I meni kad sam bila kod dokt nije mjerila taj NN,ili ga nije napisala. Ugl kad sam bila kod nje rekla samo da sve odgovara mjerama i tjednima. Eto,uvijek nesto oko cega razmišljat do iduceg pregleda. U pon moram zvati da se narucim
Oprosti marinica, koliko si ti trudna? Ja vas jednostavno ne mogu sve popamtiti :)
Hvala ti lavandica, bas si me utjesila :)
Curke, i ja dijelim vase probleme sa zatvorom. Mucilo me to i prije, tako da se sad samo pogorsalo.. par dana se malo popravi, pa onda opet. Ne mogu uopce procijeniti sto mi godi. Ja sam za razliku od vas vec prilicno dobila na kilazi i jako sam zalosna, ali me to ne cudi jer mi se jedu samo pekarski proizvodi koje sam prije mrzila, uzas. Mucnine mi se polako smanjuju, a povracala nisam puno ionako. I zato mi je jos bilo gore, voljela bih da sam se mogla ispovracati pa da si barem malo olaksam, ovako mi je od jutra do veceri bilo zlo i nisam znala kako da si pomognem. Nadam se da to sad napokon prolazi. Ali ja imam kilu na zelucu tako da vjerujem da ce se to sve vratiti kako trbuh bude rastao.
Nego, ja sam danas bila na uzv probira. Beba je bila okrenuta na leda pa je tesko vidio. Izmjerio je nuhalni nabor 1 mm. Ne znam jel to dobro. Danas sam po z.m. 11+6, a po uzv sam 11+3. Beba je velika 46 mm.
Nisam bas zadovoljna s pregledom jer mi nista nije pokazao, nista mi puno nije rekao i samo sam ostala s tisucu upitnika nad glavom.
Bokic😊 sto se tice probira i ultrazvuka,treba puni ili prazni mjehur? Thanks☺
Ja sam ga ispraznila prije kao uvijek prije uzv, ali nisam sigurna da je tako trebalo. Meni je prvo krenuo raditi abdominalni (sto se meni cinilo rano), ali nije islo pa je onda ipak vaginalni.
Fala...☺,Tratinčica,na sljedećem pregledu naoruzaj se pitanjima😂
Curke, i ja dijelim vase probleme sa zatvorom. Mucilo me to i prije, tako da se sad samo pogorsalo.. par dana se malo popravi, pa onda opet. Ne mogu uopce procijeniti sto mi godi. Ja sam za razliku od vas vec prilicno dobila na kilazi i jako sam zalosna, ali me to ne cudi jer mi se jedu samo pekarski proizvodi koje sam prije mrzila, uzas. Mucnine mi se polako smanjuju, a povracala nisam puno ionako. I zato mi je jos bilo gore, voljela bih da sam se mogla ispovracati pa da si barem malo olaksam, ovako mi je od jutra do veceri bilo zlo i nisam znala kako da si pomognem. Nadam se da to sad napokon prolazi. Ali ja imam kilu na zelucu tako da vjerujem da ce se to sve vratiti kako trbuh bude rastao.
Nego, ja sam danas bila na uzv probira. Beba je bila okrenuta na leda pa je tesko vidio. Izmjerio je nuhalni nabor 1 mm. Ne znam jel to dobro. Danas sam po z.m. 11+6, a po uzv sam 11+3. Beba je velika 46 mm.
Nisam bas zadovoljna s pregledom jer mi nista nije pokazao, nista mi puno nije rekao i samo sam ostala s tisucu upitnika nad glavom.
Bokic😊 sto se tice probira i ultrazvuka,treba puni ili prazni mjehur? Thanks☺
Prazan mjehur, kaze ti sestra ako nisi obavila wc da odes, jer s 12 tj se radi vaginalno, a sad zavisi koja bolnica..ja sam isla sa 18 tj pa je bilo normalno preko trbuha s prvom trudnocom
Cure,ja sam uvijek imala probleme sa probavom, dosta sam se plasila da ce se u trudnoci sve pogorsati i ocekivala hemeroide. Ali je kod mene suprotno, sve je ok sa probavom, zatvor bude jednom tjedno ako sam jela nesto bas suho, mada jos ima vremena da se to promjeni. A za zatvor su mi uvijek pomagali presecerena kamilica i kompot od sljiva.
dok sam bila na uzv prije nego su mi vadili krv za nifty, prvo mi je doktorica radila vaginalni uzv, ali nakon 5 min nije uspjela ništ vidjeti jer mi je posteljica skroz nisko i prešla je na abdominalni i sve se lijepo vidjelo, puno bolje nego na vaginalnom, onda sam bila 12 tt.
tjedan kasnije sam bila kod svojeg ginekologa, ali menije pregledavao jer sam bila na uzv tjedan prije i rekao da dok dođem za tri tjedna, onda budem 16. tt (sljedeći petak) da bude radio abdominalni, da se više ne radi vaginalni. tak da eto, meni od 12. tt rade abdominalni i sve se najnormalnije vidi, a ugodnije je definitivno.
I meni sz rekli kad dođem sljedeći put da će mi preko trbuha gledati bebu😊
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Ja sad pojela dvije snite pizze i mislim da ću puknuti, baš me došla želja😀.
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Sortiraj odgovore
Najstariji