Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • coolkiki
    21. Veljača 2019. 12:02

Evo nadjoh i ja, cim sam ukucala "ljetne" odmah izbaci grupu 😁 S. C. B. 

lena.5
    21. Veljača 2019. 12:25

Ja sam ova Bojinovic, pa me prihvatite 😂

• Pinklifee
    21. Veljača 2019. 12:37

Bok cure ja vas redovno čitam ali nisam pisala. Poslala sam vam zahtjev na FB ako bi me primile u grupu. Nisam baš za sudjelovanje na forumu pa ako mogu tamo super. Thx

andreaam
    21. Veljača 2019. 12:44

Ribica219

Poslala sam zahtjev, ali vidim da postoji vec jedna Andrea M.medju nama 🤗🤗🤗🤗 i ja sam Andrea M. ☺️

Haha jao super imam imenjakinju ☺ ja sam zapravo lijena da stavim muzevo prezime 😂😂😂

ancy2010
    21. Veljača 2019. 12:45

Poslala sam i ja zahtjev Ana Ž. E. 

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

Hipo
    21. Veljača 2019. 12:48

Cure poslala i ja zahtjev upravo- ja sam ova I.U.S.

Fairies
    21. Veljača 2019. 13:02

Poslala zahtjev D.V.😁

• marinica29
    21. Veljača 2019. 13:30

Pinklifee

Bok cure ja vas redovno čitam ali nisam pisala. Poslala sam vam zahtjev na FB ako bi me primile u grupu. Nisam baš za sudjelovanje na forumu pa ako mogu tamo super. Thx

A kada ti je termin?

• Pinklifee
    21. Veljača 2019. 13:41

Napisala sam objavu u grupi baš. Koliko vidim tjedan prije tebe😉

• AndreaB
    21. Veljača 2019. 13:56

Bokić svima 😊 čini se da nas ima više koji redovito pratimo i čitamo, a nismo aktivni po pitanju pisanja. I sad gledam kako se dogovorate za face i bilo bi mi ful žao da ne mogu to pratit. Mi smo 26+1 i čekamo malog dečkića 😊 i voljeli bi vas pratit i na faceu pa ćemo poslat zahtjev i nadamo se da ćete nas prihvatit..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.