Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Ožujak 2019. 07:15

Shell meni isto ne govori mjere, ali kad mi da slicicu sve mjere tamo pisu, samo su kratice na eng... 

Kako stojite sa strijama? Jeste ih primjetile vec? 

Ja se mazem svaku vecer uljem, ali svejedno mi je koza suha i dobila sam strije na grudima i na trbuhu sa strane... Bas mi je koza napeta i mislim da nema tu previse pomoci, mazem se, ali ne pomaze bas nesto...

kzeli
    29. Ožujak 2019. 07:33

Zasad nemam strije al tek je 23 tjedan pa nekako si mislim da cu ih do kraja ipak dobit jer ih imam od prije ... Mazem se sa nekim uljem iz mullera po grudima i stomaku a ostatak tijela biobaza. Nemam suhu kozu inace i nemam ju naviku mazad jer mi je odlicna uvijek bila ali sad u trudnoci sve se perutaju ruke i noge koliko su suhe tako da se mazem po 2 puta dnevno jer me zna toliko svrbit koza da je jedino rjesenje namazat se. Inace nikad u zivotu nisam kupila kremu ili losion za tjelo i uvijek sam ih prosljedivala okolo jer mi nije bilo potrebno a sad koma. Jel ima jos netko takvu situaciju ? Btw s cim se mazete ? 

29. Ožujak 2019. 08:04

Moja koza je u trudnoci isto suha i svrbi me cesto... Trenutno se mazem johnsons baby uljem ili bilo kojim losionom poslije tusiranja... Imala sam i biobazinu kremu, ali nisam je vise kupovala nakon sto sam potrosila... 
    Mislim da ni nije tolko bitno cime se mazemo, nego da to radimo redovito, a na kraju ce koza ipak uciniti svoje bez obzira na sve... 

29. Ožujak 2019. 08:08

Za strije sam si u DM-u kupila od Babylove-a ulje Mama i meni je super. Mažem se njim, nekad i preskočim jedan dan i jako sam zadovoljna. Jako je lijepog mirisa i koža bude mekana. Strije nisam još primjetila, ali mislim da one većinom dolaze na kraju.
    Koža mi je stvarno ok, osim što na licu ponekad imam suhe dijelove.

TinaZg1211
    29. Ožujak 2019. 08:09

Ja sam sada u 31 tjednu i već duže vrijeme imam strašne bolove . Prvo je počelo u stidnim kostima . A sada i trbuh. Nema šanse da više od 100m napravim a da nemoram drzat trbuh a hodam tj gegam se kao razvalj***a kokoš koliko me boli. Lažna kontrakcije osjećam svaki dan i to iz čista mira krene i dok ležim. Plus ova bol u stidnim kostima neizdrživo. Doktorica mi je rekla da slobodno pijem tablete za bolove i ako ovo jako nastavi da se javim opet. U prvoj trudnoći uopće nisam imala.ovakve bolove. Ovo sad je nepodnošljivo. I po stepenicama sam primjetila kad idem prema gore sve ok a kad se spuštam kako nogu ispruzim sve me presjece i sve zvijezde vidim koliko me boli. Beba je užasno aktivna od jutra do mraka. Pritisak na mjehur tako da piskim 20x dnevno. Jučer je muž došao sa terena i probali smo but nježni i vodit ljubav medjutim sat vremena sam iza toga cucala na podu naslonjena glavom na krevet i duboko disala jer su kontrakcije bile strasne i trajale sat vremena. Odustajem od sexa do daljnjeg.   Prije tjedan dana na kontroli mi kaže da je glava gore a ona se savila nekako u stranu.  Tj glava je kod srca a tijelo i noge sa desne strane gurnula.posteljica je isto odozada. Mislim da bi se već trebala okrenut glavom prema dolje. Odbrojavam i sve teže mi je i jedva čekam da rodim. Težinu bebe mi ne govori ,na 4d sa 21 tjedan je imala 650g. Sad neznam ali mislim da je ogromna. Imam osjećaj neki. I po mjerama je tjedan i pol veća. 

A što se tiče cica ja kako sam na početku imala hematom i isto ležala u bolnici pa onda doma ostala mi je navika da mirujem puno i dalje i radi tog svraba koze mi paše da ne nosim grudnjak. Muž me zajebava kaže da su mi sike kao afrikaneri.  Znate one plemenske zene što im vise do pupka 😂 sa sinom uopće cicke nisam dobila i to malo što je dojio ih je unakazio i isisao tako da su na kraju bile ajme meni dvije mlohave  vrecice pune strija.a sad su mi turbo narasle sa curom jedino što više pa mi težina malo muci kičmu. Mljeko imam od dosta rano curka pa nosim vatice kad izlazimo negdje van . 

29. Ožujak 2019. 08:10

Jeste već odlučile koja ćete kolica uzeti za bebe?

kzeli
    29. Ožujak 2019. 08:10

Ma meni je ovo prva trudnoca i flegma sam u vecini stvari u zivotu i nista me ne sekira al sad me sve brine i strah me svega i ne znam cime bi se mazala jer me strah da krema ima nesto sto ne bi smjela i realno nidam normalna znam pa zato pitam cime se mazete jer iskreno mislim da ne bi bila ni neka frka da se namazem sa obicnim nivea mlijekom za tijelo al ono cekam da mi evo netko od vas kaze da i vi to radite jer bi mi bilo lakse 😂 dobro da mi muz ovo ne cita 😂😂😂 

TonkicaPrrr
    29. Ožujak 2019. 08:11

Slažem se.. neke kože su sklone pucanju bez obzira na sve iako se još uvijek tjesim da će me strije zaobici, unatoc mojoj kozi koja je popucala joa u pubertetu. 
    Mazem sa bademovim uljem i koristim onu Biobazinu kremu što se dobije u paketu za trudnice u DM-u. Za sad je super, ali tek je 22tjedan na pomolu..

29. Ožujak 2019. 08:14

TinaZg1211 šta doktor kaže na tolike bolove koje trpiš i kontrakcije? Je li po njemu to ok? Možda da probaš piti magnezij, mislim da bi ti on tu bar malo pomogao. U kojem si ti sad tj? Moja je isto na zadak, ali stignu se oni okrenut još sto puta 😁

TinaZg1211
    29. Ožujak 2019. 08:14

A što se tiče strija . Sa sinom sam se mazala doslovno 6x dnevno. Stalno kupovala testirala neke dobre kreme balzame losione.  I pred kraj mi se trbuh rascvjetao kao parkova mreža. Nema tu pomoći mislim da je dobro mazati ali genetika i tip kože je takav tak da se možeš mazat u nedogled ako si predodreden da pucas  . Ja sam sa sinom imala puno veci svrab i to najviše pred spavanje skoro do krvi sam se ceskala po rukama kolko me svrbilo sve.a sad imam svrab ali puno manji. Strije neke ne vidim sem starih . Samo na nogama sam malo popucala i po sikama . Mene to ne brine previše tako je kako mora  biti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.