Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    30. Siječanj 2019. 12:47

Lina28

Curke, jel nekome poznat ovaj krevetic ili ga ima mozda, u info o proizvodu je navedeno da se stranica od kreveta moze spustat, ali ne pise dal se razina madraca moze namjestat. Sta vi mislite? A sad taman imaju akciju preko web shopa 22% na namjestaj za bebe..

ja bih rekla da može, pogledaj na linku veću sliku
    https://www.xxxlesnina.hr/p/my-baby-lou-djecji-krevetic-002843000303
    vidiš da postoje 3 rupe za šarafe, ovo trenutno na slici je najviša razina, a madrac još može ići na dvije razine dolje.

A i piše ti da je podesivo po visini.
    Prednosti proizvoda
    [ul]
    [li]mogućnosti: mogućnost spuštanja stranice, podesivo po visini[/li]
    [/ul]

Bulbi91
    30. Siječanj 2019. 12:48

Lanchi_Zg

Ja sam istočni dio Novog Zagreba. Ali sam mobilna, kad ionako moram biti zbog posla, pregleda, rodbine i slično;)

Blizu smo:)..ja sam zapadni dio N.Zg....

Galaxy
    30. Siječanj 2019. 12:55

Lia28

Cure molim vas jeli neka od vas imala slicno iskustvo . Jucer sam bila na ultrazvuku drugi puta,doktor kaze jos nevidi se plod samo GV , kontrola za 7 dana ,doktor je bio kao nezadovoljan jer je mislio da ce sigurno vidjeti plod i srceko. A ja gledam u papirima pise sa velikim slovima PLOD 6mm. WTF? Citam po forumima da je normalno i do 8 tjedna da se ne cuje srce . Jucer sam bila 6+3/4 .Zabrinuta sam jako , razmisljam otici kod privatnika neznam vise kaj da mislim

Lia, vani se prvi UZV rade na kraju prvog tromjesječja i posve je bespotrebno ići na preglede prije min. 7tt, osim u slučaju da žena krvari ili ima jake bolove. 
    Većina žena "poludi" kad ih socijalni ginić naruči par tjedana nakon izostale M jer misle da ih netko ne želi primiti radi gužve, a to nije istina. Jednostavno nema potrebe ranije kad je pitanje hoće li se viditi kucajevi ili će se žena samo stresirati do sljedećeg pregleda. A privatnici će ženu primiti i u 5tt jer to rade za pare. Pa mogu žene pregledavati svako malo, a pitanje je koliko je dobro u ranoj trudnoći svako malo imati vaginalne preglede. Tako da, mislim da si samo otišla prerano i da ćeš na sljedećem pregledu vidjeti kucajeve. Sretno!

• babyq
    30. Siječanj 2019. 13:02

Alea

Cure, jel trebam skidati temperaturu 37.4 lupocetom ili samo prirodno, uhvatila ne neka viroza ( trudna sam 17 tj).
    Hvalaa😊

Ja sam tak imala prošli tjedan i nisam skidala temperaturu. Samo caj limun i med.Ako bude vislja moras skidat temperaturu. 

https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png

• babyq
    30. Siječanj 2019. 13:05

Ja sam Novi Zagreb i mobilna sam ako koja ima vremena možete mi pisati na rsunjerga@yahoo.com.Pa si mozemo br.mob podijeliti.😉

• Lanchi_Zg
    30. Siječanj 2019. 13:17

Eto nas onda, ekipa iz NZG;)

andreaam
    30. Siječanj 2019. 13:19

Ajme bas vas ima puno. Bravo cure ❤

• babyq
    30. Siječanj 2019. 13:37

Evo jedna slikica.Okrenuo se leđima tako da se vidi profil,ruka a pogledajte nogu.🤣🤣🤣

Bulbi91
    30. Siječanj 2019. 13:42

babyq

Evo jedna slikica.Okrenuo se leđima tako da se vidi profil,ruka a pogledajte nogu.🤣🤣🤣

😍😍😍preslatko😁

Lina28
    30. Siječanj 2019. 13:59

Hvala Ofnica, i ja bi rekla da moze.
    Jel imate neku ideju kakav madrac trebamo kupit za bebe, na nesto posebno obratit paznju? Cijene variraju jako pa ne znam sto odabrat..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.