Super za sve preglede danas 🙂
Ja sam jedna od manjine koja se rijetko kad zdravo hrani kao vi.
Ali se ne zamaram. Nisam gurman i jedem relativno malo stvari naspram vasih menija heheh.
Za rizot, moj muz obozava sa crvenim radicom.
Tiki 23 tt a 56 kg 🥰 ja toliko imala u srednjoj zadnji put ahahah 😉🙈
Mene danas boli trbuh. Mislim od crijeva mada sam bila 2 put nesto na wcu. Pa me od pupka ispred boli i bas sam si za nista. Bebac se javlja pa znam da je ok. Valjda sutra bude proslo.
Nama je sutra gulas na meniju
Cure iz ZG evo na Crno jaje akcija za 4D ultrazvuk https://ibb.co/sVjQnHF
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Bebac ja sam visoka 158, a na inseminaciju isla s 49kg 🤣, svejedno ne smijem dobiti puno kila zbog IR da ne bi bilo... inace pazim sta jedem, al danas je eto takav dan 🐷
Cestitke svima na dobrim pregledima i laku noc zelim ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Kaktusica pa ja bi ga mogla samoga jesti. Moze uz casu mlijeka 🙃
Danci, moj dan je poceo zdravo, ali zavrsio sa griznjom savjesti kako kazete. Otisla sam setati sa sestricnom i dosla je druga sestricna sa kolacima iz vinceka. Donijela mi je pistaciju s bijelom cokoladom- prvi put sam ju jela i tako je bio fin da sam pojela cijeli.
A jucer sam isto bila u bataku na cevapima 😂
Uglavnom- sutra cu pametnije, obecajem sama sebi.
E da, htjela sam vam reci kako mi je doktor rekao da beba jos nije ni blizu mjehura, a ja si mislim pa sta ce biti kada bude blizu, ja bi iovako sada mogla svakih 5 min na wc. Dakle- bit ce problematicno 😂
Cure hvala svima😘
S obzirom da je bila rijec i gnjezdima, sad vidim da i bubamara ima :)
https://www.bubamara.eu/bubaba-gnijezdo-za-bebu-tirkizno-28272
Baby girl 💜
Digla se u 3,30h na wc i nikako vise zaspat 🙄
Ma bez brige, ne jedem ja zdravo svaki dan, donedavno sam tamanila po cvarcima i mortadeli, cokoladama, cipsu... sad sam malo stala na loptu. Problem je sto sam stalno gladna...
Vrapcic super recept za mlince, neki dan sam ih bas sama umijesila, imam jos par komada na susenju pa cu to probati ovih dana 😊
Toliko se mucim s tim spavanjem na boku, evo tocno mi se place koliko me boli lijevi kuk, nikako da se namjestim....
Dora,Vrapcic,Danijela,Valentina…hvala cure😊😊
Bas neopisivo lijepo i cuti i vidjeti da je sve super.
Samo, tko ce dočekati da dodje😁😁
Digla se u 3,30h na wc i nikako vise zaspat 🙄
Ma bez brige, ne jedem ja zdravo svaki dan, donedavno sam tamanila po cvarcima i mortadeli, cokoladama, cipsu… sad sam malo stala na loptu. Problem je sto sam stalno gladna…
Vrapcic super recept za mlince, neki dan sam ih bas sama umijesila, imam jos par komada na susenju pa cu to probati ovih dana 😊
Toliko se mucim s tim spavanjem na boku, evo tocno mi se place koliko me boli lijevi kuk, nikako da se namjestim….
Ja sam na Netflixu od 4 ujutro...isto, wc i aj bok,nema spavanja vise. Danas ce biti ludo na poslu, jedva cekam kuci doci😁
Cure, jel nekog oko 10,11 tj bolio trbuh, neki tupi menstrualni bolovi? Nije nista strasno ali osjetim i neugodno je i traje vec 3 dana
Pozdrav i mene je boli kad pocne uzmi normabel da opusti misice i lezi to je ljek😘
Sortiraj odgovore
Najstariji