Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Veljača 2019. 20:56

marinica29

mmamma

Mi smo kupili Cam Comby Tris kolica u Magic baby-u… Nisu skupa, a djeluju mi dobro i ovako na prvu sam zadovoljna… Nemam prijašnjih iskustva s kolicima i vidjet ću kakva su kad ih počnemo koristiti 😊

Moram ti reći manu tih kolica. A to su ručke. Teže se upravlja kad su ovako raširene nego kad je spojena jedna. Imam kišobtak kolica sa takvim ručkama i nimalo zadovoljna. Dok sa spojenom ručkom možeš i jednom rukom upravljati

Bila sam svjesna toga kod kupovine, ali nažalost baš taj model koji smo htjeli je takav i svejedno smo se odlučili za njih...
    Toliko ima vrsta i modela, ali opet nijedna nisu savsena... 

15. Veljača 2019. 20:59

Pozdrav curke da vam se i ja prizdruzim,sada sam 13+1 veselim se druzenju s vama i prikupljanju informacija jer mi je ovo druga trudnoca..prva nije uspjela morala sam ju prekinuti s ovom je sve super i veselim se svojoj bebici..😊😊

ancy2010
    15. Veljača 2019. 21:01

Boy♡

Ima li jos koja dusa kao ja da se nije informirala o kolicima, markama za bebu i sl? Ili sam ja jedina? Kuku meni

Nisam ni ja jos..😂 I bas kad ovo sve citam ko špansko selo mi je😂😂

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

Bluegirl
    15. Veljača 2019. 21:14

victoria

Ipak nisam isla doktoru jer mi je oko 11 prestalo… ali taman su mi danas dosli nalazi od hormony testa i super su .. :)

Jesi saznala spol? 😊

andreaam
    15. Veljača 2019. 21:23

ancy2010

Boy♡

Ima li jos koja dusa kao ja da se nije informirala o kolicima, markama za bebu i sl? Ili sam ja jedina? Kuku meni

Pridruzujem se klubu 🙆😂

Galaxy
    15. Veljača 2019. 21:37

Bulbi91

Mi smo dns malo razgledavali kolica…nemamo puno izbora jer smo na 5.katu bez lifta tako da cemo morati neka lagana kisobran kolica koja idu od rođenja uzeti…i uz to jaje…i naravno obavezno marama za nosenje…

A koja to idu od rođenja? Mi smo na 4.katu bez lifta i jedino na što sam naletila su Mcclarenova čija se košara pretvara u sjedeći, sportski dio. Ali opet, to nisu kišobran kolica...
    Zasad dvojimo između tih McClarenovih i Maxi cosi. U svakom slučaju ću konstrukciju ostavljati u portunu jer ne mogu tegliti do gore, a gadljiva sam i neće mi biti lako ni to ostaviti da svatko može dirati, a životinje skakati😐

Galaxy
    15. Veljača 2019. 21:44

Evo me sa 21tt, bebica raste i presretna sam otkako je osjetim😍

Bulbi91
    15. Veljača 2019. 21:46

Galaxy

Bulbi91

Mi smo dns malo razgledavali kolica…nemamo puno izbora jer smo na 5.katu bez lifta tako da cemo morati neka lagana kisobran kolica koja idu od rođenja uzeti…i uz to jaje…i naravno obavezno marama za nosenje…

A koja to idu od rođenja? Mi smo na 4.katu bez lifta i jedino na što sam naletila su Mcclarenova čija se košara pretvara u sjedeći, sportski dio. Ali opet, to nisu kišobran kolica…
    Zasad dvojimo između tih McClarenovih i Maxi cosi. U svakom slučaju ću konstrukciju ostavljati u portunu jer ne mogu tegliti do gore, a gadljiva sam i neće mi biti lako ni to ostaviti da svatko može dirati, a životinje skakati😐

Dosta kisobran kolica ide od nule,ali ne ocekuj puno ...cim su lagana i kokstrukcija im nije nesto posebno...nama ne dolazi u obzir ostavljati kolica u haosturu jer se krade puno...a i to nebi da bi netko dira kolica i kopa oko njih,ipak u njima vozimo bebu...
    Opcenito kad sam radila s baby opremom masu puta su ljudi znali doci po nova kolica jer bi im netko u ulazu ispred samih vrata maznuo kolica😏...
    Mi smo gledali i najvise nam nekako pase ovaj model eurocart crossline ...imaju 7 kg...idu od nultog polozaja...imaju precku,zimsku i kisnu navlaku i sklapaju se jednom rukom donekle...nisu ni skupa 1400 kn...bivse kolegice mi rade u tom ducanu tako da su mi iskreno rekle sve,htjeli smo jedan drugi euricart model koji se u torbu stavlja ali smo odustali jer realno kako ugurat kolica u tu torbu dok drzis bebu🙈🤣...

l

Lavandica
    15. Veljača 2019. 22:26

ancy2010

Boy♡

Ancy, Andreaam...  strah me dok citam kako je vecina curka super informirana. Ja sam ko tutlek. Sad sam si pocela trazit po internetu popis za novorodjencad, popis za bolnicu za mame, za poslije poroda, za izlazak iz bolnice. Pa treba mali milion stvari, a nemam jos nista. Moram poceti uskoro

Stize nam Mihael ♡

• samy_lo
    15. Veljača 2019. 22:30

Pozdrav trudnice,citam ali ne pisem,jer sam cini mi se samo ja jos u 1 tromjesecju,pa ne znam sta bih pisala.Negi zanima me odkad vasi zubari praktikuju popravljati zube trudnicama.Moj socijalni zubar ili od 4 ili od 5 mjeseca,idem u ponedjeljak da ga pitam tacno.Nije mi problem otici par puta privatno,ali moj soc.zubar je jako dobar zubar.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.