želim li i nisam željela odbiti iako znam da nije nešto pouzdan. Znači vadi se krv i ide se na uzv?
Da, vadi se krv i radi se UZV. Jel te poslao u bolnicu ili? Ja idem u Petrovu.
Uh ja evo jos malo odahnula, stigli mi i krvi nalazi kombiniranog -> sve u redu
Da, vadi se krv i radi se UZV. Jel te poslao u bolnicu ili? Ja idem u Petrovu.
Da da u Petrovu isto.
Uh ja evo jos malo odahnula, stigli mi i krvi nalazi kombiniranog -> sve u redu
Odlično!!! Koliko si ih čekala?
U petak sam vadila krv..s tim da mi je onda zena u labosu rekla da ce mi doc pocetkom ovog tjedna jer sam jos uspjela uletit u "ovu rundu" i da se inace ceka 10ak dana..
Nisam bas shvatila sto joj znaci ova runda, moguce da ne obradjuju sve podatke svaki dan nego cekaju kraj tjedna ili tako nesto pa onda ako ides u pon/uto cekas tjedan/10 dana, a ako ides krajem tjedna dodju brze..to je neki moj zakljucak, stvarno ne znam kako funkcioniraju, ali cure su pisale da se ceka 10ak dana.
Joj cure mene opet krece glava boljet, inace prije T me dosta cesto na promjene vremena, a sad kao da mi bude jos gore..satrat ce me vise ove izmjene temperatura, nikako da se ustabili i bude neko vrijeme jednako
Dora, i samoj mi je tako... nadala sam se da bude bolje, ali nije :(
Sortiraj odgovore
Najstariji