Ne mogu ti uopće otvoriti profil da ti pošaljem privatnu poruku😳
Mozes poslati meni na mail svoje ime i prezime pa te mogu ja probati dodati u grupu😊….nella_aaa@hotmail.com
Bulbi poslala sam ti mail,vec sam bila poslala zahtjev onu noc kad ste je napravile ali me niko nije prihvatuo :(
Mozes poslati meni na mail svoje ime i prezime pa te mogu ja probati dodati u grupu😊….nella_aaa@hotmail.com
Bulbi poslala sam ti mail,vec sam bila poslala zahtjev onu noc kad ste je napravile ali me niko nije prihvatuo :(
Sad vidim mail😊,prihvati me pa te dodam
Drage, mi smo sad 13+5. Nisam dosad bila aktivna, ali vas pratim. Ne mogu naći grupu na fejsu, a priključila bi se. Na fejsu sam Meredith Gray ako me netko može dodati. :)
Pozdrav :) ja sam napravila bezveze profil i kad sam stavila svoju profilnu sliku blokirali su me i sad nemogu u grupu nasu. Sad sam se sjetila da imam login od jos jednog profila koji sam koristila za pristup grupama na faksu. Profil je “Za Foi” pa ako mi me netko mogao dodati? Studirala sam na foi-u pa se zato tako zove :)
Buby90 imaju 3 za foi profila pa ne znam koji je tvoj, kakvu sliku imas? Dodam te ja danas
Sad vidim mail😊,prihvati me pa te dodam
Bulbi, i ja sam ti poslala mail za add. Hvala cure!!!!!
Buby90 imaju 3 za foi profila pa ne znam koji je tvoj, kakvu sliku imas? Dodam te ja danas
Evo slike, hvala ti!
Buby90 evo dodala sam te na fb 😊
Irma123 naravno posalji ili bulbi mail ili napisi ime pa te ja dodam :)
Sortiraj odgovore
Najstariji