Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • samy_lo
    26. Veljača 2019. 20:41

Bulbi91

Galaxy

Ne mogu ti uopće otvoriti profil da ti pošaljem privatnu poruku😳

Mozes poslati meni na mail svoje ime i prezime pa te mogu ja probati dodati u grupu😊….nella_aaa@hotmail.com

Bulbi poslala sam ti mail,vec sam bila poslala zahtjev onu noc kad ste je napravile ali me niko nije prihvatuo :(

Bulbi91
    26. Veljača 2019. 23:31

samy_lo

Bulbi91

Galaxy

Mozes poslati meni na mail svoje ime i prezime pa te mogu ja probati dodati u grupu😊….nella_aaa@hotmail.com

Bulbi poslala sam ti mail,vec sam bila poslala zahtjev onu noc kad ste je napravile ali me niko nije prihvatuo :(

Sad vidim mail😊,prihvati me pa te dodam

• meredith
    27. Veljača 2019. 09:48

Drage, mi smo sad 13+5. Nisam dosad bila aktivna, ali vas pratim. Ne mogu naći grupu na fejsu, a priključila bi se. Na fejsu sam Meredith Gray ako me netko može dodati. :)

Buby90
    27. Veljača 2019. 10:10

Pozdrav :) ja sam napravila bezveze profil i kad sam stavila svoju profilnu sliku blokirali su me i sad nemogu u grupu nasu. Sad sam se sjetila da imam login od jos jednog profila koji sam koristila za pristup grupama na faksu. Profil je “Za Foi” pa ako mi me netko mogao dodati? Studirala sam na foi-u pa se zato tako zove :)

ms_3197
    27. Veljača 2019. 11:05

Buby90 imaju 3 za foi profila pa ne znam koji je tvoj, kakvu sliku imas? Dodam te ja danas

MysticLight
    27. Veljača 2019. 13:06

Bulbi91

samy_lo

Bulbi91

Galaxy

Sad vidim mail😊,prihvati me pa te dodam

Bulbi, i ja sam ti poslala mail za add. Hvala cure!!!!!

Buby90
    27. Veljača 2019. 13:38

ms_3197

Buby90 imaju 3 za foi profila pa ne znam koji je tvoj, kakvu sliku imas? Dodam te ja danas

Evo slike, hvala ti!

• irma123
    27. Veljača 2019. 16:51

mogu i ja u grupu?

ms_3197
    27. Veljača 2019. 22:11

Buby90 evo dodala sam te na fb 😊 
    Irma123 naravno posalji ili bulbi mail ili napisi ime pa te ja dodam :)

Buby90
    28. Veljača 2019. 07:36

Hvala ti al ne nalazi mi je? Mozda ja krivo trazim? 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.