LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Skakavac
    11. Veljača 2020. 18:41

Skuzajte sta ovako upadam.. ja ne zelim pitati za spol djeteta.. Nez ima li ko s istim stavom, ako da, ide li se svejedno na anomaly koji spominjete i 4D? Ne razumin se bas, prva mi je trudnoća. Hvala unaprid 

Dora4
    11. Veljača 2020. 18:46

eovyn

Dora4

Curke moje, vrtim ja tako po netu te djecje stvarcice..i one dekice sto kao da imaju bunkice s jedne strane, minky cini mi se da se zovu? Ona tockasta izbocenja sto sad vidim da svi prodaju..te dekice su cca 200-250kn..u Primarku sam jesenas kupila identicnu dekicu, mekanu, sa tim bunkicama na winnie the pooha za 8€, dakle 60kn!! Kupila sam je za babine jedne, u medjuvremenu saznala da sam trudna i ostavila nama, hahah eh sad mi fali jos jednapisem zato da podijelim iskustvo i kazem, tko moze nek se zaleti do Primarka(istrijanke moje i ove sjeverozapadne mamice, najblizi je u Ljubljani)..imaju stvari za past na dupe, sve je jeftino, a imaju onih predivnih pamucnih finije tkanje stvarcica..zao mi je ko psu da nisam mobilna i ako dobro prodje iduci tjedan pregled pa uspijem ishodovat dozvolu za voznju-idem gore u ozbiljniji shopping 💪🏼
    Planirala sam sve uzimat tek u 4.mjesecu, ali sam u bolnici vidjela da su najstariji blizanci bili sa 36tt, dakle stvarno se radjaju po mjesec do dva ranije, skoro pa pravilo

Ja idem za vikend :-)

Ocekujem detaljni izvjestaj popracen fotkicama! 🤗🥰

🌼TiKi🌼
    11. Veljača 2020. 18:49

Skakavac

Skuzajte sta ovako upadam.. ja ne zelim pitati za spol djeteta.. Nez ima li ko s istim stavom, ako da, ide li se svejedno na anomaly koji spominjete i 4D? Ne razumin se bas, prva mi je trudnoća. Hvala unaprid

Ide naravno, samo naglasi prije uzv da ne zelis znati spol. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Dora4
    11. Veljača 2020. 18:50

Skakavac

Mozes najnormalnije na te uzv, anomaly je vrlo vazan zbog svih mjera koje je Tiki navela na ranijoj stranici..svakako naglasi da ne zelis znati spol i da molis da ti ga ne govore! 

🌼TiKi🌼
    11. Veljača 2020. 18:51

Kak mi pobjegne post prije nego sve napisem 🙄
    Yvette hvala ti. Odmah sam ja isla kupiti sapun s niskim ph za intimno podrucje i ph neutralan gel za tusiranje. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Skakavac
    11. Veljača 2020. 18:52

TiKi92, Dora4 hvala vam lipa  :) pretpostavljam da ce me ginek uputit u te preglede. Super mi je ovaj forum, uvik to kazem :'D

Tonka341
    11. Veljača 2020. 18:53

Cure bravo za dobre preglede!
    Vrapcic bas mamis sa zdravom hranom 😍, ja jos nikad nisam radila sama kruh :/
     Nego evo i nas s pregleda, sve je u redu, jucer sam radila OGTT i danas dobila nalaz i dobar je 👌, rastemo ,maleni decko ima 733g i super je 💙, iduci pregled imam 10.3 i u zadnjih mj.dana sam dobila 1kg.

Ante 💙 Maro 💙

Dora4
    11. Veljača 2020. 19:00

Tonka341

Nego evo i nas s pregleda, sve je u redu, jucer sam radila OGTT i danas dobila nalaz i dobar je 👌, rastemo ,maleni decko ima 733g i super je 💙, iduci pregled imam 10.3 i u zadnjih mj.dana sam dobila 1kg.

Super!!! Cek jesi ti danas saznala da je deckic? Znam da se dugo skrivala bebica, ali zaboravila sam jesi zadnji put vec znala ili tek sad? Cestitam u svakom slucaju na uspjesnom pregledu i na dobrom ogtt-u! 

Rose1
    11. Veljača 2020. 19:05

Tonka341

Odlicno, cestitam na uspjesnom pregledu!!!

💙

Tonka341
    11. Veljača 2020. 19:08

Hvala cure:)
    Dora saznala sam prije 3 tjedna sa 21tt na 4D, a dns je evo i moj ginekolog odmah vidio :))

Ante 💙 Maro 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.